rekisteriseloste

Kaupallinen ilmoitus

Kirjoittaja Aihe: Holiday Rambler Vacationer  (Luettu 1025 kertaa)

*****
  • Kaikkien Kaveri
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:14.02.2020 kello on 01:09
  • Gnothi seauton - Hymer B 578
Holiday Rambler Vacationer
« : 28.02.2017 kello on 02:33 »
Kiinnostaisi tietää kuinka paljon investoit koko auton ostoon, ja mikä suunnilleen,sinnepäin on kustannusarvio ?

Itse ostin joku 6 vuottai sitten Holiday Rambler Vacationer bussin. Lähinnä asunnon korvikkeeksi Portugaliin.

Lattian uusin laminaatilla ja roudasin kappaleina sen apukuskin takana olevan massiivisen nojatuolin ja pusasin tilalle hyllykön, vaikka tilaa kyllä riittäisi.

Löydänkö tästä läppäristä kuvia. mutta suunnilleen tuolta se näytää. Vuosimallikin on 2000, käyttöön otettu 2003. Englannin kilvissä.

Olen miettinyt sen myyntiä, vaan mahtaiskos kukaan olla moisesta kiinnostunut. V10 Ford ja kaikki mahdolliset herkut.

Näitä on Saksassa myynnissä n. alkaen 40 tyyssenillä, minulta saisi puoleen hintaan. Tuli näetsen alustavasti hankituksi hiukka vastaava, vaan vesillä kulkeva.

Liki uudenveroinen on, ajettu 25 t mailia, V10 Ford bensakone. Eikä ole enempiä huomauttamisia. Seisonut 9 vuotta hydraulisten tukijalkojen varassa. Ajettu on muutama satakilsaa vuodessa säännöllisesti. vetreyden vuoksi.

Eipä löytynyt videota ko bussista tältä tuoreelta koneelta, mutta löytyyhän noita kuukkelista haulla Holiday Rambler Vacationer.

Tarjoanpas vielä eby-shopin, jolla kyllä pärjäilee suomalaisen keskipalkan verran. Se toki vähäsen maksaa, muttei maltaita. Kas tässä tilaisuus yritteliäälle lämmöstä ja vähän yrittämisestäkin kiinnostuneelle.

Tämä ebay-shoppini on 10 vuotta keikkunut erikoistuotteilla. ja miksei seuraavatkin 10 vuotta. 4-5 tuntia päivässä ja jos enempi tahtoo, niin olen kyllä koko ajan takapiruna pienellä provikalla ja ennenkaikkea neuvoilla ja suhteilla..

Asiaan: kun tarmoa ja osaamista löytyy  po. projektiin, niin löytyy sitä varmaan joltakulta, joka ei ole ihan noin näppärä käsistään.

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux