Tekniikkakeskustelut > Sekalaiset

Hyttyskarkoitin tuli

(1/3) > >>

tucson:
Minulla on jo aikaisemmin thermacell hyttyskarkoitin ja se toimii. Siinä vain on kohtuuttoman hintaiset peukalonpään kokoiset kalliit kaasupatruunat. Youtubessa on video, miten patruunasta poistetaan takaisku ja sitä pystyy täyttämään sytkärikaasun täyttöpullolla.
MUTTA...thermacelli lla on malli, joka kierretään stanttu pikkukaasupullon päähän, jotka maksaa muutaman euron ja niitä ei tuoda suomeen, eikä ilmeisesti mihinkään lähieuroopan maahan. Eläköön markkinatalous. Tilasin sellaisen australiasta, hinta n.70 ekee, tulli ja alv .15 ekee ja tänään tuli. 450 g pullolla palaa 360 tuntia. Se kannettava malli saa pysyä marjametsäkaverina ja tämä vaunun iltaseurana. Aussista lähti kahdella lennolla 2,5 vrk, tullattuna toimitettiin postiin ja lajiteltiin 1.6 ja tänään jo sain  ;D

porakone:
Koska linkkiä ei ollut niin kysytään nyt sitten että onko siis tämän tyylinen vehje?

https://www.milrab.fi/thermacell-backpacker/cat-p/c/p1500225404

tucson:
Sepä juuri

tucson:
Monelta suomesta löytyy ko. vehje, löytyi viimevuonnakin ja ei toistaiseksi saatavissa. Eli ei saa, etsin monen kautta ja e-bayn kautta aussista löytyi.

megaman:
Muistaakseni noita ei saanut käyttää pihapiirin ulkopuolella?

"Tukes on hyväksynyt torjuntalaitteet käyttöön rakennusten ulkopuolelle kuten terasseille ja kuisteille. Laitteen käyttö pihapiirin ulkopuolella vaikkapa metsässä on kielletty."


https://yle.fi/uutiset/3-11985300

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View