Tekniikkakeskustelut > 230 voltin järjestelmä

Kwh mittari

<< < (8/8)

Turhan Höpöttäjä:
      Kahvin keitintä ei minullakaan ole, en ole todennut mihin sitä tarvittaisiin, kun suodattimen kautta on näppärä suodattaa kahvi termoskannuun tai kahdestaan ollessa kuppeihin suoraan. Tietysti jos löytyisi vapaaehtoinen keittimen tiskaaja, niin asia voisi olla toinen. Vedenkeitin 1500W on kätevämpi, toimii myös invertterillä. :o
      Jääkaapin tehossa en ole huomannut, kaasu/sähkö, muuta eroa kuin jääkaappia jäähtymään laitettaessa. :D

Pekka:
Jos ensi kesänä vetäs vaunun sähköliikkeen pihaan ja pyytäs laittamaan uuden kwh-mittarin kiinni, niin riittäskö 250 euroa tohon hommaan?

Uuden mittarin hintahaitari lienee 50 ja 100 euron välissä.

Toivottavasti nyt kukaan ei ehdota että osta joku vanha mittari ja laita ite.

Dorotea:

--- Lainaus käyttäjältä: Pekka - 13.03.2011     kello on 22:58 ---Jos ensi kesänä vetäs vaunun sähköliikkeen pihaan ja pyytäs laittamaan uuden kwh-mittarin kiinni, niin riittäskö 250 euroa tohon hommaan?

Uuden mittarin hintahaitari lienee 50 ja 100 euron välissä.

Toivottavasti nyt kukaan ei ehdota että osta joku vanha mittari ja laita ite.


--- Lainaus päättyy ---

Ihan oikein, osta uusi mittari ja anna ammattimiehen laittaa se kiinni vaunuun. :D

Ipsu:

--- Lainaus käyttäjältä: Pekka - 13.03.2011     kello on 22:58 ---Jos ensi kesänä vetäs vaunun sähköliikkeen pihaan ja pyytäs laittamaan uuden kwh-mittarin kiinni, niin riittäskö 250 euroa tohon hommaan?Uuden mittarin hintahaitari lienee 50 ja 100 euron välissä.
Toivottavasti nyt kukaan ei ehdota että osta joku vanha mittari ja laita ite.

--- Lainaus päättyy ---

Osta "vanha", mutta HUOLLETTU mittari omasta sähköyhtiöstä. Ei maksane montaa euroa (voi saada ilmaiseksikin). Nyt saa suht uusiakin mittareita, kun sähköyhtiöt vaihtavat mittarit kaukoluettaviin.

Meidän mittari oli huollettu ja nollattu. Sähkömiehen tuntipalkka lienee alle 50€ ja asentamiseen kulunee ehkä 10 min.

Me ei myöskään mennä leiripaikalla sähkön mukana. Kaasulla lämmitetän ja kaasuhella ja -uuni on käytössä. Kesäisin se on noin 1 kwh/vrk ja nyt talvisin ollaan maksimissa saatu menemään 4.. Kahvinkeitin, tv, mikro ja kostealla kelillä lämpöpuhallin vaunussa (kuivaa muksujen vaatteet)

Ja sama kyllä pätee meidänkin jääkaappiin kuin Doron, että kaasulla pysyy kylmänä, mutta kesällä ei sähkö riitä pitämään edes viileänä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View