Tekniikkakeskustelut > Matkailuautot

Lisää poweria matkailuautoon

(1/2) > >>

88k5:
Lueskelin jokin aika sitten erään Buten blokia Kroatian reissusta. Samalla lukukerralla sattui silmään juttu boxioptimoinnista Fiat Ducato -alustaiseen m-autoon 8)

Liekö kukaan piristänyt Fordia tai Fiatia - tuleekohan tehoa, vääntöä ja kulutussäästöä, niin kuin luvataan  :-X


Pitihän tuota tilata päivitystä Fordiinkin. Paketti tuli ajallaan - kohta pitäisi olla 175hp ja 450Nm  :)


Asennus näyttää todella helpolta. Liitin irti ja palikka väliin  ..

Täältä tilasin; https://www.tuningkit.de/tuningkit-angebot.php?modell=2833
Maksoi vain 108,28€ (alv 0%) ovelle kannettuna..

Turhan Höpöttäjä:
Kyllähän raskaaseen autoon meikäläinenkin lisää poveria tarvitsisi, mutta kun kone on TD eikä TDI.  :'(

iso-juuso:
Toivottavasti voimansiirto kestää sen lisävoiman, kun kuitenkin on niin että autotehtaat eivät kustannussyistä varmaankaan kivin paljoa ylimitoita voimalinjan komponentteja.

88k5:

--- Lainaus käyttäjältä: iso-juuso - 16.04.2011     kello on 09:26 ---Toivottavasti voimansiirto kestää sen lisävoiman, kun kuitenkin on niin että autotehtaat eivät kustannussyistä varmaankaan kivin paljoa ylimitoita voimalinjan komponentteja.

--- Lainaus päättyy ---

Ymmärtääkseni tässä 2.4TDCi (140hp) vehkeessä on on sama 6-pykäläinen aski kuin 3.0TDCi (200hp). Tuossa isommassa on 1 muki lsää. Konehan takaveto-paripyörässä pitkittäin ja koko voimansiirtolinja "kuorma-autolinjaa".

Epäilyttää vaan, että mahtaako mitään poltoainesäästöä tulla  ;D Välitys on aika tiuha, eikä voima ole loppunut alkup. viriasteella tuolta +100km/h vauhdeistakaan..

Kun tuo boxin hinta oli noin huokea ja lupaukset kovia, niin piti "sortua"... 'Road testit' jää pääsiäisen toiselle puolelle eli ensi kuuhun  :( Kun ei ole ajoa autolle vielä (liikennekäytöstä poistossa).

Ossi66:
Säästöpuoli voi jäädä "huijausboksilla" vähäiseksi, sehän vain väärentää koneen anturitietoja ja siksi kone saa lisää syöttöä. Turha verrata optimoituun ohjelmistopäivityks een.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

Vastaa

Siirry pois tekstitilasta
Mobile View