Tekniikkakeskustelut > Matkailuautot

Automaattivaihteisto ja Renault-alusta

(1/5) > >>

Jupav:
Hankinnassa Renault auto jossa Rimor Rimor abr86v3  puoli-interoit kori,millasia kokemuksia automaattivaihteist olla tälläsessa autossa ja kuinka remonttialtis on auto kuin alusta.

putkimies:
 Rellu Masterit kestää hyvin ruostetta vastaan. Takapäässä lehtijouset ja jäykkä taka -akseli. Jarrut on samaa kuin WV pakuissa eli käsijarru vaikuttaa levyihin, erillisiä käsijarrun jarrukenkiä ei ole. Toimiva systeemi, käyttöjarru säätyy kun käsijarrun vetää tiukkaan.  Etupää on vanhemmissa vm.2000>>noin v.2010 hiukan erikoinen jousitus ohjaamon lattian alla mutta toimii, varaosien tarve ei normaalia suurempaa.
 Uudemman näköisissä ohjaamoissa, vuosimalli noin 2012>> on Ducato-,tyyppiset joustintuet.
   Vetoakselit kestää ainakin 300tkm. Ohjausnivelet kestoltaan normaaleja. Automaattilaatikko on ns robotti systeemi. Eli periaattees normaali kytkinpoljin-manuaali vaihteisto jota käyttää robotiksi nimitetty vipusysteemi. Vaihtamistapahtuma on hitaahko, riittää varmaankin matkailuautoon.
   Jos ei ole ajanut vanhemman tekniikan automaattivaihteist oilla niin on syytä tietää että jos ohitustilsnteessa ei ole vaihtanut valmiiksi pienempään ja kesken ohituksen tulee kiire ja painaa kaasua, niin meno hidastuu, koska veto katkeaa hetkeksi syystä että automaatti vaihtaa pienemmälle.
  Rellu 2,5 litran Moottori uudistui kokonaan uudeksi noin vuonna 2007 ja edelleen kehittyi 2,3 kokoiseksi joitakin vuosia myöhemmin.
   Rimorista en ole kuullut huonoa enkä mitään muutakaan. Siistejä ne on.

 Jos on käytettynä maahantuonti niin matka mittarin kilometreihin ei pidä luottaa.

Jupav:
Kiitos putkimies,, Tarkoiritko tuossa lopussa, jos tuotu maahan käytettynä niin rukattumittari.

K.E.V:

--- Lainaus käyttäjältä: Jupav - 29.10.2023     kello on 17:28 ---Kiitos putkimies,, Tarkoiritko tuossa lopussa, jos tuotu maahan käytettynä niin rukattumittari.

--- Lainaus päättyy ---
Ei pidä aina uskoa kaikkia juttuja. Voihan asiaa tutkia. Ja on muitakin maita missä jotkut ajaa autollaan vähän. Niitä löytyy täältäkin ja ihan suomesta ostettuja.

putkimies:

--- Lainaus käyttäjältä: Jupav - 29.10.2023     kello on 17:28 ---Kiitos putkimies,, Tarkoiritko tuossa lopussa, jos tuotu maahan käytettynä niin rukattumittari.

--- Lainaus päättyy ---
   Niin, eri maissa  kauppaa käydään hieman eri tavoin.
  Joissakin maissa autojen kk maksuerä määrätyyy arvioidun vuotuisen ajokilometrimäärän mukaan,  järjestelmä jossain määrin kannustaa mittarin kilometrien vähentämiseen.
 Tämä on eri asia kuin se että myyjä ruuvaa kilometrejä pois. Mutta tuplavoittokin on mahdollista.
 
 
 

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View