Tekniikkakeskustelut > Kylpyhuone ja WC

Cinderella Travel polttavan WC:n asennus kasetti-WC:n tilalle matkailuvaunuun

<< < (3/3)

Kartanon asukki:

--- Lainaus käyttäjältä: Raksaus - 22.09.2023     kello on 11:15 ---Ihan mielenkiintoinen konsepti kyllä ja toimiessaan voisi kyllä kiinostaa. Asennuskokemuksiaki n enemmän toki kiinnostaa käytännön käyttökokemukset.

Uskoisin että sellainen toimivan vatsan aikaansaama normipökelä menee kivasti, mutta miten kun on syöty matkalla vähän huonosti ja käristty ulkomaisesta bakteerikannasta ja varpusparvi yllättää? Vesi auttaa ensihätään vanhanaikaisessa järjestelmässä. Mutta jos tuossa ei kulhoa ensin huuhdota vedellä? Sama noin muutoin "jarrutusjälkien" kanssa.

Mainostetaan hajuttomaksi, mutta miten on käytössä tuon polton aikana? Leijuuko auton ympäristössä jonkinlainen "kusenpolttama" katku?

Mielenkiintoinen jkonsepti joka tapauksessa ja toimiessaan kuten mainosmies lupaa voisi olla parannus matkailukokemukseen . Vaikka kyllä kemssastakin selviää.

--- Lainaus päättyy ---
Varpusparvi ja jarrutusjäljet päätyvät pussiin joka laitetaan kulhoon ennen jokaista käyttökertaa. Kun kansi nostetaan ylös, käynnistyy laitteen puhallin, joka imee ilmaa kulhosta. Ilma ja palokaasut päätyvät ulos katalysaattorin kautta, joten ulkona ei tarvitse kärvistellä ulosteiden hajussa.--- Lainaus käyttäjältä: 88k5 - 22.09.2023     kello on 11:11 ---Nopeasti käyttöohjeista luettuna;
* 3-4 istuntoa tunnissa  :-X
* Kun on istonto valmis, sulje kansi ja paina käynnistyspainikett a (kuva 3). Kun luukku sulkeutuu, polttoprosessi käynnistyy. Käymälä on jälleen käyttövalmis
* Jos kansi avataan, mahdollisesti käynnissä oleva poltto keskeytyy. Käymälää voi tällöin käyttää. Jokaisen käyttökerran jälkeen käynnistetään uusi poltto painamalla ohjauspaneelin käynnistyspainikett a.
* Käymälässä asioinnin jälkeen pussi sisältöineen putoaa polttokammioon. Jokaisen käyttökerran jälkeen käynnistetään uusi poltto painamalla ohjauspaneelin
käynnistyspainikett a.
* polttoprosessin jälkeen vaatii 1-1½ h jäähtymisen
Tarkoittaa tuo, että samaan pussiin pitäis 1-4 erää *poop*ia tehdä  vai, että polttokammioon mahtuu useita pusseja:-X vai miten tuo on, jos aamup*skalle on jonoa?

--- Lainaus päättyy ---
Polttokammioon mahtuu useampi pussi, eli uusi pussi joka käyttökertalla.

Raksaus:
Vaikuttaa kyllä ihan pätevältä laitteelta kaiken osalta kunnes googlailin hinnan. Oma innostukseni siis laimeni tuohon, mutta ei siis tarkoita millään muotoa, että olisi huono laite. Varmasti siis laite oikeinkin hyvä teknisesti, mutta ei tosiaan ole tehty minun auton hintaisiin laitteisiin.

Kartanon asukki:
Halpahan tämä ei tosiaan ole. Mä ostin tämän puolalaiselta Cinderellan viralliselta jälleenmyyjältä. Laite on tehdaskunnostettu. Laite, asennussarja, yksi ylimääräinen pussipaketti ja toimitus tontille maksoi n. 3250 €. Lisäksi rahaa on mennyt vanereihin ja ammattiliikkeessä kaasuasennukseen ja läpivientien tekemiseen. Lisäksi tulee vielä hankittavaksi uudet pintamateriaalit vessan seiniin ja kalusteisiin, todennäköisesti dc-fix-kalvot. Kokonaiskustannus lienee jossain vajaan 4000 € paikkeilla.

Karabiilisti:
onko kellään kokemusta millainen krääsä tulee tuosta kun ulosteita grillataan tuhkaksi?
Omassa mökissä tuskin haisee mutta miten siinä lähistöllä?

Kartanon asukki:
Krääsällä tarkoitat siis hajua/tuoksua?

Ulkona haisee palaneelle, ei varsinaisesti nuotiolle tai saunan lämmittämiselle, eikä grillaamiselle. Välillä enemmän välillä vähemmän. Haju ei ole kitkerä tai pistävä, mutta kuitenkin selkeä.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View