rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Kasnäs camping  (Luettu 4482 kertaa)

*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:eilen kello 21:13
Kasnäs camping
« : 2.05.2016 kello on 23:01 »
Tuommoinen paikka iski silmään kun pitkän viikonlopun kohdetta pohdiskeltiin, mahtaako palstalaisilla olla paikasta kokemusta. Uiskentelemaanhan pääsee kylpylänpuolelle mutta onko alueella lapsille leikkipaikkaa ja millainen on alueen yleinen habitus. Onko lähistöllä miten näkemistä ja kokemista?

Lähetetty minun Che2-L11 laitteesta Tapatalkilla


*****
 • Kaikkien kaveri Sr.
 • Viimeksi paikalla:eilen kello 23:49
Vs: Kasnäs camping
« Vastaus #1 : 2.05.2016 kello on 23:53 »
Viime kesänä tuli käytyä, viikon sisällä kun oli avattu.

Aika hintava, mutta paikka oli tuore. Sauna(vuoro) kuului vrk-hintaan. Ihan oli tasaiset sorapilttuut ojossa, ja nurmikaistale jokaiselle. Sähköt tietty nykyaikaiset..
Vaan ajokaivoa ei vielä viime kesänä löytynyt - liekö ollut tekeillä, kun työmaana oli yksi rakennus..
Leikkipaikkaa en muista tuolloin nähneeni.

Ihan ok oli kylpylä, vaikkei ihan tuore olekaan. Mäen päällä on Sinisimpukka http://www.luontoon.fi/saaristomerenluontokeskus.

Kasnäsistä pääsee Örön linnakesaarelle Wilssoncharttterin vuoroaluksilla. Mielenkiitoinen suljettu sotilassaari avattiin yleisölle viimekesänä - otettiin fillarin mukaan, reilut 15 km poljettiin. Muistaakseni "pitkäikävä" 3km pitkä. Samolla aluksella pääsee Bengtskärin majakalle. Tai niinkuin me tehtiin, ajettiin m/s Auralla Hiittisiin (ilmainen lautta). Matkailuautolla yöksi Rosalan vierasvenesatamaan. Sieltä sukkuloitiin fillareilla saarta, mm. Viikinkikeskus, ja Rosalasta hypättiin Bengtskärin alukseen..

Paljon on nähtävää tienoolla.  Thumb Tosin yksi ja ainut Varuboden löytyy Kasnäsistä, että kannaattaa täyttää kaapit isommassa pitäjässä..

*****
 • Kaikkien kaveri Sr.
 • Viimeksi paikalla:16.01.2019 kello on 23:52
 • Strömma Kemiönsaari
Vs: Kasnäs camping
« Vastaus #2 : 3.05.2016 kello on 04:06 »
No mietin miten muotoilisin Kasnäsin plussia ja miinuksia ja taitaa mennä enemmän plussien puolelle paitti hinnoittelussa...

Ensinnäkin sijainti on upea ja leikkipaikkahan löytyy rannoilta.Arkisin ravintolassa hyvä kalapainotteinen seisovapöytä,-helppoa ja kätevää ruokailua.
Spa käytössä,WiFi,septic-tyhjennys,sauna,Sinisimpukka siis luontokeskus, ja yhteydet etäämmälle saaristoon jos haluaa seikkailla.

Suureksi plussaksi laskisin myös uuden Lövön sillan tuoman kiinteän tieyhteyden Kemiönsaareen.

Ja varmasti järjestyy tuore kirjolohi suoraan kassista jos sitä halajaa. varubodenista saa kaiken tarvitsemansa.

Ennen Kasnäsiä on mahdollisuus vierailla myös Högsårassa,lauttayhteys,mutta en tiedä voiko sinne mennä a-autolla/vaunulla,-miksei?
Siellä kuitenkin hyvä Farmors Cafe´...

Jos puskaparkkeilla haluaa niin multa voi kysyä yvnä siltä suunnalta paikkoja... t migel

*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:eilen kello 21:13
Vs: Kasnäs camping
« Vastaus #3 : 3.05.2016 kello on 05:40 »
Kyllähän se nyt on kasnäsiin torstaina suunnattava, pääsee ainakin mukelot plutaamaan ja hyvää keliäkin on luvassa. Jatketaan sitten turunsuuntaan viikonloppuna jos niikseen tulee tai ollaan sunnuntaihin saakka, aika näyttää.

Lähetetty minun Che2-L11 laitteesta Tapatalkilla


*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:eilen kello 21:13
Vs: Kasnäs camping
« Vastaus #4 : 5.05.2016 kello on 14:31 »
Nyt on leiri pystyssä kasnäsissä, alueella on meidänlisäksi vain yksi hoppikoppi. Hinta oli sähköllä 25e ja kylpylän altaat ja saunat kuuluu hintaan, todella siistissä kunnossa on paikat.

Lähetetty minun Che2-L11 laitteesta Tapatalkilla


*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Viimeksi paikalla:19.12.2018 kello on 07:40
 • "Where days drop as softly as fruit from trees"
Vs: Kasnäs camping
« Vastaus #5 : 11.08.2016 kello on 12:31 »
Kasnäs camping tuli päällisin puolin tutkailtua tuossa heinäkuun alkupuoliskolla. Omaksi harmiksi olin niin myöhään liikkeellä, että en viitsinyt enää camping alueella yöpyä. Ammulla ajoissa kuitenkin jo eteenpäin matkalla. Etäämmällä rannasta löytyi vapaata tasamaan pysäköintipaikkaa, jossa oli muitakin karavaanareita parkissa. Siinä meni sateinen yö makoisasti.

Satama oli hyvän oloinen suht uusine huoltorakennuksineen ja ilmeisesti tuo kylpylä-hotelli menestyy myös. Henkilöautoja oli rannan läheisyydessa parkissa heti miljoonakuussataatuhatta, ainakin. Kai ne olivat mökkiläisten / veneilijöiden jäljiltä. Jotenkin jäi sellainen tunnelma, että ei oikein säväyttänyt. Toki netistä saatu mielikuva, maisemat ja yhä kapeneva tie asettivat vähän ennakkopaineita odotuksille. Kas kun parhaat mansikkapaikat useimmiten ovat sen viimeisen kapean körötien päässä.

*****
 • Karavaanari
 • Viimeksi paikalla:15.10.2018 kello on 08:04
 • Rimor Super Brig 748 -2001
  • SFC52815
Vs: Kasnäs camping
« Vastaus #6 : 8.05.2017 kello on 11:14 »
Perheemme testasi Kasnäsin 6-7.5.2017.

Kyllä täytyy sanoa, että tuo 25e/vrk on pieni hinta siitä mitä siihen sisältyy. Sillä kävi koko 6 henkinen perhe kylpylässä uimassa ja saunassa, sai yöpyä karavaanarialueella ja vielä sähkönkin.

Alueelle, palveluille, viihtyisyydelle ja ympäristölle ehdoton 10+. Luontopolku ihan mieletön ja varsinkin kun ilmakin oli mitä aurinkoisin ja paikalla oli samaan aikaan Harrika-kerhon tapaaminen, oli alle 4-vuotiaalla pojalla paljon hienoja pyöriä ihmeteltävänä.

Alue todella rauhallinen meidän näkökulmasta. Eipä juuri mitään yöllä ulkoa kuulunut.
Hotelli todella hienon näköinen simpukan muotoisia pieniä asuntoja. Niitä ei tullut testattua.

Tuonne mennään aivan varmasti taas syksyllä tai viimeistään ensi keväänä.

TERO

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux