5.12.2021 kello on 19:27

Tiedote rekisteröitymisestä

Jos et ole saanut vahvistusviestiä rekisteröitymisestä si, tarkista roskapostikansiosi. Tämä erityisesti hotmail ja gmail sähköpostin käyttäjille.

Kirjoittaja Aihe: Latausongelma  (Luettu 470 kertaa)

*****
  • Matkailija
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:22.08.2021 kello on 18:02
Latausongelma
« : 20.08.2021 kello on 20:36 »
Autossa laturi Calira EVS 30/20. Kytkettäessä valtakunnanverkkoon alkaa hupiakkujen lataus normaalisti, mutta hetken kuluttua ottaessaan starttiakun mukaan niin laturi kytkeytyy pois, eli ei lataa ollenkaan.
Tiedossa olevat sulakkeet on tarkistettu ja ok. Moottorin laturi lataa molempia akkuja normaalisti ja akut ovat uusia (6kk).

Tietääkö joku jotain vinkkiä ongelmaan?

*****
  • Kaikkien Kaveri
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 18:10
Vs: Latausongelma
« Vastaus #1 : 21.08.2021 kello on 09:26 »
Autossa laturi Calira EVS 30/20. Kytkettäessä valtakunnanverkkoon alkaa hupiakkujen lataus normaalisti, mutta hetken kuluttua ottaessaan starttiakun mukaan niin laturi kytkeytyy pois, eli ei lataa ollenkaan.
Tiedossa olevat sulakkeet on tarkistettu ja ok. Moottorin laturi lataa molempia akkuja normaalisti ja akut ovat uusia (6kk).

Tietääkö joku jotain vinkkiä ongelmaan?
oisko joku varmistus että ei yli lataa kun on molemmat laturit yht aikaa päällä, auton ja Carinan lataus.

*****
  • Matkailija
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:22.08.2021 kello on 18:02
Vs: Latausongelma
« Vastaus #2 : 21.08.2021 kello on 12:10 »
Molemmat laturit ei ole yhtaikaa päällä ja ongelma koskee vain tätä verkkolaturia

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux