Tekniikkakeskustelut > Kylpyhuone ja WC

Burstner 1989 WC:n huuhtelun toiminta

<< < (6/7) > >>

K.E.V:

--- Lainaus käyttäjältä: mike -  2.07.2023     kello on 19:06 ---Mainittu jo vastauksessa13.

--- Lainaus päättyy ---
Kyllä vaan, mutta kun mantra vaan jatkuu....

"Masi":
Oisko joku seppä kytkenyt pumpun virrat hanan mikrokytkimen kautta toimimaan.

Mr. Smith:
Jos nuo vaan kytkee pumppunapin kautta toimimaan niin kuinka kauan pumpulla kestää että saa paineen riittäväksi ja lopettaa pörinän? Voishan sen testata ettei ole vuotoja missään ja jättää kytkimet sikseen, ei tarvi kuin poistaa liitokset.

putkimies:

--- Lainaus käyttäjältä: Mr. Smith -  4.07.2023     kello on 00:18 ---Jos nuo vaan kytkee pumppunapin kautta toimimaan niin kuinka kauan pumpulla kestää että saa paineen riittäväksi ja lopettaa pörinän?

--- Lainaus päättyy ---
  Kestää kauan, jotain 1-3 minuuttia jos lähtötilanteessa lämminvesivaraajan säiliö on tyhjä, pumpun pitää pumpata suuruusluokkaa10 litraa vettä varaajaan ennenkuin painekytkin katkaisee pumpun moottorin käynnin.
 Surfo-pumppu sinulla siinä näkyy olevan. Pumpun päädyssä keskellä on upotettuna pienellä urataltalla käsiteltävä ruuvi, siitä säätämällä haluttua painetta voi säätää.

putkimies:

--- Lainaus käyttäjältä: "Masi" -  2.07.2023     kello on 21:16 ---Oisko joku seppä kytkenyt pumpun virrat hanan mikrokytkimen kautta toimimaan.

--- Lainaus päättyy ---
.
  Joissakin valmistelussa on näin tehty jo tehtaalla.  En tiedä mitä sillä on haettu, ehkä sitä ettei jäätymissuojan lauettua  ( esim. Sähkökatkoksen johdosta,) ja sähkön jälleen  palattua pumppu tyhjentäisi makeavesisäiliöstä vedet ajoneuvon alle.
 

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View