rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin  (Luettu 171174 kertaa)

*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:eilen kello 16:52
 • Motto: Carpe diem...
Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
« Vastaus #1035 : 9.07.2020 kello on 08:20 »
Torstain morot!

Maaseutuko muka autioituu?
Ei siltä vaikuta ainakaan täällä eteläisen pohojanmaan kunnailla.  Keskellä ei mitään näkyy mielikuvitukselline n ja massiivinen keltainen rakennus.
Se ei muistuta perinteistä pohjalaista pitkää maataloa joissa on ikkunoita kymmenittäin.
Laajalla parkkialueella on satoja kulkuvälineitä ja kansa kantaa kassikaupalla tavaroita autoihinsa.  Ovat käyneet säästämässä...
Jossakin myhäilee vaalea,  vähän sellainen perinteisen juntinolonen äijä.  Kyllä,  kyllä julkisuus kilisyttää kassakoneita.  Oli se julkisuus sitten minkä tyyppistä tahansa,  hyvää tai pahaa,  pääasia,  että puhutaan ja kirjoitetaan.
Kämppärin respan kohdalta alkaa karvanaamareiden kulkuvärkkien pitkä jono. 

Mitä onkaan sitten kaupan sisällä,  siellä mammuttimaisessa "kyläkaupassa..."
Sitä voi vain arvailla,  ovatko turvavälit huomioitu ja käsidesit käytössä...
Olisi liian suuri muutos Lapin väljyyden jälkeen mennä ostosparatiisin tavarapyydyksien uhriksi.
Ehkä sitten toisella kertaa,  syssymmällä ehkä...

Hallituksen sisällä rakoilee,  sovittu ohjelma on kiistana.
Vogue-Sanna ja lauta-matti  ovat kuulemma eri mieltä joistakin asioista.  Eikö niitä yhtään hävetä?
Karuna-Pekkaa epäillään rikoksista,  mutta hoitelee mitä hoitelee kuten ennenkin.  Sivistysmaissa ministeri siirtyy sivuun jutun käsittelyn ajaksi tai eroaa omaehtoisesti.
Onko kyseessä joku vähemmistön suojelu?
Eipä silti,  on meillä jouduttu ulos ministerin pallilta potaskan puhumisesta vaikka puhuisi niin totta kuin voi tai osaa.
Myös kännykän räplääminen ja tekstareiden lähettely tussu-Tuksuksi kutsutulle blondille on aiheuttanut potkut.
Puhumattakaan koplauksista,  lautakasoista,  tulevaisuusmonistei sta.  Näitähän riittää,  se tiedetään ja kiitos tiedoista kuuluu medialle.  Erityisesti sille parjatullekin keltaiselle lehdistölle.

"Menivät sitten laajentamaan matkustusvapauksia.  Saavatten sitten lisää tapauksia."  Sanoi puosu ystäväni kun reissukohteista juteltiin.

Taas oli tussari paukkunut valtakunnan sivistyksen ytimessä.  Paikalta oli poistunut joku tummiin pukeutunut mustahenkselinen mies.  Uutinen ei kerro,  että oliko juippi poistuessaan paukutellut vielä henkseleitään vai oliko tussarin pauke riittänyt...

Lehdessä oli mielenkiintoinen juttu nopeusvalvonnan menetelmistä Skotlannissa.  Vertailu tähän kotimaiseen palsternakan pönttö-  ja pakuvalvontaan osoittaa se mikä on tiedetty.  Se on veronkeruuta täällä eikä liikenneturvallisuu den lisäämistä. Palsternakan puskapakuja on yli 30 siellä sun täällä sopivan harmaina sijoitettuna viattomasti väijymään kansalaisia.
Kauas näkyvät valvonta-autot rauhoittaisivat liikennettä jolloin turvallisuus varmentuisi.  Mutta eihän se käy,  ei saataisi valtiolle helppoa rahaa.  Valtiolla on sentään monia hankkeita meneillään,  pitää saada kulttuurikirjoa ja uutta työvoimaa.

Brasilian pösilö-Bolsa saa haasteen kun oli vaarantanut muiden turvallisuuden poistamalla maskinsa vaikka on tautinen.  Nuoriso varmaan sanoisi;  "jäbä on ihan jäätävän sairaan  tautinen tyyppi."

Ameriikan  Tollon vaimon patsas oli poltettu Sloveniassa.
Tieto on valtaa joka leviää kaikkialle.  Jopa Pohjois-Koreassa kansa tietää,  että ruokaa on naapureilla.

Hehkusukat ovat se valontuoja ja niitä on ollut lamppujen valmistajien omillakin merkeillä.

Mitä oli ennen lottoa ?  Joillakin oli onni mukana.
*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:eilen kello 16:52
 • Motto: Carpe diem...
Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
« Vastaus #1036 : 10.07.2020 kello on 08:19 »
Perjantain morot!

Sataa paistaa,  siltä ei voi laistaa.  🌨? 😁
Jos oli erikoinen kesäkuu niin samaa voi sanoa heinäkuusta.
On niin vihreää,  niin vihreää,  että Iberian niemimaan ruskeus on kuin hiilille pudonnut grillimakkara.
No ei morkata ilmaston ilmiöitä,  on siellä etelässäkin vihreää.  Ainakin pohjoisen vuoristoalueella ja Santiago de Compostellan kunnailla.

Yli kolmen tuhannen kilometrin maakuntamatkailun perusteella on todettava,  että pohjoisen Suomen tieverkosto on paremmassa kunnossa kuin eteläisen Suomen.
Aika paljon oli uutta mustaa "pikitietä" ja mikäs niillä oli körötellä.  Niin ja siinä samassa tehdä ranneliikkeitä.  Oli vaan niitä vastaantulevia karvanaamareita niin runsaasti.
Eivät ne kaikki kuitenkaan olleet kädellisten lajia...

Valinnan vapaus onneksi on kansalaisen perusoikeuksia.
Matkaparkkienkin valinnan suhteen kannattaa olla tarkkana.
Erään luettelossa olleen maatilan matkaparkki oli sellainen lantaliejun vallassa oleva haiseva paikka kera sonnien mylvinnän.  Onneksi riuskalla vekslailulla yhdistelmä saatiin kääntymään ja näyttämään perävaloja mokomalle matkaparkille.  Ettäs kehtaavat laittaa luetteloon täysin epäsopivaa paikkaa matkaparkiksi.  Onkohan kyseessä joku teknillinen syy?  Sellainen veroteknillinen...
Tiedä niistä,  mutta SFC- alueet ovat varma valinta.  Toki niissäkin on omat koukeronsa.   Mitä useampi isäntä on kulkijaa vastaanottamassa sitä enempi hommassa on sähläilyn makua.  Satojen kämppäreiden kokemuksella on jännä kohdata liivi-isäntä  joka kertoo,  että veturi ei saa olla kiinni vaunussa leirialueella vaikka tilaa olisi tosi väljästi.
Kysyttäessä,  että mihin tuo määräys perustuu niin avulias isäntä menee hämilleen ja hetken mietittyään muistaa hihalyysimenetelmäl lä,  että on olemassa paloviranomaisia...
Mitäpä niistä isännistä, toimivat bon fidee eli hyvää tarkoittavat.
Niin ja sitä paitsi onhan liivin selkämyksessä selvää tekstiä.

Omituisia tussarin taskussa kantajia käy ravintoloissa. Joku juippi oli pelannut taskubiljardia sillä seurauksella,  että taskussa oli lauennut.  Siis se pienikaliiperinen tussari sillä seurauksella,  että naapurina ollut sivullinen sai luodin reiteensä.  Jälleen kerran todiste siitä,  että käet taskuissa kulkevat juipit ovat pahimpia lintujen kiusaajia tai mutkan jemmaajia.

Ameriikan Tollo joutuu vihdoinkin paljastamaan verotietonsa.  Hamppua ei aina polteta,  se voi kiristyä kaulan ympärilla noin kuvaannollisestikin .

Eteläinen Ameriikka on yhtä kaaosta.  Perussakin korona on iskenyt valtion johtoon eli pösilö-bolsa sai virkaveljestä kohtalotoverin.

Mitäpä rakkaat maaottelunaapurit?  Kipristelevät taudin kourissa ja päättäjät syöktävät marton taigaa. 
Meidän mediassa on monenlaista tekstiä ruotsalaisten ylemmyydestä ja leväperäisyydestä.  Myös kunnioituksen rippeistä riimitellään.  Kukaan ei kuitenkaan ole kysynyt Mietaan Jussilta,  että miltä nyt tuntuu...
Herrasmiehenä Mietaa vain  suosittelisi mämmiä hapansilakoiden sijaan....

Värkeissä on eroa vaikka kummassakin palaa bensa.
Karavaanariveljen jykevä neukkukeitin ja svedujen valmistama pieni petroolikeittimen  esilämmitin.

*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:eilen kello 16:52
 • Motto: Carpe diem...
Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
« Vastaus #1037 : 11.07.2020 kello on 09:07 »
Lauantain morot!

Aina jotakin hyvää tuo sää tullessaan sillä nytkään eivät pölyt eikä siitepölyt pahemmin haittaa.
Se täytyy muistaa ikkunat kiinni laittaa.  Ainakin kulkuvälineen,  että ei tarvitse polkimia veden alta hapuilla.

Mielenkiintoisia kansan syvien rivien nettikeskusteluja köydään sairaanhoitajien palkoista ja korvauksista näin korona-ajan komennuksista ja venymisistä.
Ajatuksia herättäviä vertailuja käydään runsaan parinkymmenen euron erityiskorvauksista sari-sairaanhoitajille ja  etelän vetelille valtioille jaettavista miljoonista.
On se niin vieraskoreeta touhua tuonne maailmalle päin.  Ei olla köyhiä eikä kipeitä ja pelastetaan maailmaa kroisoksen ottein.

No on jotain rotia löytynyt ministereiden luottokorttien vinguttamiseen.  Takseilla on ajeltu maltillisesti ja Savoyn vieraskestityksien viinitkin maksoivat vain vähän toistasataa euroa puteli. 
On se penteleen hyvä,  että vallan vahtikoirat selvittävät ja tuovat julkisuuteen nuokin asiat. 
Kateuden lietsominen ei ole se tärkein motiivi vaan se,  että veronmaksajilta vaaditaan malttia ja uhrautumista niin silloin pitää valtakirjan saaneiden myöskin näyttää esimerkkiä.
Ei pihistämisestä vaan järjen käytöstä ja kestävästä kehityksestä.

Elämme aikaa jolloin otetaan mittaa valtakirjan saaneista päättäjistä.  Kuuluuko vain vikinää ja pätäkän kahinaa kun kaksi euroopan isoa ämmää vie muutamaa pohjoisen ämmää kuin kanaa kynittäväksi.
Ne isot ämmät ovat tietysti Merkel ja Macron. Taustalta kuuluu naurua.  Ei, ei kasakan naurua tällä kertaa,  vaan Rooman ja Madridin  pankkiiripohattojen .

Perinteisesti on sanottu,  että mikään ei ole tärkeämpää kuin purjehdus ja merenkulku.  Enää ei se pidä paikkaansa.
Tärkeämpää on lennokkiliikenne.  Kyllä suomalaisille siiville pitää veronmaksajien rahoja antaa,  että maailmanmatkaajien lentoyhteydet Kauko-Itään ovat kunnossa.  Lisäksi niitä erityisiä Ulkoministeriön hakulentoja voidaan tarvita milloin tahansa.  Caruna-Pekka ei ole jäänyt odottelemaan tuomiota sillä olihan Putouksessakin koskemattomuushattu joka pelasti tuomiolta.             Kotimaan yhteyksistä ei ole niin väliä. Niitähän voidaan hoitaa autoilla ja sillähän saadaan mukavasti tuloja.
Niitä verotuloja ja kiireisimmät maksavat vielä palsternakka-bonukset siinä samalla.
Tämmöttisiä omituisia ajatuksia sadepäivä tuo satunnaisen tarkkailijan mieliin. 
Voihan joillekin tulla mieliin vaikka  kesän vihannessato.
Kaalit,  porkkanat ja monikäyttöiset  herneet...
Mustikka sadostakin on povattu hyvää.  Olisi vaan niitä poimijoita eikä vaan tolppaan nojaajia. 

Törkin Ärripurri,  se musulmaanikahjo tekee ikivanhasta museosta moskeijan.  On sekin yksi tapa pullistella ja yrittää päästä historiankirjoihin.  Eipä tuo juippi ikinä pysty Mustafa Kemalin suorituksiin oman kansansa puolesta.

Pahkat puussa ovat luonnontaidetta eikä niillä ole mitään tekemistä sikojen kanssa.  Eikä lehdistön,  vaikka aikoinaan oli Pahkasika-niminen kulttuurilehti.  😁

Eikä sukkanauharitareill a ollut mitään tekemistä hehkusukkien kanssa.  Ne kuuluivat voimavalolyhtyihin ja kuuluvat vieläkin,  mutta ei enää nämä tosivanhat merkit.

 

*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:eilen kello 16:52
 • Motto: Carpe diem...
Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
« Vastaus #1038 : 12.07.2020 kello on 08:55 »
Sunnuntain morot!

On aamun kirkas huomen ja suvi sunnuntai.  Ihan kesäinen aamu on tänään.
Marjat pensaissa kypsyvät kovaa kyytiä.  Onneksi niihin ei tarvita poimijoita Kauko-Idästä.

On siinä huomenna kansakunnan valopäillä pohtimista,  että onko peruna-kakasta ollut haittaa ja vahinkoa vai onko  ihan normien ja hyvien tapojen mukaista ollut huseeraminen.

