Kirjoittaja
Aihe: Perjantai, otetaanko viinaa. (Luettu 17820 kertaa)
« Vastaus #76 : 10.10.2014 kello on 22:56 »
Ei oteta, aamusta päivittämään ajolupaa adr-kurssille.
« Vastaus #77 : 11.10.2014 kello on 11:50 »
No onkos nyt jollakulla pää kipee, kun on jo lauantai?  ....vai ollaanko siirrytty korjaussarjaan?
« Vastaus #78 : 11.10.2014 kello on 13:00 »
No onkos nyt jollakulla pää kipee, kun on jo lauantai?  ....vai ollaanko siirrytty korjaussarjaan?
Kun on VASTA lauantai niin ei ole pää kipee eikä ole siirrytty korjaussarjaan vaan VIRITYSsarjaan 
« Vastaus #79 : 11.10.2014 kello on 13:17 »
No onkos nyt jollakulla pää kipee
Mikä se semmonen on  oli mullaki joskus -97 kun olin armeijassa 
« Vastaus #80 : 11.10.2014 kello on 14:14 »
eipä oo korjattu eikä pää kippee, just tulin viuna kaupast, rupes tekkeen mieli wiskii ,punasella etiketill tarttu mukaan 
« Vastaus #81 : 11.10.2014 kello on 15:22 »
Ai kulkija Jussin kutsuit kylään 
« Vastaus #82 : 11.10.2014 kello on 16:04 »
Ai kulkija Jussin kutsuit kylään 
ei kyll jussi tullu vaikk sitä sill silmäll kattelinni, Red Label
« Vastaus #83 : 11.10.2014 kello on 16:46 »
Lauantai, otetaan taas.  Olis 10 pulloa Underberg maha- ja maustekatkeroa. Vaan on niin pirun pahan makuista. Kun vaihdoimme tuon automobiilin keväällä, myyjäliike antoi vaimolle tyytyväisenä kuohuviinipullon, mutta entinen omistaja oli jättänyt katkerana kaappiin tuota maha- ja maustekatkeroa. Underberg.  Miten tuota 44%:n myrkkyä oikein maustetaan että maistuisi? Ja minkä kanssa? Ohjeena pullon kyljessä on, että nautitaan ruuan jälkeen. No, söin äsken ja illalla voisi juoda yhden pullon pois. 
« Vastaus #84 : 11.10.2014 kello on 17:01 »
Otetaan vaan. Olis 10 pulloa Underberg maha- ja maustekatkeroa. Vaan on niin pirun pahan makuista.
Miten tuota 44%:n myrkkyä oikein maustetaan että maistuisi? Ja minkä kanssa? Mahtaakohan tuohon löytyä mitään keinoa saada tuota myrkkyä suunmakuseksi  vaikka minäkin olen melkonen tenu  niin ei ole löytyny hyvää keinoa tuon nauttimiseksi 
« Vastaus #85 : 11.10.2014 kello on 17:03 »
« Vastaus #86 : 11.10.2014 kello on 17:19 »
Onko se samantyyppistä kuin Fernet Branca? Yksi vatsavaivoista kärsivä likka joi Vatsalääkkeenä on mitä mainioin  saman tyyppistä, kun Fernetti ja toiset vertaavat noita vielä Jagermeisteriin, joka on noihin verrattunaa, kun linnun maitoa 
« Vastaus #87 : 11.10.2014 kello on 17:29 »
« Vastaus #88 : 11.10.2014 kello on 20:32 »
Olis 10 pulloa Underberg maha- ja maustekatkeroa. Vaan on niin pirun pahan makuista. Kun vaihdoimme tuon automobiilin keväällä, myyjäliike antoi vaimolle tyytyväisenä kuohuviinipullon, mutta entinen omistaja oli jättänyt katkerana kaappiin tuota maha- ja maustekatkeroa. Underberg. Miten tuota 44%:n myrkkyä oikein maustetaan että maistuisi? Ja minkä kanssa? Ohjeena pullon kyljessä on, että nautitaan ruuan jälkeen. No, söin äsken ja illalla voisi juoda yhden pullon pois. 
Vaikuttaa, että et ymmärrä mitään hyvän päälle.... 
« Vastaus #89 : 11.10.2014 kello on 20:35 »
Miten tuota 44%:n myrkkyä oikein maustetaan että maistuisi? Ja minkä kanssa? Ohjeena pullon kyljessä on, että nautitaan ruuan jälkeen. No, söin äsken ja illalla voisi juoda yhden pullon pois. 
Siihen tarvitaan autolastillinen harvapäisiä ukkoja, jotka unohtaa ostaa Turku-Tukholma reitiltä viinaa ja yhden valopään, joka muistaa...mutta ostaa ison satsin Underbergiä. Nokasta kiinni ja pullollinen kerralla kurkkuun. Tanskan lautalle tullessa jalkatila täynnä hylsyjä 
|