rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin  (Luettu 96526 kertaa)

*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:tänään kello 12:51
 • Motto: Carpe diem...
Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
« Vastaus #705 : 14.10.2019 kello on 08:19 »
Maanantain morot!

Hyvä se on toimittajien radiossa soitella jotain renkutusta jossa väitetään,  että Kaliforniassa ei koskaan sada.
Täällä ei kukaan nykyiskelmien laulajista tai piipittäjistä uskalla laulaa,  että Juupajoella ei koskaan sada!
Ei edes kukaan rappari voisi niin laulaa,  sillä eihän laasti kunnolla kuivu,  sateella.

Vanha mustan oriin ratsumies,  se Raikka Kilasivi,  on arvostellut nykyisiä politiikan päättäjiä. 
Toinen joka iskee piikkejä ja lihapuheita on se turhautunut trasupaattimies,  se radiomiehen kaveri,  joka on perustanut oman liikkeen.  Sillähän on kokemusta jopa rakennusliikkeistä. 
Tukia,  tukia, tukis ja kaikenlaisia tukia hallitus haluaa jakaa sinne sun tänne.  Iso kysymys on se kuka maksaa tuet?  Eli mistä rahat?  " Velka on maksettava,  eikös juu.."   sanoo vanha laulu renkutuskin.
Joissakin yhteyksissä päättäjät ovat niin huolestuneita tulevien sukupolvien elinmahdollisuuksista kun puhutaan nykyisistä eläkkeistä.

Janutskin ja pösilö dosentti vastaavat hovioikeudessa tekemisistään.  Toivottavasti kätyri-dosentti saa ehdottoman tuomion sillä juippi on varsin raskaasti punavärillä mustamaalannut  rohkeaa toimittaja Aroa,    joka on joutunut uhkailujen kohteeksi ja muuttamaan asuinpaikkaansa.

Näköradion hupiohjelmissa on omituisen paljon samat tyypit esillä.  Onko hyviä ja ammattitaitoisia näyttelijöitä niin vähän,  että samat naamat tekonauravat niin monissa ohjelmissa.
Eikä ne kaikki ole näyttelijöitä vaan "julkimoita" ties mistä syystä.  Koskahan Rintin Anne menee johonkin tikkatauluksi tai ehkä tuulettimen eteen junttilan tuvan tuotoksien kera?
Vai riittikö vieraan kestitys,  sen joka paikkaan änkeävän yövieraan...

Menivät sitten ostamaan isot siivut saksalaisesta energiayhtiöstä joka huseeraa hiilikasoillaan.  Ne Fortumin bisnesgurut.  Aika näyttänee mitä omistamallemme firmalle tuosta hankkeesta seuraa.  Pätäkkää, hikeä vaiko vain veroja?

On se uutinen sekin,  että matkustaja-alus meni Korintin kanavasta läpi reunoja hipoen.  Onneksi matkustajilla ei ollut sunnuntain hesaria jolla olisi saanut stopin aikaiseksi...

Ameriikan Tollon toimien seuraukset kuuluvat ja näkyvät uutisissa Syyriasta.  On se monitoimi liikemies joka menestyisi myös monosen liikeidealla.
Kurdit pyytäneet sen roiston  apua,  joka on koko sodan avainhenkilö.  Tuosta se soppa kiehuu ja kutsuu köökkiin lisää kokkeja. Teheranin kokki- ja koraanikoulussa ollaan tarkkana tapahtumien suhteen. 
Törkin Ärripurri huitoo palatsissaan käyrää miekkaansa ja unelmoi,  että sillä voisi sivaltaa myös Irakin suuntaan kun siellä on maan alla sitä ruostesuoja-ainetta.

Oli miten oli,  niin perkolaattorikaffet petroenergialla ovat äijämäistä luxusta petroveljille.
Vuosikymmeniä vanha kolmijalka Primus on nopea ja tehokas keitin.


*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:tänään kello 12:51
 • Motto: Carpe diem...
Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
« Vastaus #706 : 15.10.2019 kello on 07:36 »
Tiistain morot!

Nyt on välipäivä,  sanoi radion ääni.  Mikä ihmeen välipäivä?
Tietysti sateiden...

Lorvipaikkahakija juippi oli raiskannut 14 -vuotiaan tytön ja sai siitä tuomion.  Viisi vuotta tuli ketkulle kakkua,  mutta ensikertaisena tuomittuna,  mutta ei välttämättä rikollisena, pääsee ehkä puolella.  Ellei sitten juttua käsitellä ylemmissä
arvonta-asteissa.
Haloo,  haloo päättäjät ja paapohyssyt!

Poliisi alkanut Helsingissä sakottamaan jalankulkijoita ja pyöräilijöitä liikennerikoksista.  Varmaan on aihetta siihen sillä sen verran röyhkeätä on siellä "sukkahousu-rakettien" kurvailu jalankulkijoiden ja muun liikenteen seassa.
Kuvittelevat juipit,  että kireät housut ja vilkkuvalo persauksissa antaa erivapauksia säännöistä.

Barcelonassa on 37 ihmistä loukkaantunut mielenosoituksissa.  Espanjan korkeinoikeus ei hyssyttele jakaessaan tuomioita.  Tuomitut olivat rauhanomaisesti vaatineet Katalonialle vapautta ja siitä lätkittiin vuosien tuomioita.  Sitä kansalaiset eivät sulattaneet ja lähtivät katujen lisäksi lentokentälle.

Sale lähtenyt Afrikkaan vierailulle.  Ensimmäinen vierailu siihen maanosaan.  Toivottavasti muistaa sanoa,  että ei meillä ministerit jaa asuntoja noin vain...

Ameriikan Tollo uhkaa pistää Törkin talouden kuralle jos eivät pysy omalla tontillaan.  "Sen konkurssi homman Tollo osaa kun se tehnyt jo kuusi omaa" , kirjoitti eräs kansalainen.

Britannian isoäiti,  se Lissu,  piipitti jotakin brexit- sanomaa uutisissa.  Hyvä,  että kruunupää ottaa kantaa vakavaan asiaan.  Jotenkin jäi mielikuva siitä,  että mummeli ei oikein ymmärtänyt mistä on kysymys...
Ei kai yli yhdeksänkymppisen tarvitse kaikkea tietää ja ymmärtää.  Riittää kun muistaa teenjuonnin etiketit ja lemmikkihauvelien nimet.  Niin ja tietysti välillä vilkuttaa kuninkaallisilla ranneliikkeillä...

Pelottelua,  sitä riittää.  Muutakin kuin ilmastojuttuja.  Niitä enempi maanläheisiäkin aiheita on kuten se kuuluisa paskalaki joka astuu kohta voimaan...
Mikähän on ilmapiiri ja tunnelma siellä Junttilan kuuluisassa tuvassa...?

Liekeissä on eroa.  Kuuppa hehkuu punaisena kun palaminen on oikean mallista.
Kyseessä uusien silent-kupujen testaus.


 


*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:tänään kello 12:51
 • Motto: Carpe diem...
Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
« Vastaus #707 : 16.10.2019 kello on 08:03 »
Keskiviikon morot!

Luvataan sadetta,  vaikuttaa ihan sote-hommilta nuo sääennusteet.  Tyytyisivät vaan siihen aina toimivaan ennusteeseen;  paikallisia sadekuuroja ajoittaisesti.

Vanhat jutut tulevat julkisuuteen,  esimerkiksi monitoimitaiteilija Loiri on ollut väkivaltainen nuorena ja vetänyt pikkuhousu Kung Fu miestä pataan. 
Samainen Sysimetsän akan poika oli kaahannut poliisin tutkaan yli 150 km nopeudella.  Kyllä julkisuutta voi hankkia vaikka millä keinoin nykyään...

Uudet kauppakeskukset ovat pistäneet Hesan keskustan liikkeisiin tutinaa.  Suunnittelevat uusia keinoja saada keskusta kiintoisaksi.  Pelkäävät,  että maksavat asiakkaat suunnistavat Rediin ja Triplaan.
Lisää vaan autoilun rajoituksia ja vähemmän parkkipaikkoja niin tulee tilaa ja väljyyttä keskustan liikkeisiin!

Joukkoliikennettä pitäisi suosia joidenkin mielestä ja kuitenkin uutisissa kerrottiin,  että bussiliput kallistuvat reilusti vuodenvaihteessa.  "Tehkää niinkuin minä sanon,  mutta ei niin kuin itse teen". 
Tyypillistä holhousyhteiskunnan mantraa ja ilmastohorinaa.

Kataloniassa liekehtii sillä Espanjan sivistyneimmän ja työteliäimmän alueen kansalaiset eivät hyväksy Madridin juristien näkemyksiä mielipiderikoksista. 
Sarjamurhaajat saavat pitkiä vankeusrangaistuksia sivistysvaltioissa mutta mielipiteistä ei ihmisiä suljeta vankiloihin vuosikausiksi.  Vieläkö pikkumies Francon henki elää?  Poliisien hattumalli on muuttunut El Caudillon ajoista mutta "peltipipojen" henkinen perintö jatkuu...