Kulmunin akan tytär yrittää olla jokapaikan höylä.  Vallasta kun on saanut maistaa niin se hillon maku ei hevin unohdu.
Persujen Jussi puolestaan varmistelee tulevaisuuttaan näköradion maksullisilla jutuilla.  Onneksi ei turvaudu Veitolan akan jorinoihin ja pitää ovensa yöksi teljettynä.

Kyl mar turuus päin tapahtuu.  Palava juippi oli sillalta hypännyt Aurajokeen.  Oliko kyseessä protesti siltaprojektien karanneille  kustannuksille vaiko yritys tehdä vaikutus poikaystävään...

Tuntemattomasta syystä oli henkilöauto ajautunut säiliörekan eteen ja kuljettaja päätti cruisailunsa lopullisesti.

Helsingin Kontulan kirkon takaa oli joku löytänyt 150 käytettyä huumeneulaa.  Pirullista touhua on tuollainen.  Ja vielä kirkon antaman näkösuojan takana.
"Joo,  belsepuupi, se ihmefakiiri siellä on pistellyt viattomia keskenkasvuisia,  tuntematta itse minkäänlaisia kipuja",  sanoi ystäväni puosu. Hän tietää,  kun on sentään itsekin käyttänyt spleissauksessa malspiikkiä.

Ameriikan Tollo oli vieraillut sairaalassa ja pitänyt mustaa maskia naamassaan.  Alkaako vankkureiden vauhti hiipua?
Ovatko ulvovat inkkarit ja rasvaiset latinot piirittäneet rajaseudun rehvakkaan sheriffin jolta alkavat paukut olla vähissä?
Nyt vaan odotetaan, että mitä epätoivoinen sheriffi keksii saadakseen vankkurit haltuunsa ja uuteen vauhtiin.
Hyökkäys on paras puolustus,  mutta mihin Tollo hyökkää...?

Jenkit ovat kehitelleet kaikenlaisia värkkejä kuularuiskuista alkaen.
Myös ensimmäinen lentävä häkkyrä on siellä kehitelty.

Eivätkä voimavalolyhdytkään ole pelkästään eurooppalainen tuote.
Tunnettu retkeilyvälineiden valmistaja Colemann on myös tehnyt lamppuja. 
Ohessa bensiinillä toimiva voimavalolyhty ja sen kätevä muovinen, punainen kantolaukku.
*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:eilen kello 16:52
 • Motto: Carpe diem...
Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
« Vastaus #1039 : 13.07.2020 kello on 09:08 »
Maanantain morot!

Maailma aukeaa,  matkustaminen helpottuu ja bisnes kiittää.
Moni on sitä mieltä,  että ahdistuminen on pahempaa kuin keuhkokuume.
Kyllä mielipiteitä olla saa mutta luonto ei kerro mielipiteitä vaan se toimii oli sitten käytetty nimenä kohtaloa,  karmaa tai muuta tuntematonta epävarmaa.
Noudattaako luonto 100 vuotta sitten raivonneen Espanjantaudin kaavaa?
Se alkoi keväällä,  heikkeni kesällä ja syksyllä iski toinen aalto rajummin kuin keväällä.
Aika näyttää poistuvatko vitsaukset marraskuussa.  Se näkymätön ja toinen näkyvä jokapaikan sönkkö.

Laskuvarjolla maahan laskeutuminen lienee kiva kokemus ensi kertaa hyppäävälle.  Aina se ei kuitenkaan onnistu.  Oulun maisemissa oli hyppääjä päätynyt mäntyyn roikkumaan josta pelastuslaitos oli likan pelastanut maan pinnalle.

Kuusamon maisemissa oli puolestaan pitkällä tussarilla pamautettu karhunpentu hengiltä.  Peräti kuusi kutia oli uhrattu,  että nalle varmasti ei karkaisi.
Viranomaiset puuttuivat asiaan ja veivät nallen tutkittavaksi.
Metsästäjät olivat ilmoittaneet väärän painon ja ampuja oli väittänyt,  että sillä on iso pää.
Oikeus lätkäisi pienen tuomion ja ampuja menetti kalliin tussarinsa valtiolle.

Nyt on oman auton käyttö ollut suosittua.  Kansanedustajat ovat keränneet kilometrikorvauksia runsaasti.

Ravintolat saavat tänään lisää vapauksia ja siitä se talous nousee.  Vai nouseeko vain promillet kun se tärkeä vienti ei vedä.  Kotimainen kulutus on tärkeää sen purjehduksen ja elämisen lisäksi. Siis Matin tapaan tiivistettynä;  "elämä on ihmisen parasta aikaa."

Ameriikan mantereet erityisesti ovat nyt koronan kourissa.
Eteläisessä maanosassa useita ministereitä on tautiin sairastunut eli tauti ei säästä ketään.  Se on kuin se kuuluisa kauhea Kankkunen,  jonka kourissa painonnostajakin vaikeroi...
Tiheästi asutetut alueet ovat otollista pohjaa koronan kululle.  Sellainen maa kuin Intia kuuluu siihen ryhmään.
Naapurimme Ruotsi ei ole kovinkaan tiheästi asuttu mutta se caterpillarin saappailla oman tien kulkeminen on poikkeus joka puhututtaa vielä.  Josko tapausta tutkitaan yli kolmekymmentä vuotta ja esitetään erilaisia teorioita.
Sitten todetaan,  että syyllinen onkin ollut ystadilainen erakoitunut silakkakauppias joka ei suostunut laumatansseihin juhannussalon ympärillä.

Näillä mietteillä mennään tänään ja todetaan,  että Suomi on pitkä maa.  Sitä kun kiertelee niin kinnerin mittariin kertyy helposti yli kolmetuhatta kilometriä. 
Sillä määrällä olisi pitkällä Euroopan sydämessä.  Olisi nähty motareita ja maksupisteitä.  Haisevia rasteja,  ruuhkia ja roistonnäköisiä eri kulttuurien lähettiläitä.
Mutta täällä,  näillä nälkämailla pitkiä taipaleita ilman ruuhkia.  Toki pieniä stau-hetkiä kun sen  punakuonoisen julkkiksen,  Petterin sukulaiset kokoontuvat steppailemaan lämpimälle asfaltille.
Meillä matkailija voi mennä huuhtomaan vaikka kultaa mutta mitä eteläisessä Euroopassa voi huuhtoa? 
No vaikka matkapölyjä kurkustaan pyhän Mikaelin ohrapirtelöllä. 
No aina voi tietysti vertailla,  että kumpi on rasittavampaa, hyttysten ininän sietäminen ,  paarmojen pörinä vaiko maantierosvojen torjunta ja alati vaanivien irtoesineiden kerääjien toiminnan esto?
Eivät kasakat ole ainoa jengi joka ottaa sen minkä irti saa.
Asian pitäisi olla selvä myös kulturellille  kotimaan tyttöporukalle.

"Pentele kun toi lamppu suhisee niin unettavasti",  pohtii Topi-tiikeri.
Oikeassahan Topi on,  bensa palaa sivistyneesti ja puhtaasti.

