rekisteriseloste

Rekisteröintisopimus

Käyttämällä tätä foorumia suostut, että et tarkoituksella lähetä mitään tekstiä tai materiaalia joka on väärää, virheellistä, yksityistä, loukkaavaa, mautonta, vastenmielistä, ahdistavaa, säädytöntä, rienaavaa, uhkaavaa, henkilön yksityisyyttä loukkaavaa, aikuisviihdettä tai muuten rikkoo kansainvälisen tai Suomen lakia. Lisäksi uskonnollinen julistaminen sekä puoluepolitiikka on kielletty (poislukien alueet joissa se on erikseen sallittua). Myöskin riidanhaastamiset, toisten loukkaamiset sekä henkilöön käyminen ovat kiellettyjä ja voivat johtaa foorumin käytön estämiseen kirjoittajalta.

Käyttäjä myös sitoutuu olemaan lähettämättä tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ellet omista tekijänoikeutta tai olet saanut kirjallisen suostumuksen tekijänoikeuden omistajalta (huom. linkittäminen ei ole kiellettyä). Roskapostittaminen, huutaminen, keskustelujen häirintä, ketjukirjeet ja pyramidihuijaukset ovat myös kiellettyjä tällä foorumilla. Lisäksi lähettämällä foorumille viestin, sitoutuu käyttäjä noudattamaan foorumin kirjoitussääntöjä.

Huomaa, että ylläpidon on mahdotonta tarkistaa foorumille kirjoitettujen viestien oikeellisuus. Muista, että emme aktiivisesti tutki lähetettyjä viestejä joten emme myöskään ole vastuussa viestien sisällöstä. Emme myöskään takaa että viestien sisältö on tarkka, täydellinen, tai edes hyödyllinen. Myöskään emme takaa että viestien sisältö on oikeellinen. Karavaanari.org ei ota mitään vastuuta foorumille lähetetyistä viesteistä, eikä niistä mahdollisesti aiheutuneista vahingoista. Lähetettyjen viestien sisältö ilmaisee vain kirjoittajan näkemystä, eikä ole foorumin näkemys.
Jokainen joka katsoo, että lähetetty viesti on paheksuttava, kehotetaan ilmoittamaan välittömästi asiasta ylläpitäjälle tai moderaattorille. Foorumin ylläpito pidättää oikeuden poistaa tai muokata kyseenalaisen sisällön sisältämä viesti kohtuullisessa ajassa, jos poistaminen tai muokkaaminen katsotaan välttämättömäksi. Tämä on manuaalinen prosessi, joten pitää huomioida että viestien poistaminen ei välttämättä käy heti, vaan asia pyritään hoitamaan mahdollisimman pikaisesti. Tämä käytäntö pätee myös jäsenen profiili-informaatioon.

Olet yksin vastuussa lähettämiesi viestien sisällöstä. Foorumin ylläpito myös pidättää oikeuden paljastaa henkilöllisyytesi (tai muita asiaan liittyviä tietoja jotka on kerätty tästä palvelusta) viranomaiselle, jos viranomainen tarvitsee tiedon tehdyn valituksen takia tai on käynnissä oikeudellinen prosessi, joka aiheutui käyttäessäsi tätä foorumia.

Sinulla on mahdollisuus rekisteröityessäsi valita haluamasi käyttäjätunnus, mikäli se on vapaana. Rekisteröityessäsi sitoudut siihen, että et koskaan anna salasanaasi toiselle henkilölle ja että pidät antamasi tiedot ajantasalla. Suostut myös ettet ilman ylläpidon lupaa käytä KOSKAAN toisen henkilön tunnuksia, etkä myöskään käytä useampia tunnuksia. Lisäksi tunnus voidaan poistaa ilman varoitusta mikäli tunnuksella ei ole kirjautumisia yli vuoteen.
On erittäin suositeltavaa käyttää monimutkaista ja ainutlaatuista salasanaa, jossa on niin pieniä että isoja kirjaimia, sekä numeroita ja/tai erikoismerkkejä.

Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut tälle foorumille, voit täydentää itsellesi yksityiskohtaisemma n profiilin. On vastuullasi että antamasi tiedot ovat oikeita ja totuudenmukaisia. Lisäksi olet myös tutustunut rekisteriselosteese en ( http://karavaanari.org/rekisteriteksti/index.html ) ja hyväksyt sen ehdot.

Huomaa, että jokaisen foorumille postitetun viestin IP-osoite tallennetaan, ja epäasiallisista postituksista sekä sääntörikkomuksista voidaan jäseneltä estää foorumin käyttö, joko määräajaksi tai kokonaan.

Huomaa myös, että ohjelmisto asettaa evästeen (tekstitiedoston) joka sisältää informaatiota (kuten sinun käyttäjätunnuksen ja salasanan), selaimen välimuistiin. Tätä käytetään vain  kirjautumisen tunnisteena sisään / ulos. Ohjelmisto ei kerää tai lähetä mitään muuta tietoa tietokoneellesi.

Karavaanari.org palvelu toimitetaan semmoisena kuin se on, ilman takeita toimivuudesta tai soveltuvuudesta käyttöösi. Palvelua voidaan muuttaa, tai se voidaan lakkauttaa ilman ennakkoilmoitusta. Karavaanari.org ei myöskään vastaa käyttäjän foorumille lähettämien ja siellä jakamien tietojen tai tiedostojen säilymisestä, pysyvyydestä, vahingoittumisesta, väärästä käytöstä tai muusta vastaavasta asiasta.

Karavaanari.org pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja ilman ennakkovaroitusta. Sääntötulkinnoista päättää ylläpito.

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux


anything