rekisteriseloste


Vastaa

Varoitus - sillä aikaa kun luit aihetta, 105 uutta viestiä lähetettiin siihen. Haluat varmaan lukea nekin tuolta alempaa.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 400KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen pressan (Sauli) sukunimi:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: Lerssinen
« : eilen kello 17:49 »

Saa siihen menemään aikaa kun koittaa tehdä piuhat niin ettei heti tarttis uusiksi ja liimata kaikki lampunjuuret ja läpiviennit varsinkin tehdä kunnolla.. Perävalot ja takimmaiset alasivuvalot (ei paljo näy) kummikin nyt jo valmiina, eteen vielä vähäsen..
Kirjoittanut: Lerssinen
« : 17.12.2018 kello on 11:41 »

Nämä pitäis leipoa paikolleen...Aloittelinkin jo, tuntuu pysyvän kun on nurkissa näemmä rautarunko  :D
Ei niillä sentään vielä sähköä ole, porakoneen akulla kokeilin että tuli oikeinpäin punainen taakke ja valkoinen eteen..

Kirjoittanut: Lerssinen
« : 15.12.2018 kello on 18:42 »

Siivosin pajan ja pukkasin tyrkylle, lämmitellään pikkuhiljaa paja asennuslämpöiseksi...Kirjoittanut: Lerssinen
« : 13.12.2018 kello on 14:42 »

Siivoilin tuossa nurkkia ja pongasin vielä sen yhden vihonviimeisen kafivaunun yläpedin.. Hoksasin että kun sitä aikansa sahailee niin siitä saa vielä yhden yläkaapin, joten noin 20 minuuttia myöhemmin


Tuolle on paikka tuossa kaapiston jatkeena, jätin peräosan tarkoituksella tekemättä ettei tulis peräpainoista mutta kesän kokemuksilla eikun romua perällekkin vaan..Pitää kattoa josko joulunpyhinä pukkais vaunun talliin ja asentelis lämpöisessä, samalla muutama pieni sähkölisäys ja muuta pikku fiilailua  :)
Kirjoittanut: Lerssinen
« : 28.10.2018 kello on 19:51 »

On siellä sisältäkin kuvia kun penkoo aiempia viestejä..

Kuiva ja kiva sisäilma juu, käyttöä kun on kuitenkin lähinnä keväällä ja syksyllä.. Mersussa ku on riimuspannu ja kun se sattuu toimimaan niin lämmintä on toki mutta kostean-nihkeää sisäilmaa ellei sitten erikseen tuuleta hulluna. Mietein että ihan samalla vaivalla se hoituu kun tuon lämppärin laittaa niin imemällä ilma suoraan ulkoa.
Sattui sopivan mittainen sisäilman jakoputkisto ja päissä lattiaan puhaltavat suuttimet, putkistot (peltiä) menee sängyn alla joten nukkua tarkenee ja lämminilma puhaltuu sängyn alle pääasiassa  :)

Keväällä olin nollakelissä muutaman yön, kesällä jossain ja nyt syksyllä kaksi ehkä yhteensä 8 yötä niin että tarvi lämmitintä, ilma on erittäin hyvä ja vaatteetkin kuivaa joutuin jos tuo märän takin sisälle. Löpönkulutus on niin pientä ettei sillä ole käytännössä mitään merkitystä. Tankkasin keväällä tuon 7 litran pöntön ja taitaa olla vielä puolet jäljellä, turhaan raahannu varakannuakin kesän mukana  :D
Kirjoittanut: aakoo
« : 28.10.2018 kello on 19:11 »

Taidan talvella testata joskus jossain 15~18 pakkasessa mitä kestää lämmittää niinsanotusti kylmiltään johonkin +18 asteeseen sisällä niin että lämppäri imee raakaa pakkasilmaa kuten se nyt on kytketty..

Onko tuossa ratkaisussa että lämmittimen imuilma otetaan ulkoa, tarkoituksena pakkotoiminen koneellinen ilmanvaihto vai joku jalompi syy?
Kirjoittanut: elwari
« : 28.10.2018 kello on 19:09 »

Olisiko sisäkuvaa peditiokärrystä? Olikos siinä mastokin varusteena?

Eeli
Kirjoittanut: Lerssinen
« : 28.10.2018 kello on 13:23 »

Aamulla oli kymmenen pakkasta, kävin hallia lämmittämässä niin väänsin virrat päälle ja koitin mitä planari sanoo.. Lähti kerrasta tulille ja lämmintä pukkasi  :)

Taidan talvella testata joskus jossain 15~18 pakkasessa mitä kestää lämmittää niinsanotusti kylmiltään johonkin +18 asteeseen sisällä niin että lämppäri imee raakaa pakkasilmaa kuten se nyt on kytketty..
Kirjoittanut: Lerssinen
« : 13.10.2018 kello on 20:35 »

Värkkäilen tähän muutaman kuvan talteen itellekki kesän reissuista kun vihdoin sain muistikortit ladatuksi koneelle..Onhan ne vähä parempia ku kännykkäkuvat..
Kirjoittanut: Lerssinen
« : 19.08.2018 kello on 18:18 »

Pitääköhän teettää joku tänkaltainen tarra...  :)
Wild on komiamman kuuloinen kuin villi..
Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux