Tekniikkakeskustelut > Matkailuautot

Automaattivaihteisto ja Renault-alusta

<< < (4/5) > >>

K.E.V:
Itsellä 2 vaihtoehtoa, vetääkö isommille kierroksille vai ei. Lisäksi ei todellakaan jää jalkoihin. Noista kilometri väärennöksistä. "Finski sniidari menee Hampurin teollisuusalueelle tekemään autokauppoja. Osta hjuva vaaleankeltainen MB, ajettu vain 50.000km,seissyt tallissa ikänsä, vain 10000€ ." Kukahan siinä huijaa ja ketä🤣🤣🤣

Aakku:

--- Lainaus käyttäjältä: 88k5 - 30.10.2023     kello on 09:57 ---Ei kait manuaali reagoi mitenkään  8) kuski ehkä.. vaihtajissa on eroja.

Kyllä manuaalivaihteisill a (lähes kaikilla) 2. vaihteella pystyy jatkamaan kunhan auto on liikkeessä - loppujakin kun kytkimellä hieman avustaa, ei kaasua juuri kaverina.
Jos robo rupeaa 1. tarjoamaan, niin ehkä kaasulappu ollut liian syvällä.

Joissakin roboautoissa ongelmaa voi olla yhdellä jalalla lievään ylämäkeen paikaltalähdössä - valahtaa taakse, jos ei kässäriä lisänä. Liian monta aivoitusta (jarru,kytkin, kaasu - niin ja se vaihde).
Empä ole ihisen voittanutta robottivaihdetta kohdannut - laiskan ihmisen ehkä..

--- Lainaus päättyy ---
Tämä just...

Risteyksestä kun pitäisi ruuhka-aikaan päästä ripeästi, niin painetaan kaasua ja robotti päättää vaihtaakin ykköselle. Se nopea lähtö tyssää siihen ja tulee painettua paniikissa lisää kaasua. Lopulta kun ykkönen on kytkeytynyt niin auto ampaisee kovilla kierroksilla. Mutta se nopea lähtö liikennevirtaan on jo menetetty.
Mitä tulee tuohon liukumiseen, niin eikö näissä nykyisin ole aina sähköinen mäkijarru?

K.E.V:
^
Tuskimpa pystyt puhumaan jokaisen robotin puolesta.

Aakku:
Tuosta mittarin rukkaamisesta...

Olin aikoinaan ostamassa liikkeestä Transporteria, joka oli rekisteröity linja-autoksi. Saksasta tuotu ja vähän ajettu mittarin mukaan. Kysyin, onko lukemia vähennetty. Myyjä vastasi, että on lisätty, jotta auton hinta laskisi verotuksessa.
Taisi olla vakiovitsi kyselijöille. Liekö linja-autoksi rekisteröidystä paljoa veroakaan mennyt?
Hallintalaitteiden kuluneisuudesta näkyi, että auto oli maanteitä nähnyt. Jäi sillä kertaa ostamatta. Tästä on aikaa jo reilu 10 vuotta.

88k5:

--- Lainaus käyttäjältä: Aakku - 30.10.2023     kello on 10:04 ---..
Mitä tulee tuohon liukumiseen, niin eikö näissä nykyisin ole aina sähköinen mäkijarru?

--- Lainaus päättyy ---
On niitä ilmankin.

Tuo mäkijarru ja autom.kässäri (eri asiat, eka on käyttöjarruilla) on kieltämättä autom.laatikon kanssa hyvä ominaisuus. Toisissa autoissa mom.m automaatin ryömittämisen "hukkaa". Auto ei liiku edes tasaisella ilman kaasunpainamista kun ilman tuota avustinta (asetus off) liikkuu - siis ryömii tyhjäkäynnillä tai ei..

Nykyautojen kummallisuudet huomaa kun ajaa usealla autolla päivässä, eikä aina sillä yhdellä.. automerkkien insseillä on eri ajatukset.  ::)

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View