rekisteriseloste

Vastaa

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 400KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen pressan (Sale) sukunimi:
Saunassa käytetty vasta on toiselta nimeltään?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: HiTec
« : 12.10.2018 kello on 08:58 »

Lopputulos on ollut aina että joku yksittäinen vakuutus voinut olla jonkun kympin halvempi muualla. Mutta toinen sitten kalliimpi.

Ja mikäs pakko niitä kaikkia on samassa yhtiössä nipussa pitää? Tänä syksynä esim. oli eräällä yhtiöllä hyvä as.vaunun vakuutus että sai laajimman kaskon pienemmän hinnalla => itsekin vaihdoin kun tosiaan sai lisäturvaa mm. luonnonvoimien varalta ilman että vak.maksu ex.yhtiöstä lähdettäessä nousi lainkaan. No tuota tosin sitten seurasi myös tuo nyyttikärry ja prätkäkin, joista kärryn muutama kymppi vuodessa ihan se ja sama missä yhtiössä, mutta prätkässä taas saatiin näin vuosimaksusta pala pois. Auto jäi wanhaan koska sen kohdalla uusi olisi ollut kalliimpi. Ja tässä kohtaa siis laskettiin noita vakuutusten kokonaiskuluja keskittämisetuineen kaikkineen, eli kun nyt kahdesta eri yhtiöstä keskitettiin tuohon uuteen, niin näin sai uudesta keskittämisedunkin. Auton jäädessä vanhaan sen keskittämisetukin poistui, mutta silti uusi olisi ollut keskittämisineen kalliimpi 8)

Siis mitään helppoa saati kovin mukavaahan tuo pulaaminen ei ole, erilaisia tekijöitä kun kuitenkin on aika valtava määrä, niin max. kerran vuoteen tulee noita kokeiltua ja näin pääsee usein osalliseksi myös noista uuden asiakkaan ekan vuoden eduista ^-^
Kirjoittanut: smy
« : 11.10.2018 kello on 16:18 »

Olen koettanut pariin kertaan kilpailuttaa koko hoitoa. Omat ja firman vakuutukset samalla.

Lopputulos on ollut aina että joku yksittäinen vakuutus voinut olla jonkun kympin halvempi muualla. Mutta toinen sitten kalliimpi. Tai sitten on tarjottu jotain ihan toisellaista vakuutusta.
Aina olen päätynyt pitämään nykyiset.
Kirjoittanut: "Masi"
« : 11.10.2018 kello on 14:59 »

Henkilöauton olen koe-ajanut viimmeksi joskus 1987 suurinpiirtein.
On ollut karvalakkimallia, on ollut kaikilla herkuilla usempia mersuja
jokunen vw, pösö, sitikka ja nytkin  henkilöauto kalustossa yksi mersu ja pösö.
Nykyseen pösöön en ollut edes liikenteessä kiinnittänyt huomiota.
Tosin sen piti olla 208, mutta vaimo vähän erehtyi numeroissa ja tilasi
2008. Näin ensimäisen kerran kun kävin sen liikkeestä hakemassa.
Mersun näin liikkeessä tilatessa, en käynyt sisällä.
Nyt on vaimo sillä noin kolmessa vuodessa ajanut jo melkein 8000 km.
Pösö on sentään menny puolesssatoista vuodessa 10 000 km.
Kirjoittanut: Catiska
« : 11.10.2018 kello on 14:50 »

Niin no aika turhaanhan noita uusia/uudehkoja autoja koeajaa, aikalailla samalla tavalla niillä jokaisella pääsee paikasta A paikkaan B ja jos jotain sitten kuitenkin ilmenee, niin takuut on sitä varten. Enpä minkäkään ole koeajanut omiani uusia/uudehkoja kuin vasta autoliikkeen pihasta kauppojen jälkeen poistuessani, eikä ole koskaan kaduttanut pätkääkään. Se auton valinta on siis tehty tosiaan jo siinä kylmätyypeillä, myyntihallissa autoon tutstuttaessa 8)

Kukin tyylillään. Noissa on sen verta suuria eroja etten todellakaan valkkaa seuraavaa autoa seuraavaksi 2000h istumiseen pelkillä kylmillä tyypeillä. Sinne paikkaan B voi siirtyä huomattavasti miellyttävämmin pisteestä A jotta haluaisin kiusata itseäni vain siksi että olin laiska autoa valitessani.

Toki jos ei ikinä koeaja, ei silloin ole vertailukohtaakaan paremmasta. Auto on kuitenkin sen verran kallis hankinta etten minä ainakaan viitsi sitä ihan mutulla tehdä. Nämä vakuutusten alet on siihen verrattuna melko nappikauppaa...
Kirjoittanut: tsahkali
« : 11.10.2018 kello on 14:37 »

Niin no aika turhaanhan noita uusia/uudehkoja autoja koeajaa, aikalailla samalla tavalla niillä jokaisella pääsee paikasta A paikkaan B

Älä nyt, se on kuule monille tärkeää, onko auto tavallinen vai 'urheilullinen'!
Vähintään 'Sportwagon' pitää lukea takaluukussa.   8)
Kirjoittanut: MCL
« : 11.10.2018 kello on 13:55 »

Olen kuluneen vuoden aikana ostanut yhden uuden auton ja toinen olisi myös "työn alla".

Käytän "työn alla" termiä syystä, koska tuntuu että autokaupat ovat ulkoistaneet myyntityön tekemisen ostajalle.

Liikkeessä pitää väen väkisin vartin ovien paukuttelun jälkeen mennä häiritsemään netissä surffaavia myyntihenkilöitä, joilla näyttää kaikilla olevan tittelinä myynti- tai asiakkuuspäällikkö.

Tarjous pyydetystä autosta toki tehdään, mutta yritetään ujuttaa kauppaan mukaan jos sun jonkunlaista vahakäsittelyä ja koristemattoa. Mikäli kaupassa on mukana vaihtoauto ( liikkeen omaa merkkiä ja muutaman vuoden vanha ) myyjä alkaa epätoivoisesti tavoitella nettiauton selaamisen jälkeen jotain hinnoittelijaa, joka autoa näkemättä ilmoittaa hyvityshinnaksi nettiauton alin hinta vähennettynä 3000 eurolla.

Tässä vaiheessa joutuu yleensä toteamaan, että unohdetaan vaihdokki ja tehdään suoraa kauppaa.
Alennuksen laskemiseen homma yleensä stoppaakin.
Yksi antaa aleprossaksi yhtä ja toinen toista, mutta kun tekee vastatarjouksen ihan tarjotun hinnan tuntumaan, eikä totea yksinkertaisesti, että tehdään kaupat, niin kaikenlainen kaupantekotaito loppuu.

Sanotaan, että ei sillä voi tehdä ja muututaan suomalaisen mykäksi.
Yksikään ei ole soittanut jälkeenpäin, että tehtäisiinkö kaupat millä ehdoilla.

Kokeilin myös näitä uusia netissä toimivia autokauppoja. Kokeilu jäi lyhyeksi, uudessa bruttohinta ja vaihdokki nettiauton halvin hinta - 4000€.
Kirjoittanut: HiTec
« : 11.10.2018 kello on 12:47 »

Ei käynyt koeajamassa saati että olisi tutustunut jonkin toisen merkin tarjontaan.

Niin no aika turhaanhan noita uusia/uudehkoja autoja koeajaa, aikalailla samalla tavalla niillä jokaisella pääsee paikasta A paikkaan B ja jos jotain sitten kuitenkin ilmenee, niin takuut on sitä varten. Enpä minkäkään ole koeajanut omiani uusia/uudehkoja kuin vasta autoliikkeen pihasta kauppojen jälkeen poistuessani, eikä ole koskaan kaduttanut pätkääkään. Se auton valinta on siis tehty tosiaan jo siinä kylmätyypeillä, myyntihallissa autoon tutstuttaessa 8)
Kirjoittanut: Karabiilisti
« : 11.10.2018 kello on 10:40 »

Vakuutuksen hinta tippuu kun sitä jaksaa kilpailuttaa 1-2v välein.
Ottaa tarjoukset 3 muusta paikasta ja halvimman kanssa menee omaan yhtiöön ja kysäisee jotta saattekos tuohon hintaan vai pitääkö vaihtaa firmaa...

Kirjoittanut: Catiska
« : 11.10.2018 kello on 10:23 »

Syynä varmaan se että merkittävä osa asiakkaista ei seuraa hintoja tai tarjouksia. Tämä näkyy ihan jokaisessa asiassa. Juuri kuulin lounaspöydässä kun eräs henkilö kertoi käyttäneensä autoa huollossa. Siinä huoltoa odotellessa istahti uuteen vastaavanlaiseen autoon liikkeessä ja päätti vaihtaa sen 4 vuotta vanhan ja 32tkm ajetun autonsa uuteen kun uusi vaikutti siinä istuessa niin hyvältä.

Ei käynyt koeajamassa saati että olisi tutustunut jonkin toisen merkin tarjontaan. Myyjäkin oli ollut kuulemma aktiivinen ja kaupat syntyi nopeasti :)
(minun mielestäni ei kylläkään edullisesti, en sitä vain viitsinyt mainita, kaupat oli jo tehty).

Joten, jos riittävä määrä asiakkaista käyttäytyy em. tavoin, ei ole kannattavaa alentaa olemassa olevien asiakkaiden hintoja.

Kirjoittanut: HiTec
« : 11.10.2018 kello on 08:59 »

Sarjassamme ikuisuus-aiheita, miksi uusille asiakkaille myönnetyt kamppikset eivät (juurikaan) ikinä koske wanhaa asiakasta? ??? Luulisi palveluntarjoajaa kiinnostavan myös wanhojen asiakkaiden uskollisuus, etteivät he lähde johonkin kilpailijan vastaavaan uuden asiakkaan tarjoukseen mukaan, sillä joltain kilpailijaltahan se uusi asiakas tod.näk. on lähtöisin, täysin uusia asiakkaita kun kuitenkin tulee vain melko rajallinen määrä markkinoille 8)
Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux