rekisteriseloste


Vastaa

Varoitus - sillä aikaa kun luit aihetta, 15 uutta viestiä lähetettiin siihen. Haluat varmaan lukea nekin tuolta alempaa.

Huomioi: tämä viesti näytetään vasta kun valvoja on sen hyväksynyt.

Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Otsikon ikoni:

Liite:
(Poista liite)
(lisää liitteitä)
Sallitut tiedostomuodot: gif, jpg, jpeg, mpg, mpeg, pdf, png, odf, kmz, gz, ov2, bmp, zip
Rajoitukset: korkeintaan 10 liitettä, yhteiskoko korkeintaan 2000KB, yksittäisen liitteen koko korkeintaan 500KB
Huomaa, että liitetiedostot vaativat valvojan hyväksynnän.
Varmistus:
Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet
Kuuntele kirjaimet / Pyydä uusi kuva

Kirjoita kuvassa näkyvät kirjaimet:
Saunassa käytetty vasta on toiselta nimeltään?:

Oikotiet: paina alt+s lähettääksesi viestin, tai alt+p esikatsellaksesi


Lähettämällä viestin hyväksyt kirjoitussäännöt


Yhteenveto

Kirjoittanut: motksl
« : 8.03.2020 kello on 21:52 »

Kuvia
Kirjoittanut: motksl
« : 8.03.2020 kello on 21:43 »

Sisäpuolella asiat kunnossa. Jouduin laittamaan saumaan tuommosen ohuen muovilistan. Jos leveätä saumanauhaa tulee vastaan ni saatan sen vaihtaakin. Ja nurkkaan ei mistään saanu sitä kulmatiivistettä. Jouduin laittaa kapeen pvc kulmalistan.

Etukulmaa pelkäsin koska tiivisteessä puolen sentin rako ja ulos näkee suoraan. Vanhassa solikassa tiiviste oli yhtenäinen ympyrä ja tässä se on katkaistu. Liitoskohdasta auennut. Näytti kuitenki että vettä ei oo juuri tullu sisään. Se kolo ei onneksi oo missään painaumassa josta vesi virtais sisään.

Takaseinän pyöräteline oli ruuvattu puuruuveilla pelkästään ja vieläpä ohi yläpuusta. Ihme kun teline pysyny kiinni pellissä.
Kirjoittanut: motksl
« : 4.03.2020 kello on 22:59 »

Olo on helpottunut kun sain vaunun sisäpuolelta kuntoon. Pitää loppukuvat laittaa vielä. Ulkopuolen lopullinen tiivistys odottaa lämpimämpää keliä.

Onnittelen vaunukorjaajia jos pääsevät hyville tuntipalkoille. On nuissa niin kova näprääminen. Olis tehny mieli Teuvan caravanpalvelussa vaikka koko päivä seurailla kun tekevät korjauksia työkseen. Olis jotain jippoja voinu oppia. Kävin nimittäin vanerit sieltä hakemassa.Kirjoittanut: Mjv16
« : 23.02.2020 kello on 16:50 »

Harmi että tehty hutiloiden tehtaalla, kun aivan mainioita vaunuja. Useampi solifer itselläkin ollut.
Kirjoittanut: motksl
« : 23.02.2020 kello on 16:29 »

Katohan! Muut vauriot varmaan sivulistoista alaspäin. Mutta etuseinässä on tiiviste kutistunu ja tullu rako. Nuin oli ainaki mulla. Pienellä huollolla olis tuolta kosteudelta säästyny.
Kirjoittanut: Mjv16
« : 23.02.2020 kello on 15:56 »

Tässä olis pommi jollekkin laitettavaksi. Varmasti työtä tiedossa https://www.tori.fi/vi/52129937.htm

Lähetetty minun SM-A705FN laitteesta Tapatalkilla

Kirjoittanut: motksl
« : 23.02.2020 kello on 00:33 »

Niin juu, käsitin että siinä puhuttiin vaan eristeen liimaamisesta. Mutta sama toimii varmasti vaneriinkin. Lähinnä ihmettelin kun liimasta mainitaan että jäätyy pakkasessa. Mutta kai se kuivuneena pitää tartunnan.
Kirjoittanut: foothillster
« : 22.02.2020 kello on 18:18 »


Mutta ongelma on että en vieläkään tiedä millä liimaan. Vaneria on paljon enkä viiti alkaa ohutta liimasoiroa neliökaupalla tekemään. Pitäis olla joku pensselillä levitettävä tai spray. Ja uretAnin kans en viiti alkaa sottaamaan. Sopiskohan tuommonen. Bolt-off liimaspray L-30 ...

Kannattaa lukea Yrjön laittama vinkki/linkki tuolla aikaisemmassa viestissä miten hän oli asian hoitanut, veikkaan että pääsee aika hyvään tulokseen sillä tavalla...

Lähetetty minun TA-1004 laitteesta Tapatalkilla
Kirjoittanut: Matti_Kojo
« : 22.02.2020 kello on 16:33 »

Itse liimasin lattiamattoliimalla, sattui olemaan 10l pöntön puolikas. Lastalla levitin, testasin ensin styroksi päälle liima, ja annoin kuivua. Kovettuu elastiseksi. Sitten rohkaistuin, ja liimasin ne palat jotka näkyivät. Loput piilossa jätin auki, näkeepä miten käyttäytyy. Nyt olleet toista kuukautta, tokikin kuivassa ja lämpimässä, mutta ei ainakaan tuossa kun kalustin, niin irronnut millään.
Liima tosiaan mattoliima joka tarkoitettu staattiseen tilaan. (Palvelintila, jossa maadoitus matossa.) Luultavasti liimaan nuo helmamuovien viat sillä kans.

Lähetetty minun ONEPLUS A5010 laitteesta Tapatalkilla

Kirjoittanut: motksl
« : 22.02.2020 kello on 16:00 »

Kaikki paikat ne on mitattava ja katottava vielä ennen vanerien kiinnitystä.

Mutta ongelma on että en vieläkään tiedä millä liimaan. Vaneria on paljon enkä viiti alkaa ohutta liimasoiroa neliökaupalla tekemään. Pitäis olla joku pensselillä levitettävä tai spray. Ja uretAnin kans en viiti alkaa sottaamaan. Sopiskohan tuommonen. Bolt-off liimaspray L-30 ...
Sivustoa katsottu kertaa

Ubuntu, täysiverinen käyttöjärjestelmä.

karavaanari.org powered by Debian Linux