*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:eilen kello 16:52
 • Motto: Carpe diem...
Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
« Vastaus #1040 : 15.07.2020 kello on 07:37 »
Keskiviikon morot!

Lämpöaalto on taas tulossa ja korona ei ole pois menossa.
Rovaniemellä on todettu  taudille altistuneita.

Airistolla oli vesibussin konetilasta tullut savua.  Piikkiössä oli ollut joku poliisioperaatio. 
Sale oli mielensä pahoittanut kun jotkut yrittävät tukkia hänen suunsa.
"Presidentti johtaa ulkopolitiikkaa yhdessä hallituksen kanssa.  Eikä niin,  että hallitus johtaa ulkopolitiikkaa yhdessä naisten lehtien kanssa",  kiteytti puosu ystäväni uutisen.

Tutti Tippurainen sitten edustaa Suomea suuressa miljardien tukipaketti neuvotteluissa EU:n jengissä.  Satojen miljardien pakettiin Euroopan leirin kapot yrittävät saada kaikilta vastikkeetonta fyrkkaa. 
Pystyvätkö  järkevästi talouttaan hoitaneet valtiot vastustamaan törsääjien ja rahaa jakaneiden pankkipiirien vaatimuksia vastustamaan? 
Onko Suomen kansa antanut valtuudet edustajilleen suostua elvytyspaketin rahankeräykseen?

Kreikalle annetut lainat ovat hyvä esimerkki. Miljardien lainasta on maksettu takaisin jo 0.3 prosenttia!

Koronaa vastaan kehitetyistä rokotteista on 20 edennyt jo ihmiskokeisiin. 
Aikakauden henki on se,  että joka taholla kehitetään rokotuksia eikä kysymys ole pelkästään koronataudista...

Brassien pösilö pressa Bolsanaro on vielä sairaanakin vähätellyt tautia.

Ameriikan Tollo poistaa Hongkongin erityisaseman tulli- ja kauppa-asioissa,  sättii Kiinaa ja presidenttiehdokas Bideniä.
Siis ei mitään uutta taudinkuvasta.

Joidenkin mielestä valuuttaunionille pitäisi sanoa näkemiin.
Paljon on myös sellaista mielipidettä,  että ei sillä ole merkitystä mikä on rahan nimi.  Vain sillä on merkitystä,  että sitä rahaa,  pätäkkää, fyffeä, hilloa tai voimapaperia yleensäkin on.
Palojoen maisemiin sopisi Aleksis-sedän setelit.
Olisi se mukavaa kun jokainen kunta voisi painattaa omaa valuuttaa.
Omintakeiset aiheet olisi painettuina seteleihin.
Huittisten rahassa omat tunnukset,  kuten myöskin Sonkajärvellä ja Laihialla, Lopesta puhumattakaan.

Nyt on hyvä aika huoltaa ja kunnostaa petrovalaisimet ja lämmityslaitteet kuntoon sillä syksy lähestyy vääjäämättä.
Köyhä kyläkauppias muistutti bensalla sopivasti,  että näin ei voi jatkua.
*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:eilen kello 16:52
 • Motto: Carpe diem...
Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
« Vastaus #1041 : 16.07.2020 kello on 08:11 »
Torstain morot!

Se nostetaan taas paikoilleen,  se käristyskupu.  Niin ne säägurut taas povailevat.  Mitäpä olisi sanonut se edesmennyt kuuluisa säiden ennustaja sammakkomies?
Aikansa kutakin eli luotetaan nyt vaan Pekkaan ja Metteen.
Pääsevät lapsetkin sitten taas vetteen.  Ei se Jaakko mitään kiviä heittele,  ainakaan kylmiä.  Jos niin tekisi ei pääsisi sfc- kämppärille. 
Säännöt ovat sääntöjä,  kiviä ei heitellä  mutta nurmikoiden tallaamista ei enää kylteillä kielletä.

Onnettomuuksien päivä oli eilen.  Kuolonkolareita tapahtui liikenteessä useita.  On se HD tai MZ sellaisia värkkejä,  että ajokilometreihin suhteutettuna ovat kuin viikatteen kuljettamista sen huppumiehen kera.
Eipä silti,  kyllä ne henkilöautotkin ajautuvat vasemmalle juuri silloin kun massaa on kohdalla.

Olivat sitten rutistaneet piironkiautoja testeissä ja todenneet,  että vaarallista on.  Kaikki irtoaa vaikka kasakoita ei ole mailla halmeilla.

Ameriikoissa on taas tehty koronatartunnan ennätyksiä.
"Make great again" - Tollon kannatus pressan hommaan jää yhä enemmän kilpailijasta jälkeen.
Jaksaa kuitenkin härnätä isompaansa,  vaikka maapallon joka viides ihminen on kiinalainen.
Onneksi Kiinan johto on harkitsevan maltillista eikä uhoile.
Eipä niiden sukujuuret johdakaan Saksaan niin kuin Tollon.

Polttonesteiden hinnat ovat kummasti poukkoilleet. 
Ovatko markkinavoimat hermostuneita?
Lähestyvä syksy pistää kysymään,  että toteuttaako hallitus uhkailunsa/lupauksensa kovista hinnannousuista?
Maailman pelastamisen iskurijoukot ovat täällä meillä.
Naisten kaaderit antavat uuden suunnan hiilen tuotannolle.
Uuden ajan stahanovilaiset tekevät ennätyksiä.
Vastaanpyristelijät saavat kimppuunsa valtakunnansyyttäjä n.  Näytösoikeudenkäynn it järjestyvät nopeasti kun Raija ottaa hampaisiinsa mensheviikit,  kulakit ja vääräuskoiset.  On se sellainen toivonairut,  että se kävelee poliisinkin yli tuosta noin vain.  Vanhatkin jutut tuodaan tutkintaan tarvittaessa.  Kuuluisat menneisyyden lainvartijat Felix ja Lavrenti taputtaisivat karvaisia käsiään tuosta nerokkaasta toiminnasta jossa ei tarvita mitään p-pyroon siunausta.

Osistahan tämä yhteiskuntakin muodostuu.  Kuten kaikki asiat ja esineetkin.
Voimavalolyhtyjen kaasuputket ja sekoituskammiot voivat olla hivenen erilaisia mutta kuitenkin toimivia.
Niin kuin kaikki muukin on osiensa summa. 
Paitsi rahanjako sinne sun tänne.  Osat häviävät vaikka joku sellainen häviämättömyyden laki olemassa.
Rahakin muttaa nimeään ja muotoaan.
Siitä voi tulla vaikka gepardihatun kulkuväline tai Learjetti tasangolle.


*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:eilen kello 16:52
 • Motto: Carpe diem...
Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
« Vastaus #1042 : 17.07.2020 kello on 08:36 »
Perjantain morot!

Muistojen kevät ja kesä on tästä vuodesta jäävä kirjoihin.
Koronakevät ja kotimaan reissukesä.
Joillekin jää muistiin erityisesti heinäkuun vuorokausi jolloin kahdeksan ihmistä menehtyi liikenneonnettomuuk sissa.
Mikä sekoittaa kuskien päät niin,  että pelti rytisee?
Syitä on tietysti lukemattomia mutta se on selviö,  että välkkytolpilla ei liikenneturvallisuu tta lisätä.
Se on jo kauan sitten tutkittu juttu,  että liikennevirtojen mukana kulkeva näkyvin tunnuksin varustettu poliisiauto rauhoittaa liikennettä eli toimii ennalta ehkäisevänä turvallisuuden lisääjänä.
Nyt kuljettajien joukosta erottuvat vaarallisella ajotyylillä ne minä-minä rinkelimiehet ja -naiset joilla on varma vakaumus siitä,  että kyllä mutkassakin voi ohittaa.  Niin ja jos mutka on tosi paha niin ainahan voi leikkiä ajokoiraa ja tastata raitisilmasuodattim en toimintaa...

Sitten vain jää valistuneiden omaisten pohdittavaksi mitkä olivat kuskivainaan viimeiset sanat.
Olivatko ne sanat;  "tanan köröttelijät,  eihän tällä osuudella ole tolppia!"
Vai olivatko ne;  "tuon minä vielä ohitan..."

Eilen Hanko - Hyvinkää tiellä perään liimautui Valko-Venäjän rekisterissä oleva rekka.  Taustapeilistä näkyi vain rekan keulassa oleva rellun lähes hävytön merkki mutta Iivana ei saanut vauhtia lisättyä yli yhdeksän kympin kahdeksankympin rajoitusalueella.  Poliisilla olisi ollut perusteltua syytä tarkistaa Iivanan ajokunnon lisäksi muutakin. 
Hirvivaroitusalueel la on varsin jännittävää ajaa ylinopeutta kun kolme metriä takapuskurista vyöryy kymmeniä tonneja massaa...
Hevosmiesten on turha tulla ohjeistamaan,  että olisit päästänyt ohi.  Vastaantulevien autojonojen ihmisillä on myös oikeus jatkaa taaperrustaan tällä planeetalla!
Sen verran vielä asian tiimoilta,  että ei ole kenttäpoliisin syytä,  että näkyvät liian  harvoin.  Poliitikot ovat sörssineet asiat tähän malliin,  että ennalta ehkäisevä toiminta liikenne- ja muidenkien rikosten kohdalla on olematonta.
Turvavärkkikauppiaa t lisäävät tarjontaansa ja vakuutusyhtiöt kaikenvara-turvaansa.
Eipä silti kyllä poliisilla puuhaa riittää.  Saatetaan lennokeissa karkoitettuja roistoja toisiin maanosiin tai tutkitaan luottamushenkilöide n lihapuheita.
Ihan siistiähän toimintaa sinänsä.  Ihan toista kuin näköradion esittämissä uutiskuvissa idästä ka lännestä.

Kuuma kesä on aiheuttanut Venäjällä omituisia onnettomuuksia.  Koronaan sairastuneiden hoitohenkilökuntaa,  lääkäreitä on pudonnut ikkunoista.
Myös useita toimittajia on pudonnut ja nyt uusimpana tapauksena on ilmoitettu,  että poliisi on pudonnut viidennestä kerroksesta.  Sivulauseessa mainittiin,  että oli todistanut jossakin jutussa esimiestään vastaan...

Tässähän sitä tulikin verisuonet taas koeponnistettua niin jaksaa taas rientää päivän askareisiin.
Petroystävää täytyy käydä tapaamassa ja poiketa ehkä natsi-siwaan tasapainoittamaan suurten keskusliikkeiden myyntiennusteita. 
Äänestäminen on kivaa puuhaa kun sitä voi harrastaa vaikka joka päivä.  Jaloillaan...

Nyt pitää myös tarkkailla rahankäyttöä.  Ei niinkään sitä omaa ja vähäistä,  vaan mitä menee pääministeri ja sen
tyttökaverit tuolla Unionissa lupailemaan.  Neuvottelutkin ovat olleet niin salaisia,  että luulisi mukana olleen Joulupukin salaisen alaisen....

Annetaan mitä annetaan,  mutta kohtuus pitää olla ihan kuten petrovehkeiden esilämmitysspriin anniskelussa.

 • Vieras
 • Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
  « Vastaus #1043 : 17.07.2020 kello on 11:43 »
  Mitä polttonestettä tuohon Valmetin malliin laitetaan?

  *****
  • Kaikkien Kaveri
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 16:52
  • Motto: Carpe diem...
  Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
  « Vastaus #1044 : 18.07.2020 kello on 08:48 »
  Lauantain morot!

  Kaasua, sanoi komisario Palmu.  Suolaa,  enemmän suolaa,  sanoi Onni-klovni.   Bensaa,  bensaa, sanoi Kookaburra.
  Tästä päivästä tulee ikimuistoisen helteinen.

  Törkeän mannermaista on meno ollut kun ryöstäjäkolmikko tunkeutui tunkeutui nuoren miehen kotiin ja ilmastointiteippasi hänet.
  Kyseessä oli "velkojen perintä" ja puuhaa tehostettiin veitsellä ja uhkailuilla.
  Pari juippia ja yksi tytönrakkula jäivät  pian kiinni ja pääsivät valtion täysihoitoon.  Saivat lisäksi nimensä lehtiin eli saavuttivat tavoitellun  julkimon aseman.

  Ruotsin omintakeisesta koronaviruksen hoidosta on kirjoitettu lisää.  Kansankodin toimet pitäisi viedä tuomiolle.
  Ovat ne sen verran laskelmoivan härskejä olleet.  Todellista ikärasismia ja taloudellista laskelmointia.

  Eikö niitä yhtään hävetä?  Pääministerikin todistelee,  että kaikki on hoidettu hienosti.  Niin onkin jos tarkoitus pyhittää keinot...
  Tekeeköhän Silvia ja Vickan vierailuja vanhainkoteihin sitten kun pandemia on ohi?
  Voihan se olla niin,  että vähissä ovat vanhainkodit.
  Josko niiden nimetkin muuttuvat uusiksi.  Kävisikö uutena nimenä monikulttuurisesti vaikka "Tegnell's help to Eternity"  ja sama ählämi-aakkosin?

  Raha ratkaisee ja ehkä vielä katkaisee Unionin selkärangan.
  Mielettömän suuret lainarahat ja niiden jako tulee aiheuttamaan kesto-ongelman jäsenvaltioiden sisälle.
  Poliitikot voivat taputella toisiaan hartioihin ja kilistellä tötterölasejaan mutta kansalaiset eri maissa,  ne velkojen todelliset maksajat,  kiroavat omat poliitikkonsa ja liiton murentuminen alkaa.
  "Sehän on normaalia kehitystä.  Kaikki unionit hajoavat aikanaan",  sanoi puosu ystäväni ja sanoi menevänsä Nesteen baariin,  Essoa kun ei enää juurikaan ole, eikä Unionia.

  Ameriikan Tollon sukulainen on rustaillut kirjan narsisti sukulaisestaan.  Kertoo Tollon  käyttävän neekeri- sanaa yksityisissä puheissaan.  Eipä ole tuo kummoinen paljastus.
  Sukuvika,  sillä juipin isän kerrottiin olleen tunnettu KKK- mies.  Eikä tuo kirjainlyhennys tarkoita kevyttä konekivääri komppaniaa vaan niitä miehiä jotka pitivät reiällisiä tötterömyssyjä päässään jäätelöpuoli alaspäin.

  "Amarit se tekevät" kertoi mainos kauan sitten mutta ei sillä ollut mitään tekemistä petrovalon kanssa.  Sukka mikä sukka,  mutta Tillikaan kuuluvan sukan pitää hehkua.
  Ei riitä,  että sukankantaja hehkuu.
   
  Tillikka on aina tuottanut oman merkkisiä hehkusukkia ja tuottaa edelleenkin.
  Niillä mennään vaikka syksy yöhön ja ollaan niin maan penteleen valaistuneita.  Tulisipa sinne laavulle samaan valokehään valtakunnan linssiluteet ja hiiliuskovaiset.


  *****
  • Kaikkien Kaveri
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 16:52
  • Motto: Carpe diem...
  Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
  « Vastaus #1045 : 19.07.2020 kello on 09:36 »
  Sunnuntain morot!

  Kesää kestää vielä pari päivää ja sitten saapuu syys...
  Jos sääpoppahenkilöihin on uskominen.
  Mitäpä siitä,  kaikkeen ollaan varauduttu.  On jauhoja vakkasessa,  ruokaa pakkasessa ja öljyä astioissa.
  Lisäksi herra on luvannut johtaa meidät vilvoittavien vetten ääreen.
  Se on taas toinen juttu mitä Brysselin jengi lupaa.  Onko tiedossa verta,  hikeä ja kyyneleitä?
  Vai näyttävätkö Manna ja Tutti sitä kuuluisaa V-merkkiä vanhan Winnien tapaan kun palaavat kotomaan kehiin?
  Ettei vaan toistuisi Nössö-Nevillen spektaakkeli ja paperien heiluttelu. "Vakuudet on saatu meidän ajallemme!"
  Niinpä niin,  mitä saa meidän jälkeinen sukupolvi?
   
  "Pessimisti ei pety",  sanoi ystäväni puosu ja kirosi kuin Ruijan lappalainen. 
  Toisaalta,  voihan sieltä tulla kivaakin uutista.  Sinne vallan keskustaan järjestyy parit hyvinpalkatut virat.  Sitten aikanaan.  Jo Mooses sanoi aikoinaan,  että siellä kannattaa olla missä tehdään päätöksiä.  Ei puolalaiset putkimiehet kaikkia duuneja vie.  Voi maailmalla pärjätä putkialalla suomalainenkin.  Pankkimaailmasta puhumattakaan.

  Ei ole tuo kaamea korona vielä hellittänyt otettaan.  Viranomaiset ja vastuulliset tahot ovat sitä tehneet.
  Osa kansalaisista häärii kaupoissa kuin kermapersaus-stokkan hulluilla päivillä. 
  Hulvatonta menoa on myös maanteillä.  Motoristit törmäilevät Joulupukin jakeluverkoston jäseniin.

  Jos on meno osin omituista täällä sohjolandiassa niin on se muuallakin. Poliisit kuristavat hengiltä kansalaisia myös rapakon tällä puolen.  Ranskassa ei saa ajella kuraisilla rekisterikilvillä ei räplätä viestintävälineitä ainakaan kaksipyöräisen kanssa.

  Moskovassa on taas ollut avonainen ikkuna josta oli pudottu kadulle.  Tällä kertaa putoaja oli parikymppinen naispuolinen taitoluistelija.  Oli ehkä edustanut Australiaa aikaisemmin kisoissa mutta lopettanut aktiiviuran.

  Tässähän sitä onkin taas päiväksi purkkaa niin ei tarvitse etsiä huppa-buppaa eikä purra jenkkiä.

  Muuten olemme ystäväni kanssa sitä mieltä,  että patteriautot ovat spektaakkelimaista bluffia.

  Hugo,  se Hasagin kehittäjä,  ei bluffaillut,  vaan teki laadukkaan kilpailijan Petromaxin rinnalle.
  Siitä sitten sai mallia myöskin svenskien oma merkki Radius.  *****
  • Kaikkien Kaveri
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 16:52
  • Motto: Carpe diem...
  Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
  « Vastaus #1046 : 20.07.2020 kello on 09:13 »
  Maanantain morot!

  Omituisen seisova ilma ikään kuin enteilee tulevia sateita.
  Eli kesän sää normalisoituu ja siinä sitten ollaan niiden uusien vesilelujen ja hellekypärien kanssa.
  Eipä sen puoleen,  Ei ole tunkua fugen Paseo Maritimillakaan.  Kaveri näytti paikasta paljon puhuvan kuvan.
  "Näillä mennään",  sanoi Juupajoen steppi- tanssin harrastaja Reino Astarinen,  kun kumiteräsaappaita jalkaansa veti.

  Brysselistä kuuluu kummia,  patonkimaan pikkumies Makaron oli hakannut pöytää ja uhkaillut poistua paikalta.
  Ei ollut sentään käyttänyt kenkää nuijana kuten juksi Sergei aikoinaan YK:n riennoissa.  Nuija ei aina tarvitsekaan nuijaa sillä asiaa ei tarvitse tuplata.

  On niillä kauhea kiire ja hätä saada järkivaltiot maksamaan etelän vätysvaltioitten velat.  Italian valtionvelka on yli 400 miljardia Ranskan pankeille ja Saksan tulee saada etelän valtioille ostovoimaa,  että autoteollisuus ja muukin nippeli-verstailu ei hiljene etelän ostovoiman puutteeseen.
  Eikä siinä sitten enää päästöhuijauksetkaa n  toimi kun jenkit vaati kovat korvaukset. 
  Sohjolandiasta ei niin väliä,  ovat kuln aseveljiä konsanaan.
  Tante Merkel kun levittelee käsiään niin pohjoisen tytönrakkulat hymyilevät yhteistyökykyisesti .
  Vai tekevätkö niin?

  Fransujen pikkumies oli uhannut lähteä kokouksesta mutta josko Sohjolandian  likat lähtisivätkin ja toteaisivat poistuessaan;  "eikö teitä yhtään hävetä.  Toimitte euro-kerhon sääntöjen vastaisesti ja yritätte kiristää fyrkkaa niiltä jotka ovat eläneet säädyllisesti ja vastuullisesti.  Laittakaapa ensin kuntoon tuo teidän surkea atomivoimalaitostek niikkanne ja tulkaa sitten
  mankumaan pankeille ja kummisedille avustuksia.  Ettehän te osaa edes hävetä.  Keltaliivit johtavat valtiontaloutta ja pyromaanit polttavat kirkkoja.  Me lähdetään nyt sinne minne Simokin aina lähti,  Tampereelle."

