rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Sprinter w906 retkeilyauton ihmettelyä  (Luettu 34139 kertaa)

*****
 • Karavaanari
 • Viimeksi paikalla:tänään kello 10:53
Vs: Sprinter w906 retkeilyauton ihmettelyä
« Vastaus #150 : 25.07.2017 kello on 08:16 »
Kyllä siihen lamput tulee mutta en ole vielä ennättänyt niitä laittamaan kun niiden edelle ajo maalaus koneremontti yms pikkujutut. Mut on tulossa led tai xenon lisäpitkät tässä syksyn aikana. Vitossa oli led lisäpitkät ja tykkäsin. Niissä oli pienet vastukset että eivät menneet jäähän /lumeen pakkasellakaan. Jokos niitä lamppuja sai olla pariton määrä (3) ottaen huomioon ettei referenssiluku mene yli.

Ledit vaan, tuohon saa kivasti leveämmän valon.
Käsittääkseni saa 1 laittaa, samoin 3 jos referenssit ei mene yli.
Eli 1 leveä ja kaksi kapeampaa... tosin en tiedä, kun siihen laadukkaan ledin hankit, että tarviiko useampaa ?
Tuossa keskustellut noiden tukkirekkoja ajelevien kanssa, joilla on semmonen "light bar" katolla.. niin sanovat, ettei yhtä enempää tarvitse jotta tie valkenee ihan riittävästi.

 • Vieras
 • Vs: Sprinter w906 retkeilyauton ihmettelyä
  « Vastaus #151 : 16.01.2018 kello on 21:32 »
  Tätäkin vois varmaan päivittää että nyt ajettu ilman vikatiloja ja vikavaloja remontin jälkeen ~15tkm tuntuis toimivan. Kahdesti vaihtanu öljyt (eka vaihto pienen ajomäärän jälkeen remontista jonka jälkeen sitten siirrytty 10tkm vaihtoväliin ) . Tuntuisi siis toimivan ja olen hiukan seurannut niin noin karkeasti 10 l on keskikulutus ja 2000kg vaunu perässä se nousee 11-12 välille riippuen maastosta. Sitkeästi kyllä jaksaa mennä isotkin mäet mutta olen aina manuaalisesti tiputtanut neloselle josko se säästäisi vähän tuota alakertaa.
  Öljynvaihdoissa olen halkaissut suodattimet että näkee jos sielä jotain epämääräistä metallisilppua tulee. Ei ole mitään ihmeellistä näkynyt joten saas nähdä voidaanko remontti jo kohta julistaa onnistuneeksi.

  Tuli myös asennettua kylkiputket ja typhoon w190 led paneeli tuohon keulan valorautaan. Valoa tuli kivasti lisää eikä ollut kallis (alle 200e). Vaihdoin myös taakse vahvistetut kallistuksenvakaaja n puslat ja runkopannat => sivutuuliherkkyys ehkä parani vähän. Vaihdon syynä oli kyllä toki leimasedän kehotus vaihtaa ne kun joutaa kun vanhat oli vähän kulahtaneet.

 • Vieras
 • Vs: Sprinter w906 retkeilyauton ihmettelyä
  « Vastaus #152 : 25.07.2018 kello on 15:01 »
  Kirjoitteluni lopettamisen vuoksi vaadin poistamaan ko ketjun.

   

  Sivustoa katsottu kertaa

  Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

  karavaanari.org powered by Debian Linux


  anything