Tekniikkakeskustelut > Käyttö- ja jätevesi

Vesien määrät kulukimessa

<< < (6/6)

tapani pokkinen:

--- Lainaus käyttäjältä: 88k5 -  4.05.2011     kello on 11:53 ---Ilmeisesti tämä kuva  :D
(Kuva piiloitettu, klikkaa tätä niin näet kuvan.)
Tiukinpaikka oli tuossa takaisintulo penkkaa ylös takaisin assutielle - kävi transukin ristiriipunnassa, mutta onneks paripyörät ja luistonesto siirsi vedon ilmassa roikkuvalta pyörältä pois  ;D

Tuo on totta mm. kolibakteerien kannalta - kuumentaa riittävästi, vaikka mulla tuo UV-C -lamppukin on.. "harvoinhan turvavöitä autossa tarvii vaikka niitä aina käyttää" (en minä ainakaan koskaan tarvinnut :-\ )

--- Lainaus päättyy ---

Kyllä paripyöräauto on aina paripyöräauto, meinaan puskaparkkilaiselle ;D ;D ;D

Turhan Höpöttäjä:

--- Lainaus käyttäjältä: ihaa -  4.05.2011     kello on 07:55 ---Niin kahliutuu mutta siellä leirintäalueilla on lapsille ikäseuraa ja monessa paikassa kuten Vaasassa naapurina on Wasalandian tapainen huvipuisto jossa saavat temmeltää ja meidän aikuistenkin aika menee kivasti.

Ja nyt voinee luopua siitä kakkosakun hankkimis ajatuksestakin kun autoon hankittiin ilmastointilaite niin on yksi syy lisää käyttää pelkästään alueiden palveluja sähkön saamisen vuoksi.

--- Lainaus päättyy ---

Joo, tosi on, muksut kun on mukana niin tulee leirintäalueita käytettyä. Olen nyt tukistellut itseäni, että kun muksuja ei ole mukana, niin palataan entiseen 30 vuotta sitten omaksuttuun tapaan, että syödään ja kahvitellaan autossa ja leirintäalueille mennään vain saunomaan. Säästyy muuten "pitkä penni".  Suihkusta sen verran, että jos alueen suihku on epäsiisti, niin olen käynyt omassa. Harmaista vesistä ei ole ogelmaa, niin kauan kuin teitä suolataan, lietelantaa ajellaan pelloille ja parkkipaikat kuseksitaan ja paskannellaan. :D

retkeilijä:
Myös me kaksi aikuista käymme leirintäalueilla vain saunassa ja samalla lataamassa akkua pidemmillä matkoilla. Useimmiten reissut ovat lyhyitä, jolloin haisevimmat paikat (alapesu, kainalot pesuliinalla) suihkautetaan omassa suihkussa.

Mobiilissamme (< 6m) on pieni peräylitys ja suurehko maavara eikä yleensä ole ongelmia päästä luontoparkkeihin.
 
Tuossa edellisessä kuvassa on kantava luonnonsoratie, ei kuoppia, ei liukkautta sateellakaan, ei vastaantulijoita. Mielestäni ihan hyvä ”liittymä”. Vauhdilla nousee.

edit: ja kesällä uimaan  :D

Vaeltaja:
Liikkeelle lähdettäessä täytetään auton raikasvesisäiliö täyteen 120 l. Ruokavettä otetaan erilliseen 15 litran kannuun ajatellun käyttötarpeen mukaan 7-15 l. Jääkaappiin 1,5 l limupullollinen kylmää juomavettä.

Meillä kulkupelissä on ahdas yhdistetty WC/suihkutila. Emme ole sitä käyttäneet suihkutteluun. Liikkuessa olemme käyttäneet uimahallien palveluja peseytymiseen. Eläkeläishinnoilla ei pesukerralle suuria kustannuksia tule. Kesällä on monella uimarannalla suihkut, ja muutamilla uimarannoilla on saunomismahdollisuu s olematonta korvausta vastaan. Alueilla poikkeamme hyvin harvoin.

 

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[*] Edellinen sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View