rekisteriseloste


Vastaa

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, ods, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 500KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Suomen pressan (Sale) sukunimi:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: SeaSharky
« : 14.02.2020 kello on 12:58 »

Oletko kurkannut tuon palautusjousen kunnon, otin kuvia, mutta paikka senverran ahdas, etten saanut oikein hyvää kuvaa.
Kirjoittanut: Naussi
« : 14.02.2020 kello on 11:57 »

Kyllä mulla meni laakista työsylinteri.
Kirjoittanut: Karabiilisti
« : 14.02.2020 kello on 10:28 »

Ei se ulos valu välttämättä vaikka sylinteri vuotais...
Kirjoittanut: SeaSharky
« : 14.02.2020 kello on 09:03 »

Tuskimpa työsylinterissä on mitään vikaa jos auton alla ei näy vuotoja ja nestettä ei häviä täyttösäiliöstä.
Kirjoittanut: _ja_
« : 13.02.2020 kello on 13:20 »

Täytyy tuo ilmaus ja ohivuoto testata. Työsylinterin vaati vaihdelaatikon irrotuksen joten mukava olisi jotain varmistusta saada/ tai tastata helpot kohteet ennen kytkinremppaan alkamista.
Kirjoittanut: Reissaaja80
« : 13.02.2020 kello on 11:55 »

Vähän veikkaisin sylinteri viaksi. Oletko kysynyt sylinterien vaihtohintaa, ja muualta kuin marmorilta? Omaan käyttöautoon maksoi työ ja pääsylinteri vaihtotöineen  250 euroa. En jäänyt arpomaan kummassa vika tai vaihtamaan tiivisteitä ja en kyllä tuohon hintaan kehdannut itsekään alkaa vaihtamaan. Tosin tässä oli työsylinteri helpossa paikassa.
Kirjoittanut: 4ntti
« : 13.02.2020 kello on 07:15 »

Kirjoittanut: 88k5
« : 12.02.2020 kello on 20:58 »

Foordeista fiiuketjussa - mulla oli vähän vastaava oire Transussa käyttö- eli pääsylnterissä sisäistäohivuotoa. Ilmeni noin aluksi, ettei poljin noussut kokonaan ylös. Varpaalla piti avittaa pari kertaa. Muutama satakilsaa Unkarin motaria putkee, niin huoltsikalle kurvatessa pedaali jäi kokonaan pohjaan, ja nostamalla takas toimi 2-3000km oireetta. Sitten Varsovassa liikkennevaloissa auto lähti ite liikkeelle kun seisoin vaihde päällä pedaali pohjassa - kengällä äkkiä pedaali ylös ja uusi polkaisu..  ;D Kotiin tultiin käytännössä ilman kytkintä..

E: niin, aloittajalle syyn selvittämiseksi (onko sylinterin sisäinen vuoto?), piti vielä ehdottaa testiä: pidä kytkinpoljin alaspainettuna 5-10min - jääkö pohjaan? Viittaisi ohivuotoon - sitten kun selviäisi kumpi sylkky.. mutta ei ainakaan asetelmassa.
Kirjoittanut: SeaSharky
« : 12.02.2020 kello on 20:38 »

Ainakin minun -07 Ducaton kytkimessä on polkimen yhteydessä tanakka jousi joka nostaa kytkimen ylös, oletko ryöminyt lattialle katsomaan, onko jousi oikein paikoillaan?
Kirjoittanut: Antza0
« : 12.02.2020 kello on 19:55 »

Tuossa taisi olla hydraulinen kytkin? Ulkopuolisen työsylinterin (tiivisteiden) korjaussarja ei paljoa maksa, ja etuvetoisessa työsylkky ei välttämättä edes ole pahassa paikassa. Noin uudesta en tiiä onko koneen etu- vai takapuolella. Pääsylinterin tiivisteiden korjaussarjakaan ei paljoa maksane, mutta hommaa hiukka enempi. Ehkä kannattais samalla toimintayksiköllä fiksata kerralla molemmat? Jos on asetelmassa vika,  niin sitten meneekin kerralla hiukan useampi toimintayksikkö.

Aijjuu, tossahan taitaakin olla työsylkky samaa pakettia painelaakerin kanssa? Eli kytkinakseli hidastaa vaihtoa aika lailla. Pykälää vanhemmassa ainakin oli tollanen, ilman haarukkaa. Eli pääsylinteri on kevyempi homma, ja työsylinterin ja paineasetelman vaihtaa sit kerralla melkein samaan rahaan.  ::)

Oletko tsekannut et kytkimen nestettä on tarpeeksi? Sama säiliö jarrujen kanssa, ja tuossakin on varmaan (toimiva) varoitusvalo? Voipa sinne pääsynterin nurkille kojetaulun alle kokeilla hiukan vilkuilla, onko sylinterin pää kostea tai jopa vuotaa?

Jos olisi mekaaninen vaijeri niin vika olisi todennäköisesti simppelimpi, väsynyt automaattisäädön mekanismin vieteri. Tyyppivika muutamissa ranskalaisissa, kokemusta yhestä Berlingosta.
Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux