Hyvä idea taas Dorotealta.
Meillä on vaan pieni pakastin, jonne ei mahdu kuin jääpalamuotti ja neljä kylmäkallea kerrallaan. jääpalat tarvii valkkariin ja Tupperwaren® pieneen kylmälaukkuun menee viinikanisterin lisäksi juurikin neljä kylmäkallea kerrallaan
Ruokia ostetaan sitten päivittäin se määrä että säilyy kaapissa. kuumempina päivinä kaappi on kaasulla ja muulloin riittää sähkö.
Kiitos vaan Ossi66.
Nyt kun muistelin aikoinaan veneilyaikaa, niin silloin kylmälaukussa meillä oli kaksi kotona jäädytettyä litran mehutetroja, sekä muutama kylmäkalle. Niiden avulla selvittiin hyvin viikonloppu. Oluet säilyivät etupään pilssissä melko kylminä, olihan ne vesirajan alapuolella eikä aurinko päässyt sinne lämmittämään.
Myöhemmin tuli sitten arkkumallinen E-luxin jääkaappi paattiin, kaasutoiminen sekä 230V. Se kotona jo kylmäksi sähköllä ja siirto paattiin. Siellä sen kytkentä kaasupuolelle. Ja taas homma toimi!