Tekniikkakeskustelut > Kylpyhuone ja WC

Cinderella Travel polttavan WC:n asennus kasetti-WC:n tilalle matkailuvaunuun

<< < (2/3) > >>

88k5:
Nopeasti käyttöohjeista luettuna;
* 3-4 istuntoa tunnissa  :-X
* Kun on istonto valmis, sulje kansi ja paina käynnistyspainikett a (kuva 3). Kun luukku sulkeutuu, polttoprosessi käynnistyy. Käymälä on jälleen käyttövalmis
* Jos kansi avataan, mahdollisesti käynnissä oleva poltto keskeytyy. Käymälää voi tällöin käyttää. Jokaisen käyttökerran jälkeen käynnistetään uusi poltto painamalla ohjauspaneelin käynnistyspainikett a.
* Käymälässä asioinnin jälkeen pussi sisältöineen putoaa polttokammioon. Jokaisen käyttökerran jälkeen käynnistetään uusi poltto painamalla ohjauspaneelin
käynnistyspainikett a.
* polttoprosessin jälkeen vaatii 1-1½ h jäähtymisen
Tarkoittaa tuo, että samaan pussiin pitäis 1-4 erää *poop*ia tehdä  vai, että polttokammioon mahtuu useita pusseja:-X vai miten tuo on, jos aamup*skalle on jonoa?

Raksaus:
Ihan mielenkiintoinen konsepti kyllä ja toimiessaan voisi kyllä kiinostaa. Asennuskokemuksiaki n enemmän toki kiinnostaa käytännön käyttökokemukset.

Uskoisin että sellainen toimivan vatsan aikaansaama normipökelä menee kivasti, mutta miten kun on syöty matkalla vähän huonosti ja käristty ulkomaisesta bakteerikannasta ja varpusparvi yllättää? Vesi auttaa ensihätään vanhanaikaisessa järjestelmässä. Mutta jos tuossa ei kulhoa ensin huuhdota vedellä? Sama noin muutoin "jarrutusjälkien" kanssa.

Mainostetaan hajuttomaksi, mutta miten on käytössä tuon polton aikana? Leijuuko auton ympäristössä jonkinlainen "kusenpolttama" katku?

Mielenkiintoinen jkonsepti joka tapauksessa ja toimiessaan kuten mainosmies lupaa voisi olla parannus matkailukokemukseen . Vaikka kyllä kemssastakin selviää.

MRi:
Meillä on ja on ollut jo yli 20 vuotta mökillä polttava Cinderella. Kertaalleen on uusittu. Taisi olla pari vuotta sitten. Eli positiivista että on ollut kestävä. Hirveästi ei ole tekniikka muuttunut tuona aikana. Suurin muutos taisi olla se, että uudessa on digitaalinen näyttö kun vanha oli ledeiillä/valoilla. Tuo siis toimii sähköllä.

Positiivista:
+ laadukas (siis nimenomaan Cinderella merkkinä)
+ toimii ja kapasiteetti on riittävä isollakin porukalla
+ hajuton
+ suhteellisen harvoin tarvitsee tyhjentää tuhkat

Negatiivista:
- kallis
- tuottaa lämpö todella reilusti
- lämpö ei tule ilman sähkön kulutusta
- silloin tällöin ennen istuntoa laitettava pussukka saattaa jäädä pudotessaan polttoalueen peltien väliin jumiin
- vaatii vieraille aina etukäteisopastuksen käyttöön liittyen
- painaa ihan pirusti

Eli mökille suosittelen, jos ei mahdollisuutta vesivessaan. Varmasti parempi kuin kompostoivat, jäädyttävät tms vaihtoehdot.

Vaunukäytössä järkeä jos ei mahdollisuutta kemsan tyhjennykseen. Jos tuo mahdollisuus on, niin kemiallinen vessa pesee polttavan 6-0 kaikilta muilta ominaisuuksiltaan.

Vaunukäyttöön tarkoitettu varmaan poikkeaa mökkikäyttöön tarkoitetusta mutta perusominaisuudet lienevät samat.

Jari Silaste:
Moi,
meillä käyttökokemuksia muutama viikko kahdella hengellä.
Erittäin positiivinen käytössä kaikkiaan, ei hajuja sisään eikä ulos ja aina voi käyttää.
Miinusta hinta ja vaativa asennus, ei käy kaikkiin kulkimiin, mahdollisesti kaasun kulutus.
Vaimon mielestä auton paras osa eli suosittelemme tutustumaan.

tsahkali:
Ainakin lisää kovasti kaasunkulutusta.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View