rekisteriseloste

Vastaa

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 400KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen pressan (Sale) sukunimi:
Saunassa käytetty vasta on toiselta nimeltään?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: K.E.V
« : 12.06.2019 kello on 09:41 »

ÄLÄ JÄTÄ MIESTÄSI KUUMAAN AUTOON!
Miestenhoitaja Joppa Evaskainen, pelastakaa miehet liitosta kertoo: Olemme kierrelleet useita isoja ostoskeskuksien parkkipaikkoja ja ikäväksemme huomanneet että usein miehet on jätetty kuumaan autoon, tai ovat itse sinne halunneet jäädä.
Haluaisin muistuttaa vaimoja ja tyttöystäviä vastuusta, voi olla todella vaarallista jättää miestä autoon useaksi tunniksi, vaikka miehet pitävätkin saunomisesta, kovalla helteellä kuumuus voi olla tukahduttava autossa ja aiheuttaa miehelle usean päivän mökötyksen. On ollut tapauksia, että mieheltä orastava kaljamaha tai jo kunnon kumpu on sulanut kuumassa autossa lähes olemattomiin.
Tässä miesten hoitajan parhaat vinkit miehen oikeaan kohteluun ostosreissulla.
1. Jos mies välttämättä haluaa jäädä autoon, aseta mies auton varjoiselle puolelle peffetin päälle istumaan, viereen kylmälaukku sekä 1 olut jokaista 15 minuuttia varten, jos odotusaika on yli tunti, myös jotain pientä purtavaa on hyvä varata, esimerkiksi makkaraa tai mustaamakkaraa (toimittajan huomio, jos mies on Tampereelta).
2. Parasta olisi kuitenkin huokutella mies ostoskeskuksen viileisiin tiloihin, vaikka hätävalheella, että siellä on moottoripyöränäyttely. Sitten vaan rivakasti ohjaat miehen johonkin ravintolaan ja tilaat oluen, luottokortti on paras jättää piikkiin.
Poliisi kertoo: Laihialla viime maanantaina oli poliisille ja palokunnalle järkytys kun 13 miestä löytyi lähes kuoleman kielissä laulamassa autoissaan on pitkä kuuma kesä.
Tunnetusti laihialla miehet ovat jo valmiiksi aliravittuja, joten Ovaskainen muistuttaa; olutta ja varjoa, siellä mies pärjää mainiosti eikä kriisitilanteita synny.
Tärkeää on muistaa että suomalaisen miehen kestävyys on vain myytti, vain hyvällä hoidolla miehet pysyvät iloisina ja mukavan pullukoina."
Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux