rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Alde 3000 ei käynnisty  (Luettu 446 kertaa)

  • Vieras
  • Alde 3000 ei käynnisty
    « : 13.02.2021 kello on 08:35 »
    Minulla on Kade 03 jossa on Alden lämmitin. Äänestä päätellen kun laitan sen päälle käynnistyy vain kiertovesipumppu mitään muuta ei tapahdu. Viimeksi se lähti päälle kun heiluttelin liitintä joka menee pannun piirikortille, nyt ei sekään auta. Jossain lienee siis kontaktihäiriö, mutta???
    Toinen asia. Pitääkö tuo 220v kiertovesipumppu ääntä toimiessaan, ??

    *****
    • LämmitinGuru
    • Aluevalvoja
    • Kalustoon kuuluva
    • Viimeksi paikalla:tänään kello 14:10
    Vs: Alde 3000 ei käynnisty
    « Vastaus #1 : 13.02.2021 kello on 09:19 »
    Pumppu ei pidä ääntä kun on kunnossa, et edes huomaa sen pyörimistä kuin paisuntasäiliöstä. Tarkista relekortin ison liittimen juotokset ja voitele liittimen kontaktit.

    *****
    • Matkailija
    • Viimeksi paikalla:17.02.2021 kello on 13:40
    Vs: Alde 3000 ei käynnisty
    « Vastaus #2 : 17.02.2021 kello on 11:32 »
    Kiitos vastauksesta, vaan sen verran tapahtui, että enää ei pelaa kiertovesipumppukaa n :o
    Mittasin relekortille tulevaa virtaa, ja se tuli F2 komponentin vasempaan liitokseen, eli sulakkeen puoleiseen päähän, mutta sen edemmäs virta ei kulkenut. Mikä mahtaa olla tuon komponentin tehtävä?

    *****
    • LämmitinGuru
    • Aluevalvoja
    • Kalustoon kuuluva
    • Viimeksi paikalla:tänään kello 14:10
    Vs: Alde 3000 ei käynnisty
    « Vastaus #3 : 17.02.2021 kello on 11:46 »
    Se on lämpösulake ja saat sen tuolta > https://www.partco.fi/fi/saehkoemekaniikka/sulakkeet/laempoesulakkeet/6242-sul-100c.html
    Ostat juuri tuon 100 asteisen ei samaa kuin vanha.

     

    Sivustoa katsottu kertaa

    Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

    karavaanari.org powered by Debian Linux