rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Kuolleen kulman peili. Suosituksia?  (Luettu 1729 kertaa)

*****
  • Kaikkien kaveri Sr.
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 23:40
Vs: Kuolleen kulman peili. Suosituksia?
« Vastaus #15 : 1.12.2019 kello on 10:41 »
Kovin kuperan peilin apu oik.takaviistoon näkemiseen ei kovinkaan auta kun kovin etäältä tulevan auton etäisyyttä on hankala arvioida - lähinnä vain näkee ajovalot (=tulee auto). Ja pään kääntely ei auta kun sitä pitäisi siirtää sinne apparinpuolelle.

Paras konsti on ennakointi - eli risteykseen tullessa pitää autoa kääntää sellaisen kulmaan kaistalla, että näkee sinne vaikka ryhmittymisen kannalta hullulta näyttäisi - sokeana ei oikein voi.. joskus tullut lähdettyä vastaavassa tilanteessa risteyksen jälkeen vastaantulijan kaistaa hetken, jotta näkee oik. peilistä tilanteen ettei ketään runno.. tässä kylällä oli ennen ympyrän tuloa tuollainen ikävä lievään ylämäkeen vielä. Hyvällä ennakoinnilla piti auton liikkeessä ja sovitti oman mukaan tulon, mutta joskus edellä menijät munailivat, eivätkä ymmärtäneet toisten "etuajo-oikeutettujen" vilkunkäyttöjä, niin tuli pakkopysähtymisiä..

Niin kuin yllä todettua - jos on nyky peruutuskameroita, paras ja halvin ratkaisu on laittaa sen kaveriksi sivukamera. Jotain taitoa sen laitto tietty vaatii..

*****
  • Karavaanari
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:26.05.2020 kello on 14:46
Vs: Kuolleen kulman peili. Suosituksia?
« Vastaus #16 : 1.12.2019 kello on 12:40 »
Kamera olisi varmasti hyvä ratkaisu, tosin tuossa museoleimatussa ei sähköpeilejä ole niin tulisi piuhanvetoa kameralle. Ennakointi alkoi jo loppukesästä olemaan suht rutiinia mutta mieleen tuli, että jos löytyisikin peili asiaa auttamaan. Varmaan totta tuo, että laajakuvapeilistä on hankala hahmottaa mutta jos vähän jeesais.

Tuo langaton peruutuskamera on muutes hauska vekotin kun valtatiellä ajellessa ei tiedä yhtään mitä alkaa näytöllä näkymään. Loppukesästä näkyi paljon muun muassa puimureiden periä. nm. luontoelokuvaa odotellessa  ;)

*****
  • Kalustoon kuuluva
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 22:05
Vs: Kuolleen kulman peili. Suosituksia?
« Vastaus #17 : 1.12.2019 kello on 12:54 »
Kamera olisi varmasti hyvä ratkaisu, tosin tuossa museoleimatussa ei sähköpeilejä ole niin tulisi piuhanvetoa kameralle.

Laitoin kylkeen, peilin alapuolelle.
Siinä oli jopa valmiina irroitettava 'tulppa'.*****
  • Kaikkien kaveri Sr.
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 23:40
Vs: Kuolleen kulman peili. Suosituksia?
« Vastaus #18 : 1.12.2019 kello on 13:01 »
^
Tuohan näppärä paikka Fordissa, jossa ei peileissä niitä pullapakujen sivuvilkkuja (ovat sarvien päässä) vaan sokea tulppa  Thumb

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux