Tekniikkakeskustelut > Myyjäliikeet ja korjaamot

Riitatilanne,BC vs 128420

<< < (3/24) > >>

128420:
Siis jälkikäteen läpikäytynä tarkkaan ottaen näin on tapahtunut, mutta eihän sitä nyt mulle ole tarjottu sellaisena, eli hyvässä uskossa ostaa uuden auton ja niinkuin tässä tapauksessa todellinen tilanne selviääkin vasta kun omistajana laitat auton vesisäiliöön vedet.

Eikö tule mieleen, että tehtaalla asennuksessa rikottu vesisäiliö =( pohjan kiinnitysulokkeessa reikä, johtuen liian voimakkaasta kiinnityspultin M8  kiristämisestä)) , olisi pitänyt huomata jo tehtaalla viimeistään vesijärjestelmän toiminnan tarkastuksessa ja toisen kerran maahantuojan myyntiä edeltävässä luovutushuollossa, joka huoltopäällikön mukaan tehty?

Siis tehtaan huonon työn jne. ikävyyksistä tässä on kysymys.
Viides uutena ostettu matkailuauto minulla kaikkiaan ja jokaisessa on ollut vikoja ja viimeistelyvirheitä, mutta tämä viimeisin ostos kaikkein pahin, johtuen siis vuotavasta vesisäiliöstä, joka rakenteiden väliin vesiä purki täysin päältäpäin näkymättömissä, mutta ulkopuolelle sitten as. lattian ja auton metallipohjan välistä .

Ei siis mikään itseni aikaansaama käyttövirhe, kaukana siitä.

Mautoilija:
Tuskin laittavat vesiä sisään "luovutushuollossa". Jos/kun auto jää talveksi ulos, on jäätymisvaara. Luovutushuollossa tarkastetaan että renkaat pysyvät kiinni ja moottoritilassa on nesteitä on riittävästi.
Tehtaan alipalkattu siirtotyöntekijä on kiristänyt säiliön riittävän tiukasti. Laaduntarkastaja on todennut säiliön olevan kiinni. Suomessa todetaan säiliön olevan paikallaan.
Uudessa autossa on takuu päällä ja myyjällä on tällöin virheestä todistustaakka.

mjh48:
Tuossa tilanteessa olisin ottanut yhteyttä suoraan tehtaaseen.

Mautoilija:
Ennen oikeuskäsittelyä pitää saada luvat omaavan tavarantarkastajan lausunto. Naapurikorjaamon Reiskan mielipide ei käy.
Jos uudessa autossa on ammattilaisen toimesta todettu vikoja, joita ei itse aiheutettu, homma lienee selvä.

99:

--- Lainaus käyttäjältä: Mautoilija - 29.11.2022     kello on 18:58 ---Tuskin laittavat vesiä sisään "luovutushuollossa". Jos/kun auto jää talveksi ulos, on jäätymisvaara.

--- Lainaus päättyy ---

Kannattaa huomioida bestcaravanin kohdalla, että jos viet kesällä matkailuvälineesi sinne korjattavaksi niin vesijärjestelmä pitää olla tyhjennetty kunnolla jotta ei tule jäätymisvaurioita. He kun eivät huolehdi/välitä/kiinnostu siitä että matkailuvälineesi pysyy ehjänä korjauksen ajan.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View