KaravaanariWiki:Vastuuvapaus

Kohteesta KaravaanariWiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
KaravaanariWiki ei takaa tietojen oikeellisuutta

KaravaanariWiki on vapaasti muokattavissa oleva tietosanakirja. Kuka tahansa, jolla on Internet-yhteys, voi muokata KaravaanariWikin artikkeleja.

KaravaanariWikistä löytyy paljon arvokasta ja totuudenmukaista tietoa, mutta KaravaanariWiki ei kuitenkaan voi taata KaravaanariWikissä olevan tiedon oikeellisuutta. Vaikka virheellisiä tietoja pyritään korjaamaan KaravaanariWikissa, kenelläkään ei ole velvollisuutta korjata niitä, ja tästä syystä kaikki KaravaanariWikistä löytyvä tieto toimitetaan sinulle ilman takuuta oikeellisuudesta tai sopivuudesta mihinkään käyttötarkoitukseen.

Kukaan KaravaanariWikin kanssa tekemisissä oleva ei ole millään tavalla vastuussa virheellisten tai loukkaavien tietojen olemassaolosta tai niiden käytöstä.

KaravaanariWikissä oleva tieto tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi ja ilman velvoitetta; tämän sivuston käyttö ei luo käyttäjän, KaravaanariWikin tai kenenkään KaravaanariWikiin liittyvän henkilön välille sopimus- tai vastuusuhdetta. Kenellä tahansa on rajattu oikeus käyttää ja kopioida materiaalia KaravaanariWikistä, mutta tämä käyttöoikeus ei muodosta tai implikoi minkäänlaista sopimuksellista tai muunkaltaista korvausvastuuta.

Toisten osapuolten materiaali

KaravaanariWiki saattaa sisältää muiden osapuolien tavaramerkkejä tai muita lailla suojattuja immateriaalisia hyödykkeitä. Ne kuuluvat omistajilleen eikä niiden käyttö KaravaanariWikissä anna kenellekään oikeutta käyttää niitä muussa yhteydessä. Jos toisin ei mainita, KaravaanariWikillä ei ole tosiasiallista suhdetta tavaramerkkeihin tai niiden omistajiin eikä KaravaanariWiki siten voi myöntää kenellekään oikeutta käyttää kyseessä olevia tavaramerkkejä.

Laillinen asema

KaravaanariWikistä löytyvä tieto saattaa rikkoa lakia joissain valtioissa, joiden alueelta KaravaanariWikiä luetaan. KaravaanariWiki ei rohkaise tai yllytä rikkomaan paikallisia lakeja tai asetuksia, mutta koska KaravaanariWikin tieto on fyysisesti talletettu Suomeen, KaravaanariWiki nauttii tallennuspaikassaan Suomenlain ja Yhdistyneiden kansakuntien yleismaailmallisen ihmisoikeuksien julistuksen kaikille suomaa sananvapautta. Kaikkien valtioiden lait eivät välttämättä takaa tätä vapautta, ja siksi KaravaanariWiki ei voi olla vastuussa mahdollisista rikkomuksista, joita KaravaanariWikin käyttäjä tekee lukiessaan KaravaanariWikiä tai luodessaan hyperlinkkejä muista hyperdokumenteista KaravaanariWikiin.