rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Näin paku tuunataan  (Luettu 3005 kertaa)

*****
  • Kalustoon kuuluva
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 20:48
  • Autossa on pyörät
Vs: Näin paku tuunataan
« Vastaus #15 : 30.12.2016 kello on 13:09 »
Kyllä meillä aikanaan kun oli matkailu-vaunu Solifer niin kaasu-pullo kotelossa oli myös lämmityslaite kai sinne sähköä meni,tai sitten se toimi dynamiitillä pauke oli ainakin kova.
Saa se lämppäri siellä ollakin, Mutta kaasupulloa ei saa tuoda sisätiloihin. Eikä kaasupullokoteloon muita sähkölaitteita.

*****
  • Kaikkien Kaveri
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 04:16
  • "Where days drop as softly as fruit from trees"
Vs: Näin paku tuunataan
« Vastaus #16 : 30.12.2016 kello on 13:29 »
Mukava tuunaus. Liekö yksi ydinkysymys näin suomalaisen silmin selkeä? Mitä ja miten pitää ajoneuvoverotusta tässä maassa kehittää, että näitä muunmaan tuunauksia katsellessa ei tulisi mieleen kotimaamme kysymykset veronkierrosta vaan ennemminkin rakentelun into, toteutus ja ajatus vapaudesta kohtuukustannuksin? Turvallisuus pitää huomioida, se on selvä. Tässä yhteydessä tämäkin keskustelu on mielenkiintoista.

Tuolla nettiautossa oli taannoin makoisa lavamallin Land Rover, jossa retkeilyajoneuvon rakentelu oli minusta muuten hyvällä tolalla. Eipä vaan näin varustettuna pakettiautona käy ongelmitta yksiin maan veropolitiikan kanssa.

*****
  • Kalustoon kuuluva
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 18:54
Vs: Näin paku tuunataan
« Vastaus #17 : 30.12.2016 kello on 13:39 »
Mukava tuunaus. Liekö yksi ydinkysymys näin suomalaisen silmin selkeä? Mitä ja miten pitää ajoneuvoverotusta tässä maassa kehittää, että näitä muunmaan tuunauksia katsellessa ei tulisi mieleen kotimaamme kysymykset veronkierrosta vaan ennemminkin rakentelun into, toteutus ja ajatus vapaudesta kohtuukustannuksin?

Ratkaisu olisi yksinkertainen, jos päättäjät eivät olisi.
Matkailuautot ovat verottomia, pakusta veroja maksetaan.
Jos pakun sisustaa 'matkailuautoksi', eivätkä istumapaikat lisäänny, niin miksi pitäisi verottaa lisää, oli varustus mikä tahansa ja korkeus mikä tahansa?
Moni ajaa pakulla, eikä koskaan edes avaa sitä takaovea, kun se kauppakassi kulkee pelkääjän penkilläkin.

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux


anything