rekisteriseloste

Tuoreita viestejä

Sivuja: [1] 2 3 ... 10 [Seuraavalle sivulle]
1
Vetoautot / Vs: XC60 suosituksia?
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 12:17 »
Onko jollakin kokemusta XC60 Bensa/Ladattava Hybridi malleista. Kannattaako ajatella vaununvetoon tällaista. Näyttää lupaavan akkuajoa uudemmissa sen 50km. Joka piisaisi arkiajoon?

2000km tuli ajeltua sitä ennen 1500km ajetulla XC60 bensahybridillä parisen viikkoa sitten. Aika pieni kulutus oli sellasta 5.7 luokkaa välillä raskaassakin alppi ja moottoritie ajossa.
Ei tuo ainakaan sähköllä kulkenut pelkästään metriäkään kait...kyllä bensa hyrähti käyntiin heti kun lähti liikkeelle. Jonkinlainen avustava sähkömoottori. (Tai sitten en löytänyt mistä asetuksesta saa sähkön enempi päälle...) Sinällään kiintoisa peli...dieselin luokkaa oleva kulutus ja ilman diesel veroa. Kulki kuitenkin suht reippaasti.

2
Matkailuvaunut / Vs: Vaunun kaskovakuutus ??
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 11:51 »
Kärryn liikenne vakuutus korvaa silloin vastapuolen tuhot (jos syyllinen itse) kun vaunu ei ole koukussa, mutta jos koukussa ja vaunu kolhaisee toista niin silloin auton liikenne vakuutus. Eli vaunun /peräkärryn 20€ liikennevakuutus ei yleensä korvaa mitään. Kasko ajoneuvokohtainen, ja vaikutusta myös paikallaan olossa esim Hietasaari silloin trombin jälkeen muutama vuosi sitten.
3
Vetoautot / Vs: XC60 suosituksia?
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 11:09 »
XC60 on sekä etu että nelivetoja. Etuveto menee pienemmällä kulutuksella. D5 suosittelen, sitäkin parilla eri hevosvoimalla. Remmin vaihdon laiminlyönti tai laturin remmin tuhoutuminen on vaarana jakopäälle. Omallani ajettu 307tkm herjasi eilen että laatikon huolto ajankohtainen vielä epäselvä mitä tarkoittaa ohjekirjassa maininta ettei öljynvaihtoa käyttöiän aikana (paljonko lie?tarvitse suorittaa). Edellinen oli s80 vm2000 ja oli ajettu 600tmk eikö laatikon kanssa mitään ongelmaa, tosin siitä tykkäsin enempi kuin nykylaatikosta. Tästä automaatti/manu (TF-80SC) sekoituksesta en tykkää kun vaihtoehtoina D tai käsin vaihdettava jos et halua 6 vaihdetta käyttää.
4
Vetoautot / Vs: XC60 suosituksia?
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 10:37 »
Onko jollakin kokemusta XC60 Bensa/Ladattava Hybridi malleista. Kannattaako ajatella vaununvetoon tällaista. Näyttää lupaavan akkuajoa uudemmissa sen 50km. Joka piisaisi arkiajoon?
5
Matkailu kotimaassa / Vs: Etsinnässä täydellinen leirintäalue
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 10:32 »
SFC Rairanta, Uusikaupunki
Rastila, Helsinki
Kalajoki Camping, Kalajoki
SFC Kuninkaanlähde, Kankaanpää
Naantali camping, Naantali

SFC Kalajärvi, Peräseinäjoki
Seinäjoki Camping, Seinäjoki
Loviisa Camping, Loviisa
6
Matkailu kotimaassa / Vs: Etsinnässä täydellinen leirintäalue
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 10:27 »
halsuan helmi
7
Retkeilyautot / Retkeilyautojen merkeistä, Adria, Hobby
« Uusin viesti kirjoittanut Ensikertalainen tänään kello 10:12 »
Ensimmäistä retkeilyautoa hankkimassa ja toivoisin kokemuksia eri valmistajista erityisesti peltikuoriaisten näkökulmasta. Meille sopivia käytettyjä olisi tarjolla tällä hetkellä Adria (vanhempi Skandinavian ed. tai tuoreempi Trumalla), Hobby ja vähän vilkuilin sisälle Rapido Dreameriinkin.

Moni muu merkki ei vakuuttanut minua suihkuratkaisullaan . Suuri rako seinän ja levypinnan välissä ja suojaamassa vain suihkuverho. Kaipaisin siis olemattomalla kokemuksellani vähän suojatumpia vessan pintoja.

En pyydä vääntöä paremmuusjärjestyks estä tai yleensä retkisratkaisusta vs. isommat autot. Mutta toivoisin kokemuksia tai tietoa näiden käytännön eroista.

Pikkupakkasillakin olisi kiva pärjätä, joten onko esimerkiksi Hobbyn ja Adrian eristyksissä eroa?

8
Kori ja alusta / Vs: Uusien renkaiden hankkiminen vaunuun
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 10:05 »
Minä ostin pakuun aluvanteiden pultit Motonetistä...

Merkkikohtaiset pultit oli puolet halvempia, kuin merkkiliikkeessä. Malli mukaan, jos ei tiedossa mitat.
9
Kori ja alusta / Vs: Uusien renkaiden hankkiminen vaunuun
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 09:58 »
Olet varmaan hirveän vitsikäs?
Pitää oikein nauraa.  :laugh:   :laugh:   :laugh:
Voihan sitä ostaa vaikka 'merkkiliikkeestä', jos haluaa maksaa vielä enemmän ylihintaa.
No nythän meni ihan nauruksi että hymiöt ei enää riitä.
10
Karavaanarin tietotekniikka / Vs: Valokaapelitarjoukset
« Uusin viesti kirjoittanut ***** tänään kello 09:57 »
Noissa nopeustesteissä vaikuttaa myös muut päällä olevat laitteet. Sekä itse koekone.
Testailin tuossa vaan uutta nettiä ja ihmettelin miksi läppäriin (vanhempi kone) ei tullut kuin runsas 300M langallisena vaikka ostettu oli 1000M...no sitten kokeilemaan uutta pöytäkonetta ja sieltä tulikin 1000M
Samalla tuli huomattua että pariin muuhun koneeseen tuli vain 100M ja syyksi selvisi välireititin joka tunnustelee netin laatua ja säätää nopeutensa portaittain 10M/100M/1000M riippuen mitä on häiriöttä saatavissa kaapeloinnin läpi. Ja kaapelin vaihdon jälkeen... cat 5->cat6 nousi sekin 1000M

Voi olla että "täysin kytkemällä kaikki säikeet" saisi cat5 piuhasta ulos tuon 1000M mutta jos kaupasta ostetusta piuhasta ei saa kuin 100 niin sitten se olkoon niin ja kaapeli vaihtoon....30m cat6 kun ei paljoa maksa.,,,
ja suosittelen muillekin kunnon kaapelia...ettei tarvi pelehtiä niitten hiuksen vahvuisten säikeiden kanssa ja kytkeä väärin ikänäkönsä kanssa...
Sivuja: [1] 2 3 ... 10 [Seuraavalle sivulle]