rekisteriseloste


Vastaa

Varoitus: tähän aiheeseen ei ole vastattu yli 365 päivään.
Jollet ole varma että haluat vastata juuri tähän, harkitse uuden aiheen aloittamista.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, ods, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 500KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen ex-pressan (Sale) sukunimi:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: porakone
« : 2.05.2017 kello on 19:59 »

Ei verovirasto voi sinulle mitään kuitteja lähettää. Olet varmasti ymmärtänyt jotain väärin.
Joo, ei toki lähetäkkään. Lähinnä olisin vaan halunnut kuulla että ovat olleet yhteyksissä tonne ja onko kyseinen laitos mahdollisesti luvannut toimittaa mulle sen kuitin noiden yhteydenoton jälkeen.

Mut eipä tässä mitään, kone pelaa edelleen.
Kirjoittanut: FASTDOHC
« : 2.05.2017 kello on 12:04 »

Siinä vaiheessa kun korvaus tuli tililleni niin ajattelin että jätän firman nimen mainitsematta, mutta koska tätä asiaa nyt vaan ei saada hoidettua loppuun asti vaikka mitä tekisi, niin kerrottakoon että sisällön tähän kertomukseen tarjosi http://rannikkogroup.fi

Ajattelin tarinan heti alusta lähtien et tuo firma kyseessä.
Hommasin heiltä yhet as.auton takatikkaat kun näkyi yhdessä autossa olevan kiinni. Pyynti oli aluksi todella hurja, mutta saatiin sovittua ok hinta.
Kävin hakemassa tikkaat paikanpäältä ja en nyt halua suoraan syyttää, mut purkaamon yleisilme on todella karu ja sellaisiakin pakettiauton osia jotka pitäisi säilyttää sisätiloissa niin makaavat ulkona suoraan kelien armoilla.
(oli siis moottoreista kojelautoihin/muuhun sisustukseen liittyviä tavaroita ihan ulkosalla)

Päätin ainakin itse silloin, et sieltä en mitään teknistä osaa osta ikinä.
Kirjoittanut: Wiki
« : 6.03.2017 kello on 23:22 »

Ei ole verovirastosta kuulunut mitään.

Päättelemme tästä että kuittia ei ole pakko antaa, ei edes pyynnöstä.

Case closed.

Ei verovirasto voi sinulle mitään kuitteja lähettää. Olet varmasti ymmärtänyt jotain väärin. Ei sitä kuittia voi antaa kuin yritys, jolle olet maksun maksanut.

Verottajaa koskee vaitiolovelvollisuu s, ei verovirkailija voi antaa muita tietoja kuin yrityksen verotettavan tulon määrän ja verojen määrän. Muut verotiedot ovat salaisia.
Verottaja voi kylläkin yhteydenottosi perusteella pyytää ko yrityksestä  selvitystä asiasta tai tehdä verotarkastuksen, jos katsovat siihen olevan aihetta. Tiedot verotarkastuksista yms toimenpiteet eivät ole julkisia vaan salassapidettäviä. Toki ne voivat tulla julkisiksi verorikosoikeudenkä yntien kautta.
Kirjoittanut: porakone
« : 6.03.2017 kello on 22:26 »

Ei ole verovirastosta kuulunut mitään.

Päättelemme tästä että kuittia ei ole pakko antaa, ei edes pyynnöstä.

Case closed.
Kirjoittanut: porakone
« : 29.01.2017 kello on 16:39 »

Päivitelläämpäs nyt tää kertomus, kun savotta on ollut hyvän aikaa jo melkein valmis.

Toi alkuperäinen postaushan jäi siis siihen jamaan että korjaamolla todettiin että pumppu on rikki, ja pyydetty purkaamoa lähettämään vanha pumppuni.

Se sitten aikanaan tuli ja asennettiin ja kone saatiin vihdoin viimein käyntiin. Samassa todettiin että venttiilikopan tiiviste vuotaa ihan hullunaan ja korjaamo rupesi sitä vaihtamaan. Kun koppa irroitettiin niin selvisi syykin. Tuossahan on koppa kiinni kolmella pultilla jotka tulevat nokkapukkeihin, ja keskimmäinen pukki oli halki joten tietenkin se vuoti kun ei pystytty kiristämään.

Viimeistään tässä vaiheessa oli ihan selvää että kone ei todellakaan ole suoraan ajosta, vaikka olivat kuulemma varmistaneet ihan puretun auton omistajalta ettei koneeseen ole tehty mitään remonttia. Koska olin varautunut saamaan auton vihdoinkin ajoon sinä päivänä, soitin ekan kerran sinne purkaamolle silleen että olin ihan *tanan hiiltynyt ja enkä säästellyt sanojani.

Uusi nokkapukki kuulemma tulee mahdollisimman pian. Elettiin Torstaita joten alkoi käymään selväksi että tänä viikonloppunakaan ei päästä mihinkään. Ukko soitti vielä postista ilmoittaakseen että se lähtee nyt, mutta pukkia ei kuitenkaan näkynyt täällä kuin muistaakseni vasta Tiistaina. No siellä korjaamolla missä auto oli remontissa, oli onneksi 'romumoottori' josta pukki saatiin ja sain auton viikonlopuksi kuntoon.

Seuraavalla viikolla ajoin sillä noin 1500 kilometriä (noin 2500km sain kasaan ennen talviteloille viemistä) jonka jälkeen voin kaikeksi onneksi todeta että kone on ilmeisestikin ihan ok, ei häviä vedet eikä öljyt ja kulkee ihan ok. Sen jälkeen sitten otin yhteyttä sinne purkaamolle niinkuin oli sovittu .. Jaa niin empäs ottanutkaan kun ei sitä ainoata asiaa hoitanutta saanut ikinä kiinni.

