Tekniikkakeskustelut > Kylpyhuone ja WC

Burstner 1989 WC:n huuhtelun toiminta

<< < (3/7) > >>

Ossi66:

--- Lainaus käyttäjältä: K.E.V - 30.06.2023     kello on 18:47 ---Ei sen tartte olla kuin uppopumppu. Wc huuhtelu nappi käynnistää pumpun ja avaa magneettiventtiilin . Wc huuhtoo. Näin ollut jo monessa itsellä. Mittasin sen napin nyt ensin. Ja aloittaja voisi laittaa kuvia systeemistään

--- Lainaus päättyy ---

Kai me uskotaan auton omistajaa 😁

K.E.V:

--- Lainaus käyttäjältä: Ossi66 - 30.06.2023     kello on 21:32 ---Kai me uskotaan auton omistajaa 😁

--- Lainaus päättyy ---
Lue mitä kirjoitin. ei tarvitse olla kuin uppopumppu

Ja kun siinä painepumppu oletettavasti. Niin eihän huuhtelu napin tartte antaa kuin paukut magneettiventtiilil le. Pumppu lähtee päälle paineen vähetessä. Eli testaus helppo, antaa mankulle sähköä niin vettä tulee

Mr. Smith:

--- Lainaus käyttäjältä: K.E.V - 30.06.2023     kello on 21:46 ---Lue mitä kirjoitin. ei tarvitse olla kuin uppopumppu

Ja kun siinä painepumppu oletettavasti. Niin eihän huuhtelu napin tartte antaa kuin paukut magneettiventtiilil le. Pumppu lähtee päälle paineen vähetessä. Eli testaus helppo, antaa mankulle sähköä niin vettä tulee

--- Lainaus päättyy ---

Juu, painepumppu tämä ja on vesitankin ulkopuolella. Ei testaukseen tarvitse edes vettä kun tuon pumpun kuulee kun se lähtee käyntiin. Nyt näyttää siltä että huuhtelun painaminen ei ilmoita edes pumpulle että huuhtelu on käynnistetty, sehän toimii tod.näk. jollain mikrokytkimellä kuten muutkin hanat. Keittiön hanassa kaksi mikrokytkintä, ulkosuihkussa sisäänrakennettu joku kytkin, ne testattu että toimivat yhdessä niin että mikä tahansa hana kun aukaistaan, pumppaus alkaa. WC:n huuhtelu ei aktivoi mitään.

Tarvii saada huuhtelun kytkimen johdot näkyviin mutta tällä hetkellä saan auki vain toisesta päästä (wc-paperin uppoteline) jossa on tuo magneettiventtiili, vesijohto ja magneettiventtiilin rele joka ei myöskään saa virtaa kunnolla. Huuhtelunapin alle pitäisi päästä kurkkaamaan mutta en uskalla repiä nappia auki kun on tiukassa vaikka olen ruuvannut ruuvin siitä irti. Toivottavasti ei tarvisi koko WC:tä purkaa että pääsee tuohon kytkmieen käsiksi  :-\.

Vähän hitaasti etenee kun olen korjaillut muiden hanojen mikrokytkimiä tässä samassa, nyt ymmärrän miksi ne oli vedetty oikosulkuun kun tuo keittiön hanan yksi kulmaliitin joka on mikrokytkimeen asennettu, vuotaa kuin seula jos sen kytkintä yrittää käyttää. Veikkaan että oikkari on kytketty myös WC huuhteluun. Hanojen mikrokytkimet on ohitettu ja pumppunappi käynnisti pumpun hanojen sijaan.

Koetan ottaa kuvia tänään lisää.

mike:
Yleensä tuo painepumppu on kytketty siten että käynnistyy vaan kun paine laskee tarpeeksi ei siis tarvii hanojen mikrokytkimiä ollenkaan vaan painekytkin hoitaa homman. Pumpulle on oma kytkin josta se laitetaan päälle.
Eli toimii samoin kun omakotitalossa!

Hesus:
Mulla ei ole kokemusta painejärjestelmästä, mutta eikö tuon saa testattua niin että ensin varmistaa jostain hanasta että on painetta ja vettä tulee, sitten irrottaa pytyn tulovesi letkun ennen magneettiventtiiliä .

Jos tulee vettä niin joko magneettiventtiili tai painonappi rikki. Jos ei tule vettä niin vika putkistossa.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View