rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Raksauksen kesälomareissu 5.7.2019-17.7.2019 Tallinna-Tallinna  (Luettu 266 kertaa)

*****
  • Kaikkien Kaveri
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 08:56
  • asuntoautopaivakirjat.blogspot.com TJEU
Liput varattu, meno-paluu Viikkarilta. Aamulaivalla Viroon ja iltalaivallla takaisin. Katsotaan mihin asti ehditään ja jaksetaan.

Mukana siis vaimo ja matkalla kuusi vuotta täyttävä poika, sekä 9 vuotias poika. Viimeisenä parina vuotena ollaan satuttu nuoremman pojan synytäreillä olemaan jonkinlaisessa huvipuiston tapaisessa, joten se lienee tälläkin kertaa tavoite. Muutenkin lapsille mukavia paikkoja katsastetaan.

Synttärit siis jo reissun loppupuolella joten mietin sitä Jurmalan vesipuistoa yhtenä vaihtoehtona. Jurmalassa oli vaan leirintäalueet vähän nihkeänpuoleisia.

Matkalla jos ehtisi käydä vaikka Puolassa. Ehkä Puolan pohjoisrannikko kiinnostaisi ja esim Gdansk ja Torun oli viime reissun hienoimpia paikkoja joten voi olla toinen reissu tiedossa sinnekin. Krakova kiinnostaisi, mutta saattaa olla liian kaukana. Warsova jäi viimeksi vähän nihkeäksi. Jos sieltä olisi joku leirintäalue yiedossa josta pääsisi julkisilla helposti johonkin kivoihin paikkoihin voisi tuotakin harkita.

Kaikki vinkit lapsiystävällisistä paikoista maista Viro, Latvia, Liettua ja Puola otetaan ilomielin vastaan. Kaikkia vinkkejä en lupaa käydä tarkistamassa jos niitä liikaa tulee ja ei aika riitä.

Tilanneraporttia pyrin päivittämään blogiin ainakin jollain viiveellä. Laitan tähän ketjuun sitten linkit.

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux


anything