rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Kesä 2019 - Saksa, Lichtenstein, Itävalta, Italia, Sveitsi, Luxemburg  (Luettu 1546 kertaa)

*****
  • Karavaanari
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 23:13
    • circleset
Aihealueen perinteinen yleinen avaus ensi kesän ulkomaanreissun suunnittelusta näyttää olevan aikaisempia vuosia myöhäisemmässä. Ja toisaalta tämä oma avaus ensi kesän plänistä vähän etuajassa.
 
Ensi kesän retkeä tuli hahmoteltua jo viime kesän reissun aikana. Ja suunnitelmissa on otettu huomioon paremman puoliskon ja lasten kommentit ja toiveet mistä syystä edessä varioitu versio aiempina kesinä 2015 - 2017 jo koetuista kohdemaista.

Lähtö todennäköisesti juhannusviikolla, reissun kesto 4 viikkoa ja meno-paluu Finnlinesin suorilla yhteyksillä Saksaan.
 
Reissun ”must” pisteitä Garda (Piani di Clodia https://www.pianidiclodia.it ), Cinque Terre ja Chamonix Mont Blanc (Aiguille du Midi 3842m).

Alas mennessä välistoppina Saksassa todennäköisesti Würzburg ja samoin bongataan Lichtenstein. Tosin leirintäalueeksi mietitty tuota Itävallan puolella  https://www.alpencamping.at/en/
 
Lichtensteinin ja Gardan välissä mietinnässä stoppi Lago Maggiorenen rannalla, potentiaalisena leirintäalueena https://www.campofelice.ch/?lang=en
 
Piani di Clodialla tarkoitus viettää useampi päivä. Vaimo lupasi omalta osaltaan keksiä retkikohteita ja tekemistä, ettei mene pelkäksi altaalla oleiluksi. Yksi näistä varmaan Veronassa käynti. Ja todennäköisesti itselle päiväretki Modenaan ja Lamborghini-museoon https://www.lamborghini.com/en-en/experience/museum ja enemmän kuin vähän kutkuttelee ajatus Huracanen koeajosta tuolla https://www.pushstart.it/en/. Piani di Clodialta päiväretken Modenaan ja Maranelloon saa ajoitettua sunnuntaiksi mikä on kuulemma paras viikonpäivä koeajolle. Vinkki jäi mieleen toissa kesän Ferrari-koeajon oppaalta. 

Cinque Terreen tutustumisen tukikohta on vielä mietinnässä.

Alan taisi olla viime kesänä omalla reissullaan Aiguille du Midillä joten täsmävinkit sinne menosta ja tuosta kinkeripiiristä muutoinkin otetaan mieluusti vastaan.

Tuon jälkeen loppupätkälle on useampikin paluuvariaatiovaihtoehto. Nyt pisteet on tökitty siten että käytäisiin Annecyssä, Montreuxissa ja Bernissä mistä suunnistus takaisin Travemündeen.
 
Mietteissä on ollut myös käydä paluumatkalla Luxemburgissa mutta todennäköisesti päivät loppuu kesken ja tuon kohteen voi yhdistää hyvin esim. sille tulevaisuuden reissulle kun matkaa Pariisiin.
 
Vinkit ja kommentit siis tervetulleita. Täysin uusia paikkoa itselle Würzburg, Lago Maggiorene, Cinque Terre, Chamonix, Annecy, Genevejärven alue ja Bern.

Edit: Alla reittisuunnitelma ilman käyntiä Luxemburgissa paluumatkalla. Aiemmassa karttaversiossa tuo käynti oli ja samalla reitti meni Italiassa Luccan kautta mikä jo karsittu aikataulusyistä veks.


« Viimeksi muokattu: 11.11.2018 kello on 17:32 »

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux