Tekniikkakeskustelut > Kylpyhuone ja WC

Burstner 1989 WC:n huuhtelun toiminta

(1/7) > >>

Mr. Smith:
Burstnerin vessan veto ei ole toiminut omassa asuntoautossa ollenkaan, onko mitään tietoa miten tuon ikäisen wc:n huuhtelupainaltimen sähköliitokset mahtaa mennä? Ovat varmaan painikkeen alla mutta miten se mahtaa irrota?

megaman:
Vesisäiliön moottorissa voi olla myös kosketushäiriötä.
Joskus keväisin joutuu tuota mottia talven jälkeen tökkimään ja siitä se aina herää ja pelaa nätisti koko kauden. Meillä on siinä semmonen paperirullan syvennys, joka lähtee nostamalla ylös ja siitä saa käden vesitilaan.

K.E.V:
Njoo, kasetti tilasta löytyy ensinnäkin sulake, kasetin tunnistus ja jopa Oma pumppu joka voi olla jumissa. Kemssan malli ja kuvat edesauttaisi ratkaisemista

Mr. Smith:
Kiitos, kurkkailen tuota rullakotelon alapuolta ensin. Ja voin tsekata josko tuosta jonkun mallitiedon saisi.

Mr. Smith:

--- Lainaus käyttäjältä: K.E.V - 29.06.2023     kello on 15:21 ---Njoo, kasetti tilasta löytyy ensinnäkin sulake, kasetin tunnistus ja jopa Oma pumppu joka voi olla jumissa. Kemssan malli ja kuvat edesauttaisi ratkaisemista

--- Lainaus päättyy ---

Ei löydy tietoa mallista, löysin kasetin tunnistinkytkimen asennusluukun syvyyksistä yläseinämältä mutta en sulaketta. Rullatelineen alla on rele joka toimii mutta jännitettä ei tule kuin murto-osa voltista, käämiin taas tulee hyvin heiluvaa jännitettä 0-11.80 volttia, aivan epätasaista, olisikohan maakontakti jossain huono? Rele toimii, otin irti ja testasin. Olisiko tuo oma pumppu tuo rullatelineen alla olevan möhkäle (kuva)?


Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View