rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Fiat Ducato X250  (Luettu 314 kertaa)

*****
  • Karavaanari
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 02:20
Fiat Ducato X250
« : 6.04.2021 kello on 14:04 »
Uudessa Hemmaviideossa tyystin subjektiivinen näkemyksemme Fiat Ducaton ergonomiasta pitkällä matkalla...

*****
  • Karavaanari
  • Viimeksi paikalla: 9.04.2021 kello on 21:41
Vs: Fiat Ducato X250
« Vastaus #1 : 9.04.2021 kello on 21:30 »
Sopii kyllä meikäläisen lähes 2-metriselle kropallekin tosi hyvin tollanen. Pari vuotta sitten piti kaverijeesin nimissä heittää 2700+ km reissu vajaassa 2 vuorokaudessa eikä siinäkään sen kummempia kolotteluja ollut, reissua seuraavana aamuna oli kyllä selkä sitten aika jumissa muutaman tunnin. Maantieajossahan noita vaihteita ei nyt ihmeemmin joudu veivaamaan, mutta mitä tulee aktiivisempaa vaihtamista vaativaan ajamiseen niin olen ehkä vähän samoilla linjoilla tosta vaihdeasiasta. Tuntuu että se vaihdekeppi olisi parempi vähän lähempänä mutta se ei nyt tietysti ole oikein toteutettavissa.

Ainoa mikä minua kirjaimellisesti melkeimpä *tutti oli kytkimen jyrkkä toiminta ainakin tossa meidän vehkeessä. Sellaisissa taajama- ja kaupunkikurvailuiss a melko usein tarvittavat 4 -> 3 ja 3 -> 2 vaihdot vaativat tosi tarkkaa poljintyöskentelyä että kyyti oli tasaista ja mukavaa. Täytyy myöntää että tuosta johtuen jäi ehkä joskus jopa jotkut mahdollisesti mielenkiintoiset poikkeamatkin tekemättä kun ei pitkän päivän päälle/lomassa jaksanut hotsittanut olla tarkkana kuin porkkana.

Vaan nytpä tuokaan ei enää rasita, auto myyty ja automaattiversio on tilauksessa.

Ja joo, tiedetään että megamatkapäivätaipa leet on sitä ja tätä ja tota mutta monille meistä ne vaan välillä kuuluu ohjelmaan  ::)

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux