rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Miehen hoito ohje  (Luettu 417 kertaa)

*****
  • Kalustoon kuuluva
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 21:17
  • Autossa on pyörät
Miehen hoito ohje
« : 12.06.2019 kello on 09:41 »
ÄLÄ JÄTÄ MIESTÄSI KUUMAAN AUTOON!
Miestenhoitaja Joppa Evaskainen, pelastakaa miehet liitosta kertoo: Olemme kierrelleet useita isoja ostoskeskuksien parkkipaikkoja ja ikäväksemme huomanneet että usein miehet on jätetty kuumaan autoon, tai ovat itse sinne halunneet jäädä.
Haluaisin muistuttaa vaimoja ja tyttöystäviä vastuusta, voi olla todella vaarallista jättää miestä autoon useaksi tunniksi, vaikka miehet pitävätkin saunomisesta, kovalla helteellä kuumuus voi olla tukahduttava autossa ja aiheuttaa miehelle usean päivän mökötyksen. On ollut tapauksia, että mieheltä orastava kaljamaha tai jo kunnon kumpu on sulanut kuumassa autossa lähes olemattomiin.
Tässä miesten hoitajan parhaat vinkit miehen oikeaan kohteluun ostosreissulla.
1. Jos mies välttämättä haluaa jäädä autoon, aseta mies auton varjoiselle puolelle peffetin päälle istumaan, viereen kylmälaukku sekä 1 olut jokaista 15 minuuttia varten, jos odotusaika on yli tunti, myös jotain pientä purtavaa on hyvä varata, esimerkiksi makkaraa tai mustaamakkaraa (toimittajan huomio, jos mies on Tampereelta).
2. Parasta olisi kuitenkin huokutella mies ostoskeskuksen viileisiin tiloihin, vaikka hätävalheella, että siellä on moottoripyöränäytte ly. Sitten vaan rivakasti ohjaat miehen johonkin ravintolaan ja tilaat oluen, luottokortti on paras jättää piikkiin.
Poliisi kertoo: Laihialla viime maanantaina oli poliisille ja palokunnalle järkytys kun 13 miestä löytyi lähes kuoleman kielissä laulamassa autoissaan on pitkä kuuma kesä.
Tunnetusti laihialla miehet ovat jo valmiiksi aliravittuja, joten Ovaskainen muistuttaa; olutta ja varjoa, siellä mies pärjää mainiosti eikä kriisitilanteita synny.
Tärkeää on muistaa että suomalaisen miehen kestävyys on vain myytti, vain hyvällä hoidolla miehet pysyvät iloisina ja mukavan pullukoina."

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux


anything