Tekniikkakeskustelut > Etuteltat ja markiisit

Markiisin rattaisto(?) luistaa

<< < (3/14) > >>

Raksaus:
Oli sen verran tutun näköinen, että piti oikein kipaista tarkistamassa ja vielä kahteen kertaan kun oli jo lumen peitossa. No ihan sama ei ole. Näyttää että edellinen omistaja on ajanut niin lujaa, että viima on kuluttanut tupn numeron pois. Mutta Omnistor siis kyseessä.

jamseil:
Jospa se sisempi tarra on paremmassa kunnossa, minulla oli vielä ihan luettavissa vaikka oli paperia.

Katso samalla kun avaat, että onko kelannut pressun tasaisesti kelalle ja meneekö etulevyn molemmat päät tasa tahtia. Auttamisen tarve viittaisi  jumittamiseen. Jumittavassa Omnistorissa nuo etulevyn lukitsevat vihreät lukituskappaleet ja niissä olevat mustat (vanhemmissa alumiiniset) jousitetut kynnet naksuttavat ja paukkuvat kun etulevy jumittaa. Varsinkin avatessa.Säädöntarve voi johtua varsien päiden lukitusruuvien löytymisestä ja niiden siirtymisestä. Tuon ikäisessä voi johtua myös nivelten kulumisesta. Omasta korjasin sokeaksi kuluneet nivelet holkeilla.
https://karavaanari.org/index.php/topic,26500.0.html

Raksaus:
Vaohteistoja näyttäiai löytyvän uusina helpostikin 5002 ja 5003 joihin käy samat. Jollain italialaisella sivulla oli otsikossa kauttaviivalla ensimmäisenä myös 5000 samaisentuotenumero n tuotteella, mutta en menisi vannomaan että sopii. Ja toki vielä en ole löytänyt enempää tietoa näistä mallimerkinnöistä. Onko eri tarkoitukseen tehtyjä malleja?(kattoasnnus, seinäasennus mitä näitä nyt on)  Vai onko vain eri ikäluokan vermeitä joissa on jotain osia aina päivitetty syystä x? Sattuuko kenelläkään olemaan tietoa tai vinkkiä mistä löytyisi?

Niin osanumero olisi 1500601221 . Löytyy tällä hetkellä Suomestakin hyllystä globaalistikin sopuhintaan. Pitäisi siis vaan saada tuo oma markiisi auki että pääsisi tutkimaan. Ja se on vasta sulaneen kelin asiioita.

Ruuteri:
Omaan vaihdoin viime kesänä. Kulmavaihteen ostin Jyväscaravanista. Jotain viiskymppiä maksoi ja oli hyllyssä. Markiisin joutuu nostamaan pois paikoiltaan kulman vaihtoon.

K.E.V:
Edelliseen vaihdoin, markiisi paikoillaan helposti

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View