rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Hobby 495 UFE EXCELLENT EASY OHJEKIRJA  (Luettu 850 kertaa)

*****
  • Matkailija
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla: 3.07.2024 kello on 17:24
Hobby 495 UFE EXCELLENT EASY OHJEKIRJA
« : 17.05.2024 kello on 10:36 »
Ostimme viime syksynä harjoitteluvaunuksi kyseisen vaunun ja nyt kauheasti kaikkee ihmeellistä tullut eteen enkä löydä netistä oikeaa ohjekirjaa josta voisin opiskella vaunun toimintoja…. Hankalaa yksin, kun en ole edes koskaan vaunussa yöpynyt 😩 lämmittimen sain naksumaan ja liekki näkyi ”silmässä” hellan kolme poltinta sain palamaan, mutta jääkaappia en saanut viilenemään kaasulla, akulla enkä 220 voltin sähköllä. Penkin alla akun liitosjohdot ym olivat aivan sekaisin ja varmaan viittä eri väriä, jotka vaihdoin puna/musta väreiksi, mutta yksi vaunun johdoista musta eristeisen jonka sisällä puna/valkoisen johdon valkoisen paikkaa en pystynyt selvittämään (enkä halua viedä kalliiseen sk-caravan liikkeeseen)
Onko kenelläkään tiedossa mistä osoitteesta voisin ladata Suomen kielisen ohjekirjan?
Tai osaako kukaan sanoa mistä se kaapeli tulee ja miten kytketään? Olen siis Satakunnasta Porin läheltä.
Olisiko ketään ystävällistä Karavaanaria neuvomaan aloittelevaa….

Terveisin Vesa Varvio

*****
  • Matkailija
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla: 3.07.2024 kello on 17:24
Vs: Hobby 495 UFE EXCELLENT EASY OHJEKIRJA
« Vastaus #1 : 17.05.2024 kello on 11:58 »
Nyt sain järkeiltyä miten 12 voltin valot toimii 😀 kun valot alkoivat palamaan, kun tylysti kytkin sen irtonaisen valkoisen kaapelin suoraan akkuun ja toisen kaapelin kytkin akkulaturiin, ehkä laturiin ei olisi tarvinnut laittaa ollenkaan… en tiedä?
Vielä on selvittämättä mihin noi kolme kytkintä vaikuttaa, jotka on ulko-oven oikealla puolen sisään tultaessa, joista alimmassa palaa punainen valo, keskimmäinen on yksiosainen ja ylin kaksiosainen kytkin….
Hei Hobby vaunun omistajat kertokaa tyhmälle.