rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Kesäreissun suunnittelua. Kaksi reittiä.  (Luettu 7092 kertaa)

*****
  • Karavaanari
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 21:04
  • 400 cid, kauppakassi
Vs: Kesäreissun suunnittelua. Kaksi reittiä.
« Vastaus #45 : 28.03.2018 kello on 19:30 »
Viime syssynä ajettiin Hetasta Altaan ja sieltä Narvikin kautta E10 tietä takas kotio. Narvikin pohjoispuolella on tietulli. Meni juuri edellä mainittu n.5kk, ennenko lasku tuli ja oli kokonaiset 4,9 eke.
Pojat kävi Tammikuun loppupuolella Geirangerissa. Uumajasta poikki ruottin norjaan. Tarkkaa reittiä en muista,mutta tänään tuli taas tietullimaksu. Neljä päivää Norjan puolella ja maksu 56 eke. Näköjään noita tulleja enempi keskinorjassa... Ja laskukin tuli nopiampaan :)

*****
  • Kaikkien kaveri Sr.
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 14:23
Vs: Kesäreissun suunnittelua. Kaksi reittiä.
« Vastaus #46 : 30.04.2018 kello on 16:58 »
Altaan ajetaan ja siitä alaspäin. Lofooteilla käydään jos ehditään. Pari viikkoa reissuun pystyy nyt irroittamaan. Tuolle reitille"puskaparkki" vinkkejä ja jos on hyviä kokemuksia alueista niin kiitos tänne  Thumb Joitakin vinkkejä on jo tullutkin. Kiitos niistä.

*****
  • Kaikkien kaveri Sr.
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 14:23
Vs: Kesäreissun suunnittelua. Kaksi reittiä.
« Vastaus #47 : 10.07.2018 kello on 10:46 »
Reissu takana. Kuten jo mainittu niin kelit vaihtelevat. Toisena päivänä tyyntä +23c ja pilvetön taivas. Seuraavana päivänä+8c vettä sataa ja Altasta tuulee.
Heinäkuussa puskaparkit tiukassa. Kannattaa majoittua ajoissa. Pääosa joihin vaunun sai oli leviketyyppisiä mutta huikeilla maisemilla varustettuja. Samalla kun tien E10 loppuminen häämöttää ,alkaa tien leveyskin hiipua. Jätin vaunun Hovsundin alueelle ja kävimme nupilla Å ssa.
Löpön hinta ei hirveästi ole kalliimpaa kuin Suomessa mutta ruoka on! Kaappi täyteen Suomen puolelta Thumb
Skibottonin ja Tromssan seuduilla oli hyviä puskia missä majoittua. Se Hovsundin leirintäalue on nätillä paikalla mutta palvelut ja siisteys 1/5 Thumbd mm.ei kemssan tyhjennys paikkaa ym.
Kalastaa jos aikoo niin jokikalastus kamat voi unohtaa. Pitää päästä uittamaan 200g pilkkiä merelle  :laugh: Mantereen puolella sitten jokikalastus vehkeillä on paikkansa.
Matkan tekoon voi aikaa laskea tuplasti sen mitä Suomessa. Nousuja, laskuja, mutkia,maisemia,rekkoja,turisteja jne jne. Tiestökin on välillä luonnon runtelema.
Tämmöistä. Mukavaa oli.  :)

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux