rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Alanin kesä: Travemündesta Helsinkiin 30.5-13.6.2019, sitten Ruotsiin 15-24.6  (Luettu 6905 kertaa)

*****
  • Kalustoon kuuluva
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 11:30
  • viva la France
Tuolla Kapellskärin alueella kannattaa varoa kyitä, niitä siellä piisaa, kuten koko niemessä.
Kerran ollut tuolla alueella ja bongasin yhden illan aikana kolme, kaksi suohkuun menessä rapusten alta
ja yhden auton viereltä aamulla. Saa olla koirien kanssa aika varovainen.

*****
  • Kalustoon kuuluva
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 09:39
  • Kulkija
Ei kyitä näkynyt, ei tuolla eikä muuallakaan. Suoranaisesti en niitä osannut etsiä, mutta yleensäkin minulla on tapana tarkkailla uusia alueita sellaisella kulkiessani. Herkästi olisin huomannut, jos olisi ollut. Kausipaikkalaisten lapset juoksenteli vapaina vähissä kamppeissa, eli voipi olla, että ovat saaneet ongelmaa kuriin. Googlailinkin. Yhden hitin löysin jostain blogista vuodelta 2008.

Kotona. Liian lyhyt reissu tai oikeammin liian lyhyet reissut. Ensi vuonna pitempi ja kauemmas. En tiedä vielä minne, mutta ainakin meno ilman Travemünden lauttaa. Käymätöntä löytyisi seuraavaksi helpoiten Irlannista ja Balkanilta.

*****
  • Matkailija
  • Viimeksi paikalla:15.12.2019 kello on 01:02
Samantyyppinen reitti käytiin nyt kesäkuussa (3viikkoa). eka kertaa Saksassa, saksalaisten "tylyys" yllätti, oltiin enimmäkseen ddrn puolella, johtusko siitä? naant-kappel- nynäshamn-gotlanti-oskarsund-trellerborg-sassnitz-pikkukyliä-lyybeck-pikkukyliä- Berliinin lähellä ilmalaiva hangaari ssa tropic islands--gdansk - pikkukhliä- liet - latvia- paldinski-hanko. yritettiin sinne Hitlerin pitkälle hotellille, ei mitään asiaa, pikku autolla ehkä ois päässyt jotenkuten sinne lähemmäs mut ei as autolla. muutenkin yllätti autojen määrä vs parkkipaikat, kaikki täynnä ja ahdasta. ja sitten monet ilmaiset ja maksullisetkin p paikat oli merkattu henkilöautoille, sitä isommille ei. parikertaa kun oli avaraa parkkipaikalla, ajettiin semmosen missä se pikkuauton kuva niin tultiin kyllä heti sanomaan ettei saa tulla. kannattaa jättää ainakin Saksassa auto kauas ja sit pyörällä.
Puolassa oli mukavinta, ystävällistä porukkaa ja edullista ja ruoat hyviä. pikkukyliä ja puiden varjostamia hienoja teitä tuli ajettua munta kertaa, niin monta että loppumatkasta mentiin jo motareita.
maaseutua on näemmä paljon tuollakin päin eurooppaa. liikenne toimi hyvin kaikissa maissa jopa Puolassa. sattui Berliinin kupeessa ne helteet, autossa ei mitään ilmastointia, yöksi onneksi lauhtui 27 :) kaikkeen tottuu. jääkaapissa oli 13-15 kun ulkona ja sisällä 37.onneksi kylmälaukku 12v.
ens kerralla hki-travemunde, mut lähes tonni menomatkasta on paljon.

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux