rekisteriseloste


Vastaa

Varoitus - sillä aikaa kun luit aihetta, 45 uutta viestiä lähetettiin siihen. Haluat varmaan lukea nekin tuolta alempaa.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 400KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen pressan (Sauli) sukunimi:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: Alan
« : eilen kello 00:06 »

Ei kyitä näkynyt, ei tuolla eikä muuallakaan. Suoranaisesti en niitä osannut etsiä, mutta yleensäkin minulla on tapana tarkkailla uusia alueita sellaisella kulkiessani. Herkästi olisin huomannut, jos olisi ollut. Kausipaikkalaisten lapset juoksenteli vapaina vähissä kamppeissa, eli voipi olla, että ovat saaneet ongelmaa kuriin. Googlailinkin. Yhden hitin löysin jostain blogista vuodelta 2008.

Kotona. Liian lyhyt reissu tai oikeammin liian lyhyet reissut. Ensi vuonna pitempi ja kauemmas. En tiedä vielä minne, mutta ainakin meno ilman Travemünden lauttaa. Käymätöntä löytyisi seuraavaksi helpoiten Irlannista ja Balkanilta.
Kirjoittanut: "Masi"
« : 24.06.2019 kello on 14:53 »

Tuolla Kapellskärin alueella kannattaa varoa kyitä, niitä siellä piisaa, kuten koko niemessä.
Kerran ollut tuolla alueella ja bongasin yhden illan aikana kolme, kaksi suohkuun menessä rapusten alta
ja yhden auton viereltä aamulla. Saa olla koirien kanssa aika varovainen.
Kirjoittanut: Alan
« : 24.06.2019 kello on 14:15 »

Jokunen kokemus.

Eka yö ilmaisella stellplatzilla. Tultiin, nukuttiin, lähdettiin. Olisi kauppa ja kahvila ollut. Vessakin.

Kalmarissa yötä keskustan stellplatzilla. Ölandskajen. Hyvä huoltorakennus vierasvenesataman yhteydessä, mutta hiukan melua vierestä menevältä kadulta. Hyvä kävellä linnalle ja keskustaan. Linna on hieno ja historiallinen, mutta Vadstenassa on vielä upeampi.
Böda Sand Öölannissa on ihan Ok alue. Mitä nyt altaille joutuu maksamaan eri pääsymaksun. Alueella ihan oikea ICA kauppa ja leipomo, jonka aamusämpylöiden hinta sai etelämpään Eurooppaan tottuneen naaman venähtämään. Huoltorakennukset oikein hienot. Suihku ilmainen 10-15, muuten maksullinen. Korteilla toimii, joiden lasku maksetaan lopuksi. Vaatii CKE-kortin, mutta eipäs muistanut respatyttö sitä mulle poislähtiessä myydä. Käytiin talomuseoalueella, pikkukylissä ja pohjoispään majakalla, jonne pääsi kiipeämään pääsymaksua vastaan. Komeat näköalat.Flygvapenmuseet Linköping. Ilmainen stellplatz, jossa tilaa piisaa. Vain roskikset, junarata vieressä, josta melua. Museo on ilmainen ja isolla rahalla tehty. Kannattaa käydä. Auki to klo 20 asti.

Motalassa ja Vadstenassa Vänernin rannalla upeilla paikoilla stellplatzeja ja alueita. Sellaiseen ensi reissulla. Götan kanavan sulkuja ja liikennettä on mukava katsella.

Långholmenin stellplatz Tukholmassa on luku sinänsä. Alueelle mennään kapeaa siltaa ja se sijaitsee ison sillan alla. Alue on aitaamaton ja viereisessä puistossa on kaikkea mahdollista liikennettä. Veneiden pressukatoksia isot kasat ja hoitamaton ympäristö. Asfalttia kokonaan, eli ei tee juuri mieli grillailla tai ulkona syödä. Muutama paikka on parempi, jopa rannassa. Respassa parikymppisiä tyttöjä, jotka osaa englantia hyvin ja ovat nättejä, mutta asiat eivät hoidu. Saksalaiselta kanssakaravaanarilta varastettiin pyörät. Kannattaa pitää paremmissa lukoissa tai takatallissa. Sijainniltaan tuo on mainio ja sehän se ratkaisee. Aamusämpylät saa täälläkin.Überillä nelihenkinen perhe liikkuu samaan hintaan kuin julkisen liikenteen 75 min lipulla. 15 euron luokkaa molemmat, eli matka Vasa museetille/Skansenille ja takaisin.

Vielä käytiin luonnonhistoriallisessa museossa. Sijainti sopiva keskustasta pohjoiseen. Lapset viihtyy, kun jaksaa suomentaa ja kertoilla. Voittaa Helsingin vastaavan, muttei ihan maailmanluokkaa ole. Ruotsin luonto oli mielenkiintoisin osasto, eihän se sisällöltään paljoa meikäläisestä eroa, mutta toteutus oli hieno. Parkkipaikka matkailuautolle löytyy läheltä. Linja-autot joutuu jättämään alueille.

Tuo Kapellskärin Caravan Club-alue on mainio ja erittäin rauhallinen. Kannattaa poiketa muutama kilometri tieltä sitä varten. Ei siis vaadi CKE-korttia ja SFC-kortilla alennus. Björkö Örns Camping.

Kirjoittanut: Alan
« : 23.06.2019 kello on 19:12 »

Kävin pari päivää töissä Suomessa ja lähdettiin Ruotsiin Lapin sijasta. Erinomainen valinta, eipä ole ollut sääskistä vaivaa.

Nyt Kapellskärin lähellä karavaanariyhdistyksen alueella, SFC kortilla jäsenhinta 280 kr. Respan yhteydessä baari, jossa viinilasi tai tuoppi 50 kr hintaluokassa.


Kirjoittanut: K.E.V
« : 23.06.2019 kello on 10:00 »

Ihan mielenkiinnosta mikähän tässä on ollut reitti? Ensin jotenkin tajusin kuvista, että laivalla Saksaan ja siitä Baltian suuntaan. Mutta jotenkin ei sovi reitille nuo sen jälkeiset kuvat Ruotsista. Tai kai tuolta Baltiasta pääsee Ruotsiinkin. Vaikuttaisi vain hieman perinteisistä valinnoista poikkeavalta.
Tallinnasta ajaa lautta Tukholmaan päivittäin. Kuvista kyllä tulkkasin koko reitin helposti. Antaa Alanin kertoa jos haluaa  :D
https://www.directferries.fi/tallinna_tukholma_lautta.htm
Kirjoittanut: Raksaus
« : 23.06.2019 kello on 09:57 »

Ihan mielenkiinnosta mikähän tässä on ollut reitti? Ensin jotenkin tajusin kuvista, että laivalla Saksaan ja siitä Baltian suuntaan. Mutta jotenkin ei sovi reitille nuo sen jälkeiset kuvat Ruotsista. Tai kai tuolta Baltiasta pääsee Ruotsiinkin. Vaikuttaisi vain hieman perinteisistä valinnoista poikkeavalta.
Kirjoittanut: Alan
« : 22.06.2019 kello on 23:26 »

Skansen.

Långholmen.

Vasa museet.

Edellisen rannasta.

Kirjoittanut: Alan
« : 21.06.2019 kello on 23:26 »

Berg, Götan kanavan sulku.

Motala.

Vadstena.Långholmen, Tukholma.Kirjoittanut: Alan
« : 20.06.2019 kello on 21:21 »

Långe Erik, Öölanti.

Gamla Linköping.

Flygvapenmuseet, Linköping.

Kirjoittanut: Alan
« : 18.06.2019 kello on 17:38 »

👍


Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux