Tekniikkakeskustelut > Myyjäliikeet ja korjaamot

Riitatilanne,BC vs 128420

<< < (4/24) > >>

Erkki:

--- Lainaus käyttäjältä: Seppo Harinen - 29.11.2022     kello on 17:25 ---

BC:n kanssa ei tavallinen autonostaja pärjää kun tulee kuvatun kaltainen ,tai vastaava ikävä tilanne ja vaikka vesivuoto uudessa autossa ollut suurin ja pahin dilemma (lopullisesti tutkimatta vielä mitä on voinut aiheuttaa) on ollut lukuisia muitakin vikoja ja virheitä tässä uutena hankitussa autoyksilössä.

--- Lainaus päättyy ---

Toivottavasti nämä lukuisat muut viat on takuukorjattu BestCaravanin toimesta?

128420:

--- Lainaus käyttäjältä: mjh48 - 29.11.2022     kello on 18:59 ---Tuossa tilanteessa olisin ottanut yhteyttä suoraan tehtaaseen.

--- Lainaus päättyy ---

Niinpä, mutta nirkoisesti saksaa osaava ei siihen kykene ja Best Caravan ei pyynnöistäni huolimatta ole myöskään mitä ilmeisemmin Hobby:n tehdasta asiassa lähestynyt. Yhden heidän huoltopäällikön mukaan "Suomi on liian pieni markkina-alue" = hänestä syy, miksi valitus tehtaalle ei kannata.

Joka tapauksessa: Tässä autoyksilössä työn laatu ja työmoraali on ollut hukassa liian monessa paikkaa asuntotilan suhteen.
Tarinani autosta olisi liian pitkä julkaistavaksi näillä sivuilla ja enpä tiedä voiko täällä edes kaikkea julki tuoda?

128420:

--- Lainaus käyttäjältä: Mautoilija - 29.11.2022     kello on 18:58 ---Tuskin laittavat vesiä sisään "luovutushuollossa". Jos/kun auto jää talveksi ulos, on jäätymisvaara. Luovutushuollossa tarkastetaan että renkaat pysyvät kiinni ja moottoritilassa on nesteitä on riittävästi.
Tehtaan alipalkattu siirtotyöntekijä on kiristänyt säiliön riittävän tiukasti. Laaduntarkastaja on todennut säiliön olevan kiinni. Suomessa todetaan säiliön olevan paikallaan.
Uudessa autossa on takuu päällä ja myyjällä on tällöin virheestä todistustaakka.

--- Lainaus päättyy ---

Ei kannata tarjota "mutua", olen tämän auton kohdalla useaan otteeseen varmistanut, että luovutushuollossa on laitettu vedet tankkiin ja vesijärjestelmä testattu, siksipä ihmetys onkin suurempi kun pohjasta rikki olevalla käyttövesisäiliöllä homma mennyt läpi, sekä tehtaalla, että BC Hyvinkään huollossa.

Kun 25.5.2022 laitoin ekan kerran vesisäiliön täyteen alkoi vuoto heti ulos lattian välistä, oikein näyttävä vesivirta, joten mitään epäselvää ei ollut.

Muuten vedet levisi piilossa katseilta= mistään päältä katsoen ei veden virtaamista havainnut niistä paikoista kun pystyy katsomaan, kuten missä vesiputket kulkee ja as. tilan lattiamateriaalia ei ole katseen tiellä.

Selvitin itse vuotopaikan kun autoa ei viikkomoisiin saanut merkkiliikkeen tarkastuksiin ja takuukorjaukseenkin olisi vasta kuukauden viiveellä lähimpään toimipisteeseen auton saanut.

Ruuhkaa kesäkuussa ja sairastumisia huollon henkilökunnan keskuudessa ja koko kesähän siihen uhkasi mennä, että uuden tankin saa paikoilleen..

128420:

--- Lainaus käyttäjältä: Mautoilija - 29.11.2022     kello on 19:08 ---Ennen oikeuskäsittelyä pitää saada luvat omaavan tavarantarkastajan lausunto. Naapurikorjaamon Reiskan mielipide ei käy.
Jos uudessa autossa on ammattilaisen toimesta todettu vikoja, joita ei itse aiheutettu, homma lienee selvä.

--- Lainaus päättyy ---

Ei tuollaisesta puhuttu mitään kun olin yhteydessä lakiasiaintoimistoo n aiheesta.  Kuluttajaneuvonta sellaisen ehdotuksen kyllä teki, mutta kulut olisi menneet puoliksi Best Caravan Oy:n kanssa, jos olisin siihen lähtenyt ja lähin tavarantarkastaja olisi tullut jotain yli 400:n kilometrin päästä Oulusta, että kallista lystiä ja vallankin kun täysin syyttömänä osapuolena joutuu tuollaiseen turvautumaan.Mautoilija:

--- Lainaus käyttäjältä: 128420 - 30.11.2022     kello on 16:39 ---Niinpä, mutta nirkoisesti saksaa osaava ei siihen kykene
--- Lainaus päättyy ---
Eiköhän tehtaalla osata myös englantia. Googlekääntäjä auttaa kieltä osaamatonta.


--- Lainaus käyttäjältä: 128420 - 30.11.2022     kello on 16:53 ---Ei kannata tarjota "mutua"
--- Lainaus päättyy ---
"Tuskin"-sana ilmaisee että kyseessä on epäily. Mutta jos on todettu että vesijärjestelmä on koestettu, vuodon huomaaminen huolimattomalta voi jäädä havaitsematta jos auto on keula ylempänä. Silloin vedet valuvat taakse. Lämmitin lienee auton takana.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View