Kirjoitin heille kirjeen jossa ilmoitin että tää pelaa nyt, ja että haluaisin ylimääräisiin kuluihin A, B, C ja D liittyen XXX euroa hyvitystä, ottakaa yhteyttä X.Y mennessä (reilun viikon päässä). Tarjosin myös vaihtoehdoksi suurempaa hyvitystä
(noin 40% koneen hinnasta+ylimääräiset kuluni) ja voivat unohtaa lupaamansa takuun enkä muutenkaan ota heihin enää ikinä yhteyttä. Tässä vaiheessa pyysin myös ensimmäistä kertaa kuittia 500 euron käteisosuudesta joka maksettiin kun moottori tuotiin.

Ei kuulunut mitään, lähetin saman kirjeen uudestaan ja kirjoitin että ottavat yhteyttä lähipäivinä.

Eivät ottaneet. Laitoin tekstiviestin (en yleensä hoida asioita tekstiviestitse, mutta se on osoittaunut toimivimmaksi yhteydenpitotavaksi tämän lafkan kanssa) että odotan yhteydenottoa klo 17 mennessä tai alan hoitamaan asiaa niillä keinoin mitä kuluttajalla on käytettävissä. Tuli vastaus että käykö huomenna klo 14 mennessä johon ilmoitin että ei käy, heillä on ollut 2 viikkoa aikaa hoitaa asia.

Soittivat sieltä sitten saman päivän aikana. Pitivät korvausvaatimustani hyvinkin kohtuullisena (oli syytälkin, olin rakentanut sen aika vaatimattomaksi että saisin edes jotain) ja toimiston täti laittaa Perjantaina maksuun. Lupasivat vielä noin 250 eurolla purkuosia jos tarvin joskus. Pyysin myös kuittia käteisosuudesta joka luvattiin toimittaa.

Kun sitten Maanantaina vielä laitoin tekstarimuistutukse n hyvityksestä jota ei vielä näkynyt, rahat vihdoinkin ilmestyivät tililleni. Jippii.

Odottelin vielä pari viikkoa sitä kuittia mutta ei näkynyt. Vaikka en sillä mitään teekkään niin ajattelin kuitenkin haluta sen, ihan vaan siitä ilosta kun tämä on mennyt kaikin puolin näinkin päin persettä. Laitoin muistutustekstivies tin aiheesta, mitään ei tietenkään kuulunut.

Nyt viimeisimpänä siirtona kysyin kuluttajasuojaviran moinenvirastojadaja dalta että mitä tehdään, kehoittivat kysymään verovirastosta asiaa. Niimpä soitin sinne, ja lupasivat selvittää että missä se mun kuitti mahtaa olla. Empä vaan tullut ottaneeksi kyseisen virkailijan nimeä ylös jotta voisin kysellä asian edistymistä, tuskin sieltä tänne päinkään enää mitään kuuluu. Mutta jospa se asia vielä tästä suttaantuisi.

Siinä vaiheessa kun korvaus tuli tililleni niin ajattelin että jätän firman nimen mainitsematta, mutta koska tätä asiaa nyt vaan ei saada hoidettua loppuun asti vaikka mitä tekisi, niin kerrottakoon että sisällön tähän kertomukseen tarjosi http://rannikkogroup.fi
Kirjoittanut: hemppat
« : 5.11.2016 kello on 14:43 »

Nykyään ei pidä maksaa mitään ennakkoon varsinkaan näkemättä mitä on ostamassa.
Monesti todistelun taakka on liian raskas ja tappio pitää vain niellä.
Koska toisena osapuolena on yritys niin yhteys kuluttajaviranomais iin.
En pidä kyllä siitäkään että vahinko laitetaan kiertämään ja ei kerrota kenen kanssa sukset meni ristiin.
Kirjoittanut: jus66si
« : 5.11.2016 kello on 14:23 »

Mikähän hitto siinä on, kun aina ihmisiä tarvii kusettaa >:D Sitten märissään kun ei kauppa käy.  Todella jurppii aloittajan puolesta tuollanen ylimielisyys maksavaa asiakasta kohtaan. Tällaset vie pohjaa DIY rakentelulta ja pilaa purkaamoammattilais ten maineen.

Toivottavasri pääset asiassa jonkunlaiseen tyydyttävään lopptulokseen kuitenkin ja auton kuntoon.
Kirjoittanut: K.E.V
« : 5.11.2016 kello on 08:46 »

Jotenkin muistelen ehdottaneeni erästä toista purkaamoa, heillä ei tapahdu tuollaista. Ehkä oli kalliimpi , tiedä häntä.
Nimi pöytään vain  Thumb
Kirjoittanut: HarriOlavi
« : 5.11.2016 kello on 08:40 »

Mielestäni voisit kertoa purkaamon nimen tai ainakin uhata että kerrot, ellei homma hoidu.

Olen samaa mieltä. Informointi olisi ihan hyvä asia. Ei tarvitsesi toisten kokea samanlaista "show'ta."

Aloittaja on kyllä todella hyvähermoinen ja "pitkäpinnainen" henkilö. Kaikki kunnioitus hänelle.  Thumb
Kirjoittanut: caddis
« : 5.11.2016 kello on 08:36 »

Mielestäni voisit kertoa purkaamon nimen tai ainakin uhata että kerrot, ellei homma hoidu.