rekisteriseloste


Vastaa

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 500KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Saunassa käytetty vasta on toiselta nimeltään?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: Tarvasjoki
« : eilen kello 09:30 »

Saahan pumpun vaihdettua ilman tyhjennystä ,tarvitaan 2 letku pihtiä,letkut lyttyyn ja pumppu pois välistä uusi tilalle letkut kiinni uutta nestettä lisää.
Kirjoittanut: mike
« : 1.08.2020 kello on 22:20 »

Eiköhän se alin kohta mahda olla? Voisit sitä hiukan liikutella eteen ja taakse nokkaa ylös ja alas varoiks! Ain sitä kuitenkin sisällekin tulee vähän!
Kirjoittanut: Raksaus
« : 1.08.2020 kello on 21:08 »

Juu näin minäkin olettaisin. Vielä tosin tulee aikalailla vihreää eikä vettä jota perään kaadoin. Joten oletan että putkistoissa on vielä jossain mutkissa nesteitä. Kiinnostaisi ennen kaikkea tietää onko pumpussa, vai voikohan sen ottaa irti ja vaihtaa? Kaiken järjen mukaan ainakin sieltä valuisi ulos tuosta  poistoventiilistä, mutta ihan varma en tietenkään ole.
Kirjoittanut: mike
« : 1.08.2020 kello on 20:48 »

Jos tuon pohjaventtiilin avaat niin koko lämmitysjärjestelmä tyhjenee! Tai jos irroitat kiertovesipumpun letkuista niin sama juttu mut se tyhjenee sinne sisälle.
Kyllä sen on insinööri varmaan suunnitellu että lasketaan pohjaventtiilistä tyhjäksi tai suljetaan letkut ennen ja jälkeen pumpun!
Voi olla pareen että viet ammattilaiselle vaihtoon.
Kirjoittanut: Raksaus
« : 1.08.2020 kello on 19:43 »

Kaadoin puolentoista litran pullollisen vettä. Mielestäni liirutti ehkä muutaman desin maksimissaan. Toki tuo voi hämätä kun tuolta tuolla tavalla lirutteli ämpäriin, mutten millään usko että olisi kokonaista pullollista tullut . Pitää ehkä kokeilla mitata tarkemmin jos laitan lisää.
Kirjoittanut: K.E.V
« : 1.08.2020 kello on 19:29 »

Pitäisi tulla
Kirjoittanut: Raksaus
« : 1.08.2020 kello on 18:28 »

Nyt lakkaa tiputtelemasta. Miten jos kaadan ihan vettä paisuntasäiliöön niin pitäisikö sen tulla ulos täältä. Ja jos ei enää tiputtele niin uskaltaako tuo pumpun joka on Alden vieressä ottaa letkuista. Ja jos kaadan lisää vettä niin kiertääköhän se tuon Alden läpi? Vai tuleeko toista kautta? Ja tuleeko neste näin pumpun läpi vai pitäisikö sen pyöriä että tulee kunnolla tyhjäksi.

Jotenkin luulisi että Saksalainen insinööri olisi tämän ajatellut niin että helposti menee, mutta joskus elämä yllättää ja tuo paikka missä alde ja pumppu on on kuitenkin sen verran hankala päästä käsiksi niin ei huvittaisi turhaan sinne nesteitä laskea.

Ja kun tässä auton ympärillä kyykin, niin edelleen arvostan nopeita vastauksia jos tietoa tai valistuneita arvauksia on.
Kirjoittanut: mike
« : 1.08.2020 kello on 16:27 »

Kyllähän se tietysti parempi olisi alakautta laittaa mut jos vaan on ilmausruuveja riittävästi niin kyllä se onnistuu paisuntasäiliön kauttakin. Ei se mitään rakettitiedettä ole.
Kirjoittanut: Raksaus
« : 1.08.2020 kello on 16:15 »

Nii nen tiedä mikä muu tuo vosi olla, kun raikasvesikierrolle on ulostulot puolimetriä edempänä rivissä. Onko mitään muuta loogista mahdollisuutta. Auto siis Flair 6700 ensimmäistä sukupolvea. Jos jollakin ollut ja tullut vastaan.

Onko tyhmä idea päästää nuo mesteet pois? Saisin vaihdettua sellaiset mitkä itse tiedän ja samalla tuo pumpun vaihtokin onnistuisi. Onko siiis jotain erityistä syytä muita kuin että olen hetken aikaa ilman lämmitystä miksi en tätä tekisi?

Onnistuuko ilmaamine. Kotikonstein ja pitääkö silloin neste lisätä alakautta? Tuohon sopivaa pumppua ei ainakaan vielä ole. Ja edelleen arbostan nopeita vastauksia ja kiitokset Mikelle vastauksesta.
Kirjoittanut: mike
« : 1.08.2020 kello on 16:02 »

Todennäköisesti on. Näkeehän sen sitten nesteen väristä mut mikäpä muu se voisi olla?
Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux


anything