rekisteriseloste

Kirjoittaja Aihe: Ensi talvea pohdittaessa....  (Luettu 11927 kertaa)

*****
  • Kaikkien kaveri Sr.
  • Aiheen aloittaja
  • Viimeksi paikalla:tänään kello 00:49
  • Fiat Carado T448 2.3 130 -13
Ensi talvea pohdittaessa....
« : 10.03.2017 kello on 00:35 »
Olen nyt pari kertaa tuolla Malagan ympäristössä käynyt talven aikana ja kyllä on aika vahvana vaihtoehtona että olisi sen ydintalven siellä (esim. joulukuun puolivälistä maaliskuun puoliväliin). 90vrk on hyvä tuon matkavakuutuksenkin kannalta..
Omat työt pystyy hoitamaan tarvittaessa sijainnista riippumatta.

Tässä on muutama vaihtoehto ollut mielessä:
1. Asuntoauto majailee talven tallissa suomessa kuin nyttenkin. Vuokrakämppä ja kulkeminen lennoilla.
2. Ajelen asuntoauton syys-marraskuussa valmiiksi tuonne paikanpäälle. Sitten pitäisi olla paikka mihin sen jättää. Tuossa tulisi kivasti keskieuroopan turneeta samalla jos siirtymiseen varaa esim. 2-3viikkoa. Keväällä tuo sitten pois jos huvittaa.

Sitten majoituksena ollessa olisi joko vuokrakämppä tai mukava paikka tuolle autolle.
--> Ongelma: mukava paikka kohtuullisen lähellä palveluja. Muutaman leirintäalueen kävin jalkaisin katselemassa tuolle Malaga-Fuengirola-Marbella ympäristössä eikä niistä kyllä mikään miellyttänyt. Aika ankeita, huoltorakennukset betonikolhooseja, tontit jotain betonilla päälystettyjä tai autot/vaunut vieri-vieressä, sijainnitkaukana keskustoista. Pari oli suomalaisten paikkoja niin voi sitä kyttäyksen määrää kun sinne meni katselemaan paikkoja.
--> onko ehdotuksia? Mielellään kohtu rauhallinen, max. 5km säteellä palveluista, voisi olla nurmialuetta ja muuta. Siistit huoltorakennukset.

Tuo vuokrakämppä ja asuntoauto olisi myös ihan kiva yhdistelmä. Olisi auto käytettävissä, saisi tavaraa vietyä mennessä ja pääsisi viikonloppuretkille eri puolille Espanjaa.

Tämä on taas hullua kyllä että pitää maksaa noita ajoneuvoveroja kauheasti suomeen vaikka auto siellä mutta se on varmaan kärsittävä (tosin tietty jos auton saisi vakuutukseen vaikka verot poikki niin empä usko että ketään siellä valvoo että auto on suomessa liikennekäytössä, mutta vakuutukset...)....

Onhan tuossa tuo kulkeminenkin tietenkin: Tallinnasta 4000km, Saksan lautta hieman helpottaa tietenkin.