  Elämme mielenkiintoisen historiallisia aikoja. Puheena olleista miljardeista sanoisiko Lapin mies;  "sole mithän ne sotakorvaukset noiden miljardi eurolainojen rinnalla."

  Raha alias pätäkkä, on mielenkiintoinen aihe aina sillä se liittyy vahvasti vallankäyttöön.  Isossa kirjassakin kerrotaan rahoista ja publikaaneista.
  Kummalla on suurempi moraalinen vastuu,  rahanantajalla vaiko vastaanottajalla? 
  Terroristien rahoittajalla vaiko sortohallinnon rahallisella tukijalla?
  Lutherin akan pyylevä aikamiespoika pohti aikoinaan näitäkin ikuisuuskysymyksiä.  Otti vasaran,  nauloja ja paperia.  Pani näkyvästi hanttiin silloisille vallanpitäjille ja rahan kahmijoille.

  Mitäpä noista. Täytyypä taas palauttaa pulloja ja tölkkejä niin saa olla mukana tässä nykyajan finassipolitiikassa ...

  Ameriikan Tolloa on syytetty yksityisarmeijan luomisesta mielenosoittajia vastaan. 
  Tollo voisi levittää sormet haralleen,  kallistaa hieman päätään ja sanoa;  "ystävälläni Vladillakin on sellainen partiopoika kerho Omon ja vapaa-aikana ne harrastaa mopoilua porukassa sen kanssa."

  Vanha kunnianarvoisa Radius on aikoinaan tuottanut hehkusukkia omalla nimellään.  Kilpailu on ollut kovaa sillä voimavalolyhdyt ovat aikoinaan olleet talon ylpeys ja kirkkaus.
  Olkaamme valaistuneita ja valppaita erityisesti liikenteessä.
  Sieltä kuuluu ikäviä uutisia.  Hyvät uutiset ovat mustat paikat pahimmissa kuopissa eteläisessä Suomessa.  Pohjoisessa tilanne parempi.  *****
  • Kaikkien Kaveri
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 16:52
  • Motto: Carpe diem...
  Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
  « Vastaus #1047 : 21.07.2020 kello on 08:36 »
  Tiistain morot!

  Kupu poistuu,  kupu poistuu,  eikä käristystä enää ole.
  Missä marjojen poimijat ovat?
  Nyt olisi mustikasta kysyntää ja pohjoisen suot töplivät punakeltaista hillaa.

  Mailla ja teillä tapahtuu.  Joku nainen oli törmännyt rekka-autoon Hyvinkäällä ja tietäähän sen miten siinä on käynyt.

  Kuluvan viikon aikana poliisejakin näkyy teiden varsilla.
  Tarkastavat raskaiden ajoneuvojen kuskeja,  piirtureita,  maskotteja,  talismaaneja,  kusiluistimia,  läppäreitä,  piirtureiden erikoiskatkaisijoit a ja jopa lastin kiinnityksiä.  Toivottavasti kaikki on kunnossa,  että saadaan hyvät tilastot myöskin ulkolaiselle kalustolle.
  Siihenhän näillä etukäteisilmoituksi lla pyritään.  Ei pahoiteta naapureiden mieltä.

  Brysselin väsytysneuvottelut on saatu loppuun ja moni kummisetä pankkiiriystävänsä kanssa saluttelee porelimsan kera.  Patonkimaan bossekin  kasvoi pituutta ainakin croisantin verran.
  Miljardit maailmalle,  mutta mehän saatiin maajusseille myötäjäispätäkkää sentään miljoonia...

  Australia perui matkustajalaivojen tilaukset raumalaiselta telakalta.  Koronan pentele kun puuttuu kaikkeen ja sen varjolla säästetään rahaa -  ja tehdään rahaa. 
  Muti Merkelkin voi hyvin mielin siirtyä takavasemmalle kun
  Baijerin ja Wolfsburgin tuotteille jatkuu kysyntää varmistetulla ostovoimalla.

  Lääkärisnainen täällä meillä,  varoitteli hienovaraisesti koronaimperiumin vastaiskusta syksyllä. Koulut aukeavat,  turistit tuovat tuliaisia ja massatapahtumat keräävät kädellisiä laumaksi kokemaan vapauden ilosanomaa maskilla tai ilman.

  Ameriikan Tollosta on tullut maskimies joka kokee naamarin käytön isänmaalliseksi hommaksi.  Niin se kelkka kääntyy ja puheet tulevat entistäkin sekavimmiksi. 
  "No, ei se saa turpakuuppan alla huulia tötterölle",  totesi puosu ystäväni.  Hän vaihtaisi Tollon välittömästi edesmenneeseen hamppari Bogartiin,  joka sentään johtaisi maata kunnialla Chesterfield suupielessään.  Ystäväni sanoi myös taannoin,  että Bob Hopekin hoitaisi homman paremmin kuin sönkkäävä Tollo.
  No nyt tuli taas kerrottua kaverini mietteitä tärkeän viran hoidosta ja hoidokista.
  Historia kertokoon sitten aikanaan korutonta kertomustaan aikamme valopäistä.

  Valosta puheenollen,  löysin pätäkän avulla,  vanhan saksalaisen "telttalämmittimen" eli sellaisen yhden, kahden miehen,  mahdollisesti vuoristojääkärien varusteisiin kuuluneen laitteen vuosileimalla 1942.
  Onkohan sillä sytytetty Junoja ja Kultaleimaa
  ja haaveiltu Eisen Kreutzista ja Lily Marlenesta.  *****
  • Kaikkien Kaveri
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 16:52
  • Motto: Carpe diem...
  Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
  « Vastaus #1048 : 22.07.2020 kello on 08:31 »
  Keskiviikon morot!

  Nyt se on pois,  se käristyskuuppa.
  Eläköön arjen auvoisuus ja säiden siedettävyys.

  Vanha lautamies on puolustanut Suomen saamia tuloksia Brysselin neuvotteluista.
  Neuvottelija on puolestaan sanonut,  että Suomi on saanut vastauksia kysymyksiinsä...

  Taas oli tuomittu yksi oikeauskoinen  raiskaaja Tampereen puolessa.  Oli kadulta  "taluttanut" humaltuneen perheenäidin asuntoonsa.
  Oikeus lätkäisi pari vuotta vankeutta,  siis oli melko hintava ruma teko.

  Ruotsalaiset olivat varoittaneet,  että älkää tehkö koronan suhteen niin kuin me tehtiin.  Olikohan itse pääpoppamies antanut lausunnon?  Vieläkö ponteva pääministeri puolustaa valittua torjuntastrategiaa?

  Ameriikassa oli hautajaisissa tussarit paukkuneet.  Hautajaisväki oli vastannut luotisateeseen omilla mutkillaan.
  Se on sitä Chicagon perinteistä meininkiä se.

