rekisteriseloste


Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 365 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, ods, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 500KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Saunassa käytetty vasta on toiselta nimeltään?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: Jgahpir
« : 24.09.2017 kello on 12:34 »

Kunnollinen korkealaitainen kasaripannu ja kansi on oiva peli, pitää edes vähän ne käryt sisällään.
Ja niinkuin Bavaria tuolla näytti mallia, on monikäyttöinen.

Ite laittelen siinä vaikka tukevia munakkaita, makkaran jämät ja perunat voin kera ruskistumaan ja perään koskenlaskijaa, kermanloput ja vaikka kapriksia tai oliiveja, lopuksi pari munaa nälän mukaan.
Reissut tuppaa venymään, niin suosin tuollaisia säilyviä mausteen oloisia elintarpeita, chorizomakkara, koskenlaskija, aurajuusto, niillä vähän makua normisörsseleihin.

Laittelinpa kasarissa myös tuoretta seitiä ja vähän voilla ja aurajuustolla höystin mietoa makua.
Tuulista oli pihalla, niin tulipa tehtyä kerran noinkin.


Kirjoittanut: eura665
« : 24.09.2017 kello on 10:05 »

Meillä on ollut kovassa käytössä kulkimessa "porilaisparila" . Obh nordican iso keraaminen parilapannu, sen kun anta lämmetä rauhassa ja maltillisella liekillä pitää niin on loistava peli. Sillä on tehty valtavasti porilaisia, lämmitetty karjalanpiirakoita, toastia ja kaikenmoista.

Lähetetty minun FRD-L09 laitteesta Tapatalkilla

Kirjoittanut: K.E.V
« : 22.09.2017 kello on 08:16 »

Mut sehän on sama kun "rimpsalle lähtee" ja alkaa anomaan isyyslomaa etukäteen  ::)
Kirjoittanut: ihaa
« : 22.09.2017 kello on 08:07 »

Nyt sä puhut jo uunista vaikket ole edes vaunua nähnyt  :laugh:

K.E.V...annetaan Diplomaatin nyt olla innostunut, tämä uus vaunu pitää foorumin virkeänä, puoli vuotta joka ikinen päivä jotain uutta vaunusta niin sittenhän se on melkein kuin sisäänajettu.  ;D

Muisteleppa miten itsekin lienet ollut innoissaan kun saat jotain uutta. 🤓
Kirjoittanut: K.E.V
« : 22.09.2017 kello on 07:49 »

Tämä ei ole, nyt elvistelyä mutta, nyt on hyvä kun saatiin kaasuuni, uuteen vaunun, niin voi tehdä mitä tahansa ruokaa. Ja tykkään tehdä meillä ruuat vaikka emäntä on kokki. Ja onko kukaan paistanut kinkkua vaunun kaasuuunissa ::)

(Kuva piiloitettu, klikkaa tätä niin näet kuvan.)
Eikös otsikko ollut "Kulkimen keittiössä kokattua"
Nyt sä puhut jo uunista vaikket ole edes vaunua nähnyt  :laugh:
Kirjoittanut: mobileman
« : 21.09.2017 kello on 23:41 »

Ja onko kukaan paistanut kinkkua vaunun kaasuuunissa ::)


Miksipähän ei onnistuisi.. paistorasvojen kans on vaan tarkkana, ettei aiheuta tulipaloa (mulla ainaki näkyy liekit uunin ala eli yläosassa riippuen minnepäin uunianlämpöä pyytää)
Paistopussi ja korkeareunanen vuoka vois toimia turvallisesti.
-tuli nälkä pelkästä ajatuksesta ja siitä, minkälaiset tuoksut tuosta lähtisi :P
...Jo aikaisemmin illalla aloitetusta taistelusta iltamässäilyä vastaan, joutuu nyt siirtämään asemapaikan sohvalta hetkellisesti keittiön puolelle nautiskelemaan pari siivullista tuoretta nyrkkirieskaa ::)
Kirjoittanut: Haapaniemen Paroni
« : 21.09.2017 kello on 23:03 »

Tämä ei ole, nyt elvistelyä mutta, nyt on hyvä kun saatiin kaasuuni, uuteen vaunun, niin voi tehdä mitä tahansa ruokaa. Ja tykkään tehdä meillä ruuat vaikka emäntä on kokki. Ja onko kukaan paistanut kinkkua vaunun kaasuuunissa ::)


Kirjoittanut: mobileman
« : 21.09.2017 kello on 22:48 »

Meillä autossa lieden lisäksi kaasu-uuni grillaustoiminnolll a sekä mikroaaltouuni ja hiiligrilli..
Mutta tänä kesänä tullut tehtyä auton laitteistolla harvinaisen vähän yhtään mitään, koska päiväsiirtymien aikaan sattunu lounasruokapaikkoja sen verta hyvin matkan varrelle, että on riittäny perus makkaran grillailut illalla.
Mikroa ei ole käytetty mihinkään muuhun, kun matkanjohtajan aamu-/iltapuuron tekoon.

Sitten kun ollaan useampi päivä aloillaan, niin mennään ihan fiiliksellä, että mitä kokataan. Grilliä tulee käytettyä ehkä eniten. Uunia sitten huonommilla ja kylmemmillä keleillä.
Kirjoittanut: kimi
« : 21.09.2017 kello on 22:15 »

Eilen tein lettuja tänään listalta kotiruokaa perunoita ja jauhelihakastiketta Thumb Välillä käydään ulkonakin syömässä mutta aika usein syntyy reissunpäällä ruuat vaunun keittiössä. Kaasu-uuni olis mukava lisä josko seuraavaan vaunuun sitten...

Kaasu-uuni on kova sana vaunussa. Aikoinaan uunissa kypsyi lammaspaisti tai muu syötävä ajon aikanamatkalla kun reissuun lähdettiin.
Kirjoittanut: tsahkali
« : 21.09.2017 kello on 20:46 »

Jos mahdollista, ruoka mikroon ja se on siinä.
Silloin kun tulille ei pääse, makkara paistuu grillissä.