Törkin örveltävä Ärripurri uhoaa ympäröivälle maailmalle.
Sönkkäävän pressan sotilaat ovat murhanneet siviili-ihmisiä ja siten muodostetaan muka turvavyöhykettä.
Tuollaista valtiota joku oli maanittelemassa EU:n jäseneksi taannoin.  Mukana taisi olla joku tunnettu Stasin agentin kaveri,  joku säästöpossu pohatta.

Ranskalaiset osaavat mielenosoitusten taidon ja keinot.
Tuhannet palomiehet lakkoilevat Pariisissa ja poliisi on vesitykeillä jäähdytellyt kuumia palomiehiä.  Muutama henkilö loukkaantunut ja muutamia pidätetty.

Eteläisessä Ruotsissa poliisit ja palomiehet  ovat hyvää pataa ja kavereita keskenään,  koska joutuvat turvautumaan toisiinsa kun menevät tietyille asuinalueille.

Löytyyköhän mitään niksiä,  jolla avitetaan  brexittiä ja saataisiin tuo huvittava justeerin liike loppumaan? 
Tullit ja puomit rajoille ja Boris parturiin.  Se on siinä!

Britanniasta tulikin mieleen ne maineikkaat voimavalolyhdyt Tilleyt. 
Ovat niin yleisiä ja tunnettuja värkkejä,  että eri mallit ovat saaneet tuttavallisia lempinimiä:
"Hörökorva" ,  "Pöllö",  "Ruuvijalka länkisääri" ja "Belfastin länkisääri". 
Käytettäessä  noita nimiä vaikka puhelinkeskustelyissa niin  petroveljet tietävät heti mistä mallista on kysymys.

Kuvassa Belfastin länkisääri.


*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:tänään kello 12:51
 • Motto: Carpe diem...
Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
« Vastaus #708 : 17.10.2019 kello on 07:35 »
Torstain morot!

On siellä ovien takana jo varmaan porukkaa kun helvetin ovet avataan.  Ei,  ei ole kyse joukkopaosta Valkoisesta talosta,  vaan Triplan ostoshelvetistä.
Siitä kolmen korttelin liikekeskittymästä joka avataan puoli kahdeksalta.
Ettei vaan hakata kirveitä kiveen noiden kauppakeskuksien kanssa?
Kauppakeskus Redi on hapuillut rytinällä monien ongelmien kanssa.  Sekava kokonaisuus ei ole kaikkia vakuuttanut.

Eivät ole autoilevan asiakkaan ystäviä nuo keskukset maksullisen pysäköinnin kanssa.  Ahneutta ja rosvousta on viiden euron tuntimaksu.  Siitäkin huolimatta,  että eka tunti olisi ilmainen.  Siis eräänlainen stressitunti joka ohjaa pikaostoksiin,  sähellyksiin ja kilpajuoksuun kellon kanssa.
Aika näyttänee onko tuo uusi ostoshelvetti Tripla vaiko Kupla...
On siellä ainakin tilaa ja kuutioita vaikka vastaanottoon...

Laihialla puidaan kolmiodraamaa.  Kaikkea se into ja himo teettää.  Mennä nyt kilpakosijaa tyynyttämään sillä lailla,  että henki pakenee ja silmälasit sotkeutuu.

Jämijärvellä poliisi etsintäkuulutti ja varoitti poliisin palveluksessa olevasta koirasta.  Onneksi nuuskija on sittemmin löytynyt.

Brexit sähellys jatkuu vielä kun sopimusta ei ole syntynyt.
On siinä pösilö-boriksella hommaa saada oma porukka hyväksymään sopimus,  jos sellainen saadaan rusnattua kasaan.  Joutuuko juippi mankumaan  lisäaikaa...?

Barcelonassa hulinoidaan ja siten vahingoitetaan itsenäisyyshanketta.

Sapeli-Arabiassa törmätty bussilla isoon aitoon ja kuolleita kymmeniä.  Pyhiinvaellus olisi turvallisempaa kameleilla ja aaseilla.

Ameriikan Tollo on saanut "vakavan hermoromahduksen"  sanoi Pelosi.  Tarkan  havainnon on tehnyt mimmi.
Tollo lähettänyt Ärripurrille kirjeen joka kertoo kirjoittajan henkisen tason.  Lähtölaskenta kiihtyy...

Törkin kaheli diktaattori pitäisi pikaisesti pysäyttää ja estää laajamittaiset selkkaukset Lähi-Idässä.
Euroopassa piti samanlaisia uhmakkaita puheita eräs taiteilijan planttu 1930-luvulla ja siitä ei hyvää seurannut.
Viiksekäs käsivarsivoimistelija olisi voitu melko helposti pysäyttää naapureiden taholta,  mutta vellihousut pääministerit "uskoivat ja toivoivat" euroopalaisille hyvää.
Roistojen kanssa ei pärjätä sopimuksia heiluttamalla ja se tiedetään nyt.

Petroystäväni Mikko saa hallintaansa Aladdinin harvinaisen petroolilämmittimen.  Pienikokoisen ja helposti.siirrettävän laitteen jonka sininen liekki on Aladdinille tunnusomaista.*****
 • Karavaanari
 • Viimeksi paikalla:tänään kello 08:51
 • viihtyy puskissa
Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
« Vastaus #709 : 17.10.2019 kello on 08:17 »
Oliko se siniliekki, Blue Flame ihan Aladdinin itsensä käyttämä nimitys vai kansan suussa tullut? Puhtaasti palavat kyllä tämän tyyppiset lämmittimet, vaikkakin mulla on kokemusta vain semmoisesta pari vuotta sitten kaupasta ostetusta...

*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:tänään kello 12:51
 • Motto: Carpe diem...
Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
« Vastaus #710 : 17.10.2019 kello on 11:09 »
Moro elwari!

Kyllä se on Aladdinin käyttämä oma mallimerkintä tietylle sarjalle.
Tuo kuvassa oleva Aladdin on lisenssillä Iranissa tehty pienempi malli.

*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:tänään kello 12:51
 • Motto: Carpe diem...
Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
« Vastaus #711 : eilen kello 08:00 »
Perjantain morot!

Hyvät ovat surffauskelit siellä uudessa ostoshelvetissä,  uutisvälähdysten mukaan.  Taskulaskin merkonomit  ovat varmaankin laskeneet,  että käyrää laudanpätkää kanniskelevat hupparipojat ovat sitä asiakaskuntaa joka tuo fyrkkaa taloon...
Jonkinlainen nimikilpailu,  siis sille epäviralliselle nimelle,  on julistettu.  Eikä ihme sillä virallinen nimi yrittää kertoa,  että täällä ollaan niin maailmankansalaisia,  että lontoon murretta ängetään kaikkialle.  "Mall of Tripla" kuulostaa omituiselta.  Suunnittelijat tietysti uskovat,  että kansalaiset sopeutuvat kaikkeen. 
Ehkä arkkitehti oli vieraillut savonlinnalaisessa elektroniikkaliikkeessä jossa myyjä oli kysynyt laittaessaan asiakkaan kassiin ostoksia; "haluatko tänne kassiin mukaan niitä donot eatteja"?
Siitä nimestä vielä hivenen,  ystäväni puosu lohkaisi,  että nimeksi voisi sopia vaikka "Ripuli"  tai  "Römpsä".
Kävijämäärä oli ollut ensimmäisenä päivänä 140,000 kävijää eli kyllä siihen joukkoon on mahtunut ripulointiakin...
 
On se Oulu kiihkeän kasvun kaupunki.  Siellä vanhuksiakin raiskataan.  Oliko lorvipaikanhakija kuvitellut,  että vain lasten raiskaaminen on Suomessa rikos?
On siinä lakupojan juristilla hommaa saada oikeus vakuuttuneeksi,  että kaikki johtuu vain kulttuurin tuomista perinnetavoista...

Pösilö-Boris oli jo patistellut parlamentin jäseniä neuvottelemansa sopimuksen taakse. 
Ottaisi vaan ginipullon duffelitakkinsa povitaskuun  ja menisi Theresan luo vierailulle.  "Mitäs me kohtalotoverit,  otetaan tujaukset Dunkirkin muistolle..."

Ameriikan Tollo yrittänyt paikkailla tosi pahaa mokaansa.
Pisti bulldogit asialle Törkkiin ja sai joitakin korjausliikkeitä aikaiseksi.  Antaisi vaan tiketit Yhdysvaltoihin kaikille niille Isiksen mustakaapuisille lihanleikkaajille,  jotka Tollon itsensä möhlinnän seurauksena piilottelevat naisten kaapujen suojissa.

Tekniikan ihmemiehet aikovat lähettää Atlantin yli miehittämättömän laivan ensi vuonna.  Onnea vaan,  sanoi puosu ystäväni ja muistutti saattoaluksen tärkeydestä ja median mukanaolosta.  Täytyyhän kansalaisten tietää,  että ei mysteerit elämään....

Kaikkea on tarjolla myös petrovehkeiden maailmassa.
Saas nähdä onko tuosta Aladdinista lämmön tuottajaksi?
Se selvinnee patologisessa operaatiossa.


*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Viimeksi paikalla:eilen kello 21:40
Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
« Vastaus #712 : eilen kello 08:43 »
noissa vanhoissa petromaxeissa on ollut ja (on kait saatavana vieläkin) thoriumia noissa liekkipusseissa...se on radioaktiivista.... :o
ja asbestia.... :o

Mutta kunnon aineista syntyy kunnon valo.  Thumb


*****
 • Kaikkien Kaveri
 • Aiheen aloittaja
 • Viimeksi paikalla:tänään kello 12:51
 • Motto: Carpe diem...
Vs: Vanhoilla vehkeillä valoa illanistujaisiin
« Vastaus #713 : tänään kello 07:58 »
Lauantain morot!

Mukavat kymmenen astetta näyttää lämpömittari ulkona.
Saas nähdä tuleeko tänään soittoa joltakin energiayhtiöltä.
Usein rimputtelevat ja kyselevät minkälainen on nykyinen sähkösopimus.  Saamatta vastausta.
Lehtikauppiaille on hykerryttävää vastata kohteliaasti; " ei kiitos.  En tilaa lehtiä niitä on jo aivan liikaa.  Ja osa vielä haravoimatta".

Poliisi etsii aina vaan.  Niin siellähän niitä etsiviä on.
Nyt etsitään Espoossa valkotakkista miestä joka yritti saada mukaansa pienen koulupojan.
Pieksämäellä etsitään pillastunutta karjapuskurilla varustettua maasturia joka oli puskenut ja murjonut henkilöautoa kuin taisteluhärkä konsanaan.  Hopeanvärinen maasturi oli oletettavasti Mitsubishi Pajero. 
Toivottavasti se löydetään ja viedään hoitoon Kuusakoskelle.
Siellä kuulemma tehokkaat hoitomenetelmät vikuroiville puskijoille.  "Sieltäkö se Miina Äkkijyrkkä on saanut niitä elinluovutuksia" ,  kysyi puosu ystäväni kerran kun puhuttiin varaosista.

Ei ne siellä Brysselissä ole oikein lämmenneet Anne Rintin ja Tutti Tippuraisen pätäkän käyttösuunnitelmista.
Eipä tietenkään,  ainakaan ne etelän ja idän tahkakourat.

Tänään on sitten Päsilö-Boriksen pöksyt vaarassa. 
Jurri-Junkkeri oli murjaissut vitsin;  "kaikki ymmärtävät englantia mutta kukaan ei ymmärrä Englantia".
Kieltämättä hyvä tiivistys vuosien sähläilystä.

Jotkut peloittelevat sivistynyttä maailmaa povaamalla,  että Tollo valitaan uudelle kaudelle ja vieläpä kovalla kannatuksella!  Onko ulkoavaruudesta tullut outoa säteilyä Ameriikan mantereelle?  Vai onko kolajuoman vanha resepti otettu käyttöön?

Törkin diktaattori Ärripurri pitäisi lampsuttaa Haagin tuomioistuimeen sotarikoksista. 
Ei ole kovin pitkä aika siitä kun Törkkiä tuupittiin kohti Unionin jäsenyyttä.
Onneksi nyt ollaan kriittisempiä eikä uusia jäseniä oteta noin vain.  Vanhoillekin uusille jäsenille lapioidaan voimapaperia jotta jaksavat vetää omaa linjaa tässä niin kivassa kansojen klubissa.

Petroäijillä ei ole suljettia klubia,   vaan jokainen voi hääräillä oman mielensä mukaan.  Yhteistyö ja avun anto toimii hyvin sillä valistuneet ja erikoisosaamista omaavat petroveljet pitävät lamput kirkkaana,  keittimet kuumina  ja lämppärit lämpiminä.  Varaosiakin  löytyy tarvittaessa.
Mutta niitä tonoeatteja ei lamppuhommissa tarvita.

Niitä laadukkaita hehkusukkia,  jotka eivät sisällä radioaktiivisia aineita,  käytetään lähes päivittäin! 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux