Kirjoittanut: Jgahpir
« : 24.09.2017 kello on 12:34 »Kunnollinen korkealaitainen kasaripannu ja kansi on oiva peli, pitää edes vähän ne käryt sisällään.
Ja niinkuin Bavaria tuolla näytti mallia, on monikäyttöinen.
Ite laittelen siinä vaikka tukevia munakkaita, makkaran jämät ja perunat voin kera ruskistumaan ja perään koskenlaskijaa, kermanloput ja vaikka kapriksia tai oliiveja, lopuksi pari munaa nälän mukaan.
Reissut tuppaa venymään, niin suosin tuollaisia säilyviä mausteen oloisia elintarpeita, chorizomakkara, koskenlaskija, aurajuusto, niillä vähän makua normisörsseleihin.
Laittelinpa kasarissa myös tuoretta seitiä ja vähän voilla ja aurajuustolla höystin mietoa makua.
Tuulista oli pihalla, niin tulipa tehtyä kerran noinkin.
Ja niinkuin Bavaria tuolla näytti mallia, on monikäyttöinen.
Ite laittelen siinä vaikka tukevia munakkaita, makkaran jämät ja perunat voin kera ruskistumaan ja perään koskenlaskijaa, kermanloput ja vaikka kapriksia tai oliiveja, lopuksi pari munaa nälän mukaan.
Reissut tuppaa venymään, niin suosin tuollaisia säilyviä mausteen oloisia elintarpeita, chorizomakkara, koskenlaskija, aurajuusto, niillä vähän makua normisörsseleihin.
Laittelinpa kasarissa myös tuoretta seitiä ja vähän voilla ja aurajuustolla höystin mietoa makua.
Tuulista oli pihalla, niin tulipa tehtyä kerran noinkin.