  Tollo oli päästänyt suustaan suuren viisauden.  Korona voimistuu kunnes se sitten laantuu.  Maskimiehellä pitäisi olla sellainen maski joka suodattaa ulostetta,  sitä suusta tulevaa potaskaa.
  No niin,  kyllähän vielä moni uskoo,  että jäpä pääsee toiselle kaudelle ellei sitten joku tee sitä mitä miehen pitää tehdä.
  Waynen Jussikin sanoi aikoinaan noin jossakin inkkarijutussa.

  Omituisen hiljaa ovat olleet Tellus-teatterin koomikot Ärripurri,  Musti,  Kenokaula,  Palsanaru,  Pikku - Rakettimies ja judoka-Vladi.  Ettei vain tauti olisi kellistänyt porukkaa punkkaan...

  Näköradiossa uutisoitiin,  että käytettyjä autoja voi helposti ostaa niitä näkemättä!
  Hyi helvata mikä uutinen.  Ainahan niitä on voinut ostaa näkemättä.  Kuluttajasuojalauta kunnat ovat jo vuosikausia käsitelleet sellaisia kauppoja.
  Myyntiä edistääkseen jotkut "artistit" ovat jättäneet rannalle vaateparsia,   niin kuin Karjalainen laulussaan kertoo ja jotkut rustaavat "uutisia käytettyjen autojen kaupasta."

  Kyllä nyt taas varoitellaan sateesta,  ukkospuuskista ja muusta luonnollisesta.  Liikenteen sekopäistä ei pahemmin varoitella,  annetaan sitten vaan liikennetiedotuksia joissa kerrotaan tien sulkemisesta ja kiertoteistä.
  Huumeet ovat jo suurempi riskitekijä liikenteessä kuin perinteinen "henkilöä väkevämpi" juoma.
  Olikohan tuo ilmaisu tasa-arvolain mukainen?  Tai muusukupuoli unionin hyväksymä?

  Tillikan hehkusukat ovat aikojen saatossa olleet erilaisissa pakkauksissa.  Metallirenkaalla tai ilman. Kuten myöskin ilman radioaktiivisuutta.
  Petroystäväni bensakeitin suhisi eilen vaikuttavan hiljaisesti.
  Mikä ettei,  uusi suutin ja puhdas säiliö puhtaalla bensalla.
  Illat pimentyvät joten valolaitteet kannattaa kunnostaa nyt eikä sitten uusien karanteenien aikana.

  *****
  • Kaikkien Kaveri
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 16:52
  • Motto: Carpe diem...
  Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
  « Vastaus #1049 : 23.07.2020 kello on 08:39 »
  Torstain morot!

  Olipa raikkaan viileää kun Topi-tiikerin kanssa teimme aamulenkin.
  Vielä ei ole niin viileää,  että penteleen punkit olisivat kohmeessa.  Hanakasti pureutuvat kuin kiinni kuin etelän vetelät elvytysrahoihin. 

  Kyllä nyt lehdet kertovat karavaaniharrastuks en buumista.
  Epäilemättä innostus harrastusta kohtaan on monelle alan yrittäjälle ollut yhdestoista kellonlyömä.
  Hyvä niin,  sillä ei ole mitään järkeä siinä,  että sadat matkailuautot ja -vaunut ovat liikkumattomissa sulkeisissa parkkikentillä.
  Liikkuvat värkit tuovat iloa,  onnea käyttäjilleen,  useimmiten.
  Niin ja ahneelle ristinuolikokardi karhulle hilloa.

  Marinin akan tyttö on tuonut terveisiä Brysselistä ja hehkuttanut saavutuksiaan.  Oli kuulemma pistänyt paellat Espanjan pääministerille väärään kurkkuun...
  Yön hiljaisina tunteina oli vielä vääntänyt satoja miljoonia fyrkkaa meille.
  "Joo,  jos joudut ryöstön kohteeksi ja saat pidettyä taskut niin,  että ihan kaikkia ei sulta viedä niin sehän on puhdasta tuloa se jäännös siellä liivintaskussa",  sanoi ystäväni puosu kun uutisia arvioitiin.
  Tämähän on yhtä eurosäkpottia kun kohta saadaan jännittää
  polttonesteen mittarihintoja. 
  Sehän myrkyn lykkää jos vielä tulee se toinen aalto koronan kuristuksessa.

  Onneksi kaikki asiat eivät ole negatiivisia paitsi ne positiiviset testitulokset. 
  Nyt pääsee matkustamaan moneen maahan ja porukalla kokoontumaan vaikka kirkastus- tai possujuhlille.
  Ilmasto on saanut rahaa ja vihreät kestävät kehitykset.
  Joku firma tekee safkaa jopa ilmasta.  Happea,  vetyä ja vähän jotain muuta niin siinä se on.  Se kurmee käntty!

  Merenkurkun yli suunnitellaan siltaa.  Uuden tekniikan myötä hanke toteutuisi muutamalla miljardilla.
  Löytyisikö Brysselistä pätäkkää tuohon hankkeeseen?
  Ei siitä mitään tulisi,  Haaparannan Nuuskamafia ja Vantaan viheriät torppaisivat sellaisen hankkeen.

  Ameriikan Tollo kiristää hamppua kaulansa ympärillä.
  Kuvittee,  että pikku-Pete ja iso-Pat,  mutkamiehiä molemmat,  tulevat marraskuussa pelastamaan nössön joka on tehnyt kaikkensa värillisten vuoksi.

  Naapurin kuuluisa oikeuslaitos on saanut kiikkiin vaarallisen pedofiilin.  Oikeus antoi ohjeistuksen mukaisesti muutaman vuoden vankeutta vanhalle miehelle.
  Eipähän enää pääse kaivelemaan isä-aurinkoisen saavutuksia ja pahoittamaan fanien mieltä.
  Monet toivovat,  että pistävät ukon ikkunattomaan selliin.
  Ovat nuo ikkunat osoittautuneet nykyään varsin vaarallisiksi tuolla naapurissa...
  Tiivin ja Pihlan myyntimiehet esitteineen asialle.  Suuri maa,  suuret toleranssit.

  Liikenteeseen tuli uusia sääntöjä.  Ainahan niitä on ollut niitä sääntöjä.  Jo melkein sata vuotta sitten,  tarkemmin vuonna 1923 oli pääkaupungissa oma Liikenneohjesääntö kansalaisten parhaaksi.

  Muutkin brittiläiset lyhtyjen valmistajat,  tunnetun Tilleyn lisäksi,  teettivät omia hehkusukkia.  Merkkituotteita piti olla jo vuosikymmeniä sitten.
  Pubeissa ja kylillä voitiin sitten vannoa oman merkin nimiin.
  Sen potkupalloseuran lisäksi...   
   

  Sivustoa katsottu kertaa

  Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

  karavaanari.org powered by Debian Linux


  anything