rekisteriseloste

Tiedote rekisteröitymisestä

Jos et ole saanut vahvistusviestiä rekisteröitymisestä si, tarkista roskapostikansiosi. Tämä erityisesti hotmail ja gmail sähköpostin käyttäjille.


Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 365 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, ods, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 500KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen ex-pressan (Sale) sukunimi:
Saunassa käytetty vasta on toiselta nimeltään?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: tsahkali
« : 5.06.2014 kello on 10:32 »

Aikanaan kun vielä joutui itse noita rahti-autoja ajelemaan oli yksi vakiokeikka tuoda Tanskan Koldingistä Nordig Candiltä Fazerille namikuorma. Sieltä tuli fazerin parhaita, salmiakki aakkosia ja erilaisia nami sekoituksia, sekä vaikka minkä sortin suklaata. Kaikki oli fazerin laatikoihin pakattuja ja heidän käärepapereissa.

Sama kun noissa kuuluisissa 'alkuperäisissä varaosissa'.   :laugh:
Kirjoittanut: "Masi"
« : 5.06.2014 kello on 10:28 »

Joskus huomasin, että joku näistä Fazerin perinteisistä salmiakkiaskeista tehdään Norjassa.
Niin ja Hangon keksit Puolassa. Se hiukan kismitti, kun olin Hangon kämppärireissulle ostanut "paikallisia" hymyileviä hangonkeksejä....  >:(

Aikanaan kun vielä joutui itse noita rahti-autoja ajelemaan oli yksi vakiokeikka tuoda Tanskan Koldingistä Nordig Candiltä Fazerille namikuorma. Sieltä tuli fazerin parhaita, salmiakki aakkosia ja erilaisia nami sekoituksia, sekä vaikka minkä sortin suklaata. Kaikki oli fazerin laatikoihin pakattuja ja heidän käärepapereissa.
Samoin syksyisin ajettiin paljon puolukkaa itävaltaan josta se tuotiin valmiina hillona takaisin.
Ja nämä kaikki oli tuolla 1980- 95 luvulla eli ennen aikaa eu.
Eli jo aikanaan suomalaiset "laatutuoteet" tehtiin ulkomailla.
Kirjoittanut: Kaija
« : 5.06.2014 kello on 08:18 »

Joskus huomasin, että joku näistä Fazerin perinteisistä salmiakkiaskeista tehdään Norjassa.
Niin ja Hangon keksit Puolassa. Se hiukan kismitti, kun olin Hangon kämppärireissulle ostanut "paikallisia" hymyileviä hangonkeksejä....  >:(
Kirjoittanut: seppoko
« : 4.06.2014 kello on 22:51 »

Nyt menee vähän OT:ksi, mutta valmistuksen menosta ulkomaille on kuitenkin kyse.

Kävin Terrassa katselemassa lapioita. Vaihtoehtoja oli kaksi. Suomalaiseksi mieltämäni Fiskars ja (olikohan?) Tool-S. Katselin tarkemmin lapioiden lappuja. Fiskars´n valmistusmaa: Puola ja Tool-S:ssä oli avainlippu, siis valmistettu suomessa. Ja kaiken kruunaa hinta, tarkkaa hintaa en muista, mutta Fiskars oli 3-4€ kalliimpi.
Kirjoittanut: K.E.V
« : 4.06.2014 kello on 22:28 »

Kaikelle on vaihtoehtonsa, myös androidille ja se ei ole Omena
Kirjoittanut: Pena10
« : 4.06.2014 kello on 22:13 »

Tässä käy kuin Nokian kanssa. Fanitin sitä siihen asti kunnes tuli ilmoitus, että ottavat windowsin käyttöjärjestelmäks i. Jäi fanitus siihen ja nykyään on vain Androideja.
Tää Soliferin Saksaan muutto taitaa olla samanlainen "Kamelin selän katkaisu".
Kirjoittanut: Pena10
« : 4.06.2014 kello on 22:11 »

"Salmiakkia syödään lähinnä Pohjoismaissa, Saksassa ja Alankomaissa[1]. Syynä tähän on historioitsijoiden mukaan Alankomaiden tiiviit kauppasuhteet Pohjoismaihin satoja vuosia sitten. Pohjoismaiset tuotteet ja tottumukset vakiintuivat osaksi alankomaalaista elämäntyyliä. Muualla maailmassa salmiakkia ei juurikaan myydä."

Joten kyllä tuota salmiakkiakin tehdään kohta vain Saksassa  >:(
Kirjoittanut: Jushi69
« : 4.06.2014 kello on 22:00 »

Syöksitä muut kuin ulkosuomalaiset siellä
Siksipä juuri... Thumb
Ei mene valmistus sinne...varmaan mämmillä sama kohtalo..
Kirjoittanut: K.E.V
« : 4.06.2014 kello on 21:55 »

Syöksitä muut kuin ulkosuomalaiset siellä
Kirjoittanut: Jushi69
« : 4.06.2014 kello on 21:53 »

Taitaa olla sama korni kaiku valmistusmaassa kun Rosenlew lähti ulkomaille...
"Rosenlew, Sydämmeltään Suomalainen" keukeu...
No onhan nuo jo älynny jotkut merkit  tulla takasin eli Jopo ja Turun Sinappi..
Salmiakin valmistusta veikkaan ettei hevillä mene ulkomailla... ;D