rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Yyteri Resort & Camping, Pori  (Luettu 3351 kertaa)

*****
  • Karavaanari
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:17.07.2019 kello on 16:02
Yyteri Resort & Camping, Pori
« : 14.09.2018 kello on 16:10 »
Hieman yllätyksekseni en löytänyt valmista ketjua Yyterin leirintäalueelle - ylläpito liittäköön, mikäli sellainen jo on, ymmärtääkseni kun paikka on vaihtanut nimeä tai omistajaa vuosien varrella.

Elokuun alussa tuli tehtyä tänne ns. a-luokan reissu. Eli kerrankin jätettiin mies ja lapset kotiin ja vietiin karavaanaritouhuista mitään tietämätön likkakaveri tutustumaan tähän majoitusmuotoon. Ihmetteli etenkin sitä, miten matkailuautossa tuntuu olevan jokainen pienikin tila hyödynnetty jotain säilytystarvetta varten :) Toki viikonlopuksi sattui se suurinpiirtein kesän ainoa sateinen viikonloppu, joten ihan ei mennyt niin kuin Strömssössä... Mutta onneksi päästiin kuitenkin lauantaiehtoon sateesta huolimatta sentään rannalla sunnuntaipäivänä loikoamaan. Onhan tuo Yyteri jo itsessään riittävä syy mennä tänne.

Alueen plussat:
- rannan läheisyys
- tasainen maasto
- kauppa kävelymatkan päässä
- odotuksiamme siistimmät saniteettitilat - nettiarvostelut tuntuivat puhuvan muuta, ehkäpä tähän oli kiinnitetty huomiota

Alueen miinukset:
- nurmikkoalueen paikat voisi olla selkeämmin numeroitu, nyt hämärän aikaan saapuessa sai tihrustella aika lailla
- nuotiopaikan puista olisi tarvinnut maksaa (?!? - meidän onneksi joltain edellisiltä oli jäänyt puita yli)
- yleinen saunavuoro vain aamuisin, joten eipä tullut käytyä
- amppareita oli joka paikassa, joten leiri tuli pystytettyä ihan turhaan auton viereen, mutta tänä kesänä tuohon aikaan eipä taida voida laittaa paikan syyksi, kun niihin törmäsi kaikkialla
- sfc-hintoihin tottuneena leirintämaksu henkilömaksuineen oli aika suolainen, enkä kokenut sille ihan vastinetta saavani

Lapsellisille olisi ollut tarjolla Angry Birds -leikkialuetta, mutta ne jäi tällä kertaa katsastamatta. Alueella oli myös yllättävän paljon telttailijoita, liekö johtui sitten samaan aikaan olleesta Porisperesta, jonne me tosin emme suunnanneet. Kyllä tänne täytyy ensi kesänä tulla ihan perheenkin kanssa.

*****
  • Karavaanari
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 21:17
  • 400 cid, kauppakassi
Vs: Yyteri Resort & Camping, Pori
« Vastaus #1 : 14.09.2018 kello on 21:10 »
Yyteri on päässy vähän ränsistymään siitä mitä se joskus oli. En tiedä omistussuhteita,mutta tuntuu et alueeseen ja sen viihtyvyyteen ei ole panostettu aikoihin. Mut eipä ole ainokainen lajissaan.

*****
  • Kaikkien Kaveri
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 10:33
  • Fiat Solifer CS-594 (2.8idtd) -00
Vs: Yyteri Resort & Camping, Pori
« Vastaus #2 : 14.09.2018 kello on 22:56 »
Yyteri on päässy vähän ränsistymään siitä mitä se joskus oli. En tiedä omistussuhteita,mutta tuntuu et alueeseen ja sen viihtyvyyteen ei ole panostettu aikoihin. Mut eipä ole ainokainen lajissaan.

Eikös Yyteri ole samaa lafkaa tuon Härmälän ja Heinäsaaren kanssa..

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux


anything