Tekniikkakeskustelut > Sekalaiset

Sähköpyöräkokemuksia

<< < (4/147) > >>

Aakku:
Eikös tuohon akunkestoon vaikuta myös lihasvoiman käyttö...?

Omalle taittuvarunkoiselle FAT bikelle luvataan 40km matka. Käytännössä matkaa tulee paljon enemmän, kun on pienin teho päällä ja poljen mukana sen mitä kintuista irti saan. Yleensä vielä kuntoilen mäkisillä hiekkateillä. Avustus on enemmän mukana vain jyrkissä mäissä. Renkaat on 20x4" ja paineet hiekkatielle sopivat.
Pelkällä käsikaasulla ilman polkemista tuskin menisi sitä 40 kilometriäkään.
Edit: Vara-akku tuohon pyörään 180€

99:

--- Lainaus käyttäjältä: Laaga - 16.09.2019     kello on 20:00 ---Tutuilla sähköavusteisia polkupyöriä, muutaman pyörän avustus 100-150km ja toisilla 60-85 km. Noilla ensin mainituilla on ajettu n. 130 km ennen uutta latausta ja kilometrejä niille on kertynyt kuukaudessa yli 1000 km. Toisilla on ajettu parissa kuukaudessa yli 2500 km. Ketjuthan noissa joutuu vaihtamaan kerran kesässä noilla kilometreillä, vaan eihän ketjut nyt niin hirveästi maksa.
Takuut on akuille 1 vuosi tai kalliimmissa pyörissä 2 vuotta.

--- Lainaus päättyy ---

Kannattanee vaihtaa Rohloffin ketjuihin jos kestävyyttä haluaa.

Alan:
Harrastukset maksavat. Mulla on 1000W täysjoustoläski, jonka muuten kohtalaisen laadukkaan pyörän akunkestoon olin tyytymätön. Kennotutin sen Helsingin Akkutehdas -nimisessä firmassa. Nyt kestää ja mielestäni teho tai pikemminkin vääntö paranivat myös.  Tuota firmaa suosittelen, mutta tuskinpa kennotusta kannattaa aivan halvimpiin vehkeisiin tehdä.

Tuolla on paljon mukavampi ajella metsäpolkuja ja sorateitäkin kuin mopolla. On kevyt ja hiljainen, ei häiritse muita. Kuntokin saattaa parantua ihan vahingossa. Ketjua kyllä repii ihan tosissaan, keskimoottori kun on. Pitänee vaihtaa parempaan talven aikana. Saattaa vaihtua muitakin osia.

Karabiilisti:
kyllä sähköpyörä ihan kiva on mutta mettätiellä puuttuu se moposta löytyvä noin 9 hepan voima.
Jää puuttumaan se lentämisen fiilis ylämäessä.... ;D

Eikä sillä mutaan ja kivikkoon viittis mennä, enduro menee kuin kuuma veitsi voihin.

Hiljaisuuskin on kiva mutta välillä sykäyttää 12 000rpm ärjyvä kakstahti kone....ja se risiiniöljyn haju :P

El Maco:
Vaan mopossa jää kokematta se fillarin (mopoon verraten jopa sähköfillari) keveys ja kuinka sillä voi pitää hyvää vauhtia kapealla ja mutkaisella polulla. En myöskään oikein kehuisi mopon menoa lentämiseksi, ei se ainakaan junnuna siltä tuntunu metsäteillä. 500cc nelaricrossi alkaa sitä jo tarjota. Vaan kun niillä ei saa vapaasti suhailla missä vain.

Oman pyörän diagnostiikka kertoo akun kapasiteetiksi 100% kahden ja puolen vuoden jälkeen. Kilsoista en oikein osaa sanoa, käytetty peli.

Lähetetty minun G3121 laitteesta Tapatalkilla

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View