rekisteriseloste

Kaupallinen ilmoitus

Kirjoittaja Aihe: Kopparö  (Luettu 8947 kertaa)

*****
  • Karavaanari
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 06:00
    • circleset
Vs: Kopparö
« Vastaus #15 : 22.09.2019 kello on 18:53 »
Tänään tuli käytyä alueella. Ihan päiväreissuna ilman vaunua pelkällä veturilla. Hyvät oli ravintolassa pöperöt ja annokset sitä kokoa, ettei todellakaan jäänyt nälkä  Thumb

Paikka on todella hienoissa maisemissa, infrastruktuuri vaikutti ihan hyvältä ja fiilis positiiviselta. Ihan koko laajaa aluetta ei tullut käveltyä läpi, vapaa kylttejä etsien. Jonkin verran noita löytyi mutta melko täyttä oli kokonaisuutena.
 
Mielellään kuulisin lisäkommentteja tuosta alueesta. Niin plussia kuin mahdollisia miinuksiakin.
 
Eipä ollut hetki sitten käynyt mielenvieressäkään kausipaikan katselu.
 
Vähän taustaa mielenmuutokselle:
 
Lähes neljännesvuosisadan ajan on ollut vanhempien mökkikompleksi Pellingissä käytössä. Nyt syksyllä heille oli kypsynyt ikääntymisen myötä ajatus paikasta luopumisesta. Mökin hankinta omiin nimiin ei ole järkevä vaihtoehto koska kesäloma eli se 4 viikkoa tulee reissattua Euroopassa vaunun kanssa. Takana on viisi euroturneeta ja toivon mukaan vielä toiseen viiteen saa motivoitua nyt 10v ja 9v muksut mukaan. Muutenkin loma-ajan ulkopuolisista viikonlopuista iso osa kiinni lasten harrastusten takia.

Vaihtoehto voisi olla tehdä viikonloppureissuja eri rasteihin mutta veikkaan että kynnys lähteä liikenteeseen koko yhdistelmän kanssa pihasta karsii reissuja tehokkaasti. Pelkällä veturilla matka tuonne kotipihasta kesti 1h 45 min mikä on vielä varsin inhimillinen. Etenkin jos perillä on vaunu telttoineen valmiiksi pykälässä.

*****
  • Kalustoon kuuluva
  • Viimeksi paikalla:eilen kello 21:25
  • Autossa on pyörät
Vs: Kopparö
« Vastaus #16 : 22.09.2019 kello on 18:59 »
Hyvä paikkahan tuo ollut. 30v ollut minulla paikka siellä. Vapaita on jonkin verran ihan hyviäkin paikkoja. Merenrantaa tuskin heti tarjolla :) Mutt ei kaukana. Tervetuloa ps on meitä siellä muitakin

